Co zamiast gąbek?

wiew
Kontakt:

Post autor: wiew »

Bez obrazy, ale może chłopak lubi pokemony???
Też kiedyś byłem ich fanem<lol>
Duży kiedy chcesz, mały keidy tzraba?
Kizi mizi mam i nie dam wam:P
Gość

Post autor: Gość »

wiew ja tez bylem fanem zawsze bylem mistrzem pokemon ;P mam do tej pory wszystkie kolekcje poskladowane w sarkofadze ;]
swoja droga do tematu to mi sie wydaje ze trudno zastapic gabki. wiekszosc artykulow papierniczych moze siee nadac ale trzeba je czesto zmienac. Mozna bylo by tez trenowac w wode ale jakos to sie mi nie usmiecha ;/ mogloby sie troche czesci zniszczyć ;/
michal071
Kontakt:

Post autor: michal071 »

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WITAM.musze pozbyc sie gabek, duze ilosci. zainteresowanych prosze o kontakt.503-7777-13 lub gg.1282638 aha jestem z wroclawia, musicie sobie sami zorganizowac transport. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yest yo
michal071
Kontakt:

Post autor: michal071 »

aha po telefonach musze cos uzupelnic.gabka to glownie wiory, ktore chyba trzeba wlozyc do worka np, po mace jak juz wyzej pisaliscie, zeby to dzialalo,takiej gabki jest ok 75% reszta to szesciany o wielkosci ok. 16/4,5/2 cm.wiec tez dosc male, jest to gabka techniczna tzn. taka ktora po zgnieceniu wraca do poczatkowego ksztaltu.i jedno dosc wazne jest to z firmy w ktorej pracuje wiec zeby mi sie wszystko zgadzalo:) musze na to wystawic faktore na jaka kolwiek kwote np 1grosz za kilogram.mysle ze to jednak nie bedzie dla was problemam.pozdrawiam
yest yo
mczuszu
Kontakt:

Post autor: mczuszu »

B_Barczuldobra dobra nie bądź taki do przodu bo zaliczasz sie do dzieci neo pisząc tesh lub nA pRzEmIaN MaŁyMi I dUżYmI lItErAmI ;/
B_Barczul
Kontakt:

Post autor: B_Barczul »

mczuszuZnalazł sie kozak...:/ nie pisze dużymi i małymi literami zobacz w archiwum moich postów NIGDY nie było tam tak pisane i odpierdol się od mojej pisowni
Ciekaw jestem jak wyglądaja twoje zeszyty Panie Ortografia
Brring
mczuszu
Kontakt:

Post autor: mczuszu »

B_Barczulnie chodzi mi tu o pisanie małymi czy też dużymi literami ale o słowo "tesh" bo ja nie wiem co to jest za słowo nigdzie go w słownikach jego nie ma;/
MadDaBomBer
Kontakt:

Post autor: MadDaBomBer »

Hola hola, zły człowieku... Pan ORTOGRAFIA, to JA ! Zostałem równiez okrzyknięty malkontentem i człowiekiem, którego wszystko wkuriwa :) Popytaj prawdziwych malkontentów i władze forum :) Hiehiehie

Ale powalony gradem "logicznych" argumentów, )stwierdziłem, że dla dobra ogółu nie będę wytykał ortografii i innych takich, zachowam to dla siebie :)
[S]: kierownica Easton Lo-Rise 635mm na 31,8
[K]: D321ew D521 na 36 otw.

GG: 810 574
chmielu91
Kontakt:

Post autor: chmielu91 »

śnieg...;-)
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

no dokładnie śnieg :D ja dzisiaj już ładowałem do sniegu ;]
baloon21
Kontakt:

Post autor: baloon21 »

Stary ty masz problem:/ chodź po złomach samochodowych i szukaj kanap z samochodów, może się ktoś zlituje i Ci da parę za free albo za małą odpłatą. Dla ciężko kapujących to w kanapach samochodowych będzie ogrom gąbek które będą się idealnie nadawać do takiego basenu. Jeżeli kupisz całą kanapę to się nie martw bo zawsze szkielet możesz sprzedać na złomie, a w tej sytuacji trochę kasy możesz jeszcze zarobić, pod warunkiem iż za kanapy będziesz płacił grosze. Jest zawsze 2 wyjście zbieraj od wszystkich domowników zużyte gąbki do kąpieli :D:P
emhyr
Kontakt:

Post autor: emhyr »

do kapieli to lipa beda bo sa o duzo duzo zamale;] takie gabki do basenu duzego to powinny miec 30x30 cm
SPEED
Kontakt:

Post autor: SPEED »

trociny sie ubija ale moze je przekopywac czy cos
SPEED
Kontakt:

Post autor: SPEED »

...P...S... tyl;ko nie snieg snieg jest ****** ja dzisiaj se zrobiłem hope sniezna z ladowaniem do sniego i kurwa przeleciąłem ładnych pare razy przy ladowaniu przez kiere odradzam bo sie przednie kolo wbija pierwsze ;/
TylerDurden
Kontakt:

Post autor: TylerDurden »

może by tak basen z cegłami?
http://www.pinkbike.com/photo/1009540/
qbek
Kontakt:

Post autor: qbek »

mysle ze cegły beda najlepsze !! a jeszcze lepiej zamiast wyrzucac smieci do smietnika wje*ac je do basenu.. srac tam lać itd.. itp..

k****;// po **** kombinowac wszyscy najebiaja w gabki i jest dobrze.. na **** cos innego??
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
qbek
Kontakt:

o ja pier.. nawet juz poprzeklinac sobie na forum nie mozna ?? <lol>
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
Szerszu
Kontakt:

Post autor: Szerszu »

ja cie krece kurka wodna!! nie przeklinajcie bo ja wam coś powiem kurka wodna polska musi zacząc
popkazywać tegeś smeges troszke kultury;] zamiast gadaj o kur.. jak ci pier.. ty je.. sku.. to można wszystkie przekleństwa zastąpić słowami takimi jak tegeś śmeges albo kurka wodna
(by pan. Kurka wodna) i tyle!! a co do tematu to najlepsze sa gabki.. kurka wodna no nie jest aż tak trudno je załatwic i nie gadajcie mi tu tegeś śmeges głupot bo wystarczy isc na smietnik albo złom z autami i z foteli w samochodach mozna kurka wodna wydzierac teges smeges te gombki:D ot co!!:D
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl
qbek
Kontakt:

yyy no no kur... :D łatwiej i krocej jest powiedzic kurw.. niz kurka wodna.. :D
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
ODPOWIEDZ