Duro DJD 2007 z tłumieniem powrotu
Duro DJD 2007 z tłumieniem powrotu
http://www.allegro.pl/item156380172_sr_ ... rotu_.html
u góry podałem link do tego duracza. Zainteresowała mnie ta aukcja chciałbym sie spytać czy ktoś miał może styczność z tym sprzętem jeżeli tak to prosiłbym o jakiś krótki opis. Najbardziej interesuje mnie czy w tym modelu został zlikwidowany problem który tyczył się poprzednich wersji tego widelca mianowicie "zmulona" praca :D POZDRAWIAM
*Jeżeli temat się nie podoba to proszę powstrzymać się od zbędnych komentarzy
u góry podałem link do tego duracza. Zainteresowała mnie ta aukcja chciałbym sie spytać czy ktoś miał może styczność z tym sprzętem jeżeli tak to prosiłbym o jakiś krótki opis. Najbardziej interesuje mnie czy w tym modelu został zlikwidowany problem który tyczył się poprzednich wersji tego widelca mianowicie "zmulona" praca :D POZDRAWIAM
*Jeżeli temat się nie podoba to proszę powstrzymać się od zbędnych komentarzy
http://www.pinkbike.com/photo/1082026/ maybe POD funny :P
czytając opis widać, ze to to to samo co duro E na 2006, tylko nowe golenie dolne.
Góra chyba ta sama bo druo E już wcześniej miały mocniejszą koronę niż D
Za 389 zł warte zakupu, to taniej niż Duro E 2006, a do tego ma ciut lepsze golenie
Nowe tanie duro na którym ludzie będą jeżdzić;)
(no moze nie wyszyscy, bo część myślących inaczej kupi kupowate duro triple, bez tłumienia, a co mówić o jego regulacji, z mniejszym skokiem, z anorektyczną górną półką, no ale to "DWUPÓŁKA" hehe)
I już nie trzeba bedzie robić "tjuningu", oprócz mocniejszej korony i więcej miejsca na opone to kolejny duży plus.
tylko ta nazwa Duro Dj D hehe no nic nie nazwa sie liczy
BTW: wkur... mnie że Pan Tadek nie zamówił ruxów 150;]będą tylko dalej 130,czemu?
Góra chyba ta sama bo druo E już wcześniej miały mocniejszą koronę niż D
Za 389 zł warte zakupu, to taniej niż Duro E 2006, a do tego ma ciut lepsze golenie
Nowe tanie duro na którym ludzie będą jeżdzić;)
(no moze nie wyszyscy, bo część myślących inaczej kupi kupowate duro triple, bez tłumienia, a co mówić o jego regulacji, z mniejszym skokiem, z anorektyczną górną półką, no ale to "DWUPÓŁKA" hehe)
I już nie trzeba bedzie robić "tjuningu", oprócz mocniejszej korony i więcej miejsca na opone to kolejny duży plus.
tylko ta nazwa Duro Dj D hehe no nic nie nazwa sie liczy
BTW: wkur... mnie że Pan Tadek nie zamówił ruxów 150;]będą tylko dalej 130,czemu?
A i jeszcze to duro ma sterowke z STKM.. nic dziwnego ze sie gna... gdyby nie ta rura to to byl by napewno lapszy model.... Na aukcji jest kolejny blad... bo na stronce prducenta duro D na gorne lagi z tez z STKM a nie z CR-MO czyli wychodzi nam XCR za 400zł... Chyba nie warto... co z tego ze ma tlumienie powrotu jak to sie po prostu pognie.Duro 2006 moim zdaniem bylo o wiele lepsze jesli chodzi o material.. Szkoda..
-
- moderator
- Kontakt:
Górne golenie to takie sliskie marcokowe :D czy taka porazka jak w 06'? bo na zdjeciach sa jakies gładkie i blyszczace :D
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Patrzyłem ostatnio na oficjalną strona sr suntour i zobaczyłem że duro jednak ma sterówke ze stali cro-mo tylko że nie jest to model DJ D ale duro DJ E stwierdziłem, że jest o wiele lepsze (pod względem użytych materiałów) od wersji D . Niestety dalej nie wiem czy poprawiła się praca duro jeżeli ktoś miał styczność z tym amorkiem proszę o krótką recenzje. Z góry dziękuje :D
http://www.pinkbike.com/photo/1082026/ maybe POD funny :P
cinasekodkad Duro istnieje to Duro E to jest WYŻSZY czyli LEPSZY model od Duro D ;P
moge jeszcze tylko przekazac to co ktoś tu pisał jak sie pierwsze egzemplarze 2007 pojawiły: oba modele można odmulić (regulacja odbicia), wersja D działa sporo lepiej od tych z poprzednich lat ;]
moge jeszcze tylko przekazac to co ktoś tu pisał jak sie pierwsze egzemplarze 2007 pojawiły: oba modele można odmulić (regulacja odbicia), wersja D działa sporo lepiej od tych z poprzednich lat ;]
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl