Co zamiast gąbek?
wiew ja tez bylem fanem zawsze bylem mistrzem pokemon ;P mam do tej pory wszystkie kolekcje poskladowane w sarkofadze ;]
swoja droga do tematu to mi sie wydaje ze trudno zastapic gabki. wiekszosc artykulow papierniczych moze siee nadac ale trzeba je czesto zmienac. Mozna bylo by tez trenowac w wode ale jakos to sie mi nie usmiecha ;/ mogloby sie troche czesci zniszczyć ;/
swoja droga do tematu to mi sie wydaje ze trudno zastapic gabki. wiekszosc artykulow papierniczych moze siee nadac ale trzeba je czesto zmienac. Mozna bylo by tez trenowac w wode ale jakos to sie mi nie usmiecha ;/ mogloby sie troche czesci zniszczyć ;/
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WITAM.musze pozbyc sie gabek, duze ilosci. zainteresowanych prosze o kontakt.503-7777-13 lub gg.1282638 aha jestem z wroclawia, musicie sobie sami zorganizowac transport. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yest yo
aha po telefonach musze cos uzupelnic.gabka to glownie wiory, ktore chyba trzeba wlozyc do worka np, po mace jak juz wyzej pisaliscie, zeby to dzialalo,takiej gabki jest ok 75% reszta to szesciany o wielkosci ok. 16/4,5/2 cm.wiec tez dosc male, jest to gabka techniczna tzn. taka ktora po zgnieceniu wraca do poczatkowego ksztaltu.i jedno dosc wazne jest to z firmy w ktorej pracuje wiec zeby mi sie wszystko zgadzalo:) musze na to wystawic faktore na jaka kolwiek kwote np 1grosz za kilogram.mysle ze to jednak nie bedzie dla was problemam.pozdrawiam
yest yo
-
- Kontakt:
Hola hola, zły człowieku... Pan ORTOGRAFIA, to JA ! Zostałem równiez okrzyknięty malkontentem i człowiekiem, którego wszystko wkuriwa :) Popytaj prawdziwych malkontentów i władze forum :) Hiehiehie
Ale powalony gradem "logicznych" argumentów, )stwierdziłem, że dla dobra ogółu nie będę wytykał ortografii i innych takich, zachowam to dla siebie :)
Ale powalony gradem "logicznych" argumentów, )stwierdziłem, że dla dobra ogółu nie będę wytykał ortografii i innych takich, zachowam to dla siebie :)
[S]: kierownica Easton Lo-Rise 635mm na 31,8
[K]: D321ew D521 na 36 otw.
GG: 810 574
[K]: D321ew D521 na 36 otw.
GG: 810 574
Stary ty masz problem:/ chodź po złomach samochodowych i szukaj kanap z samochodów, może się ktoś zlituje i Ci da parę za free albo za małą odpłatą. Dla ciężko kapujących to w kanapach samochodowych będzie ogrom gąbek które będą się idealnie nadawać do takiego basenu. Jeżeli kupisz całą kanapę to się nie martw bo zawsze szkielet możesz sprzedać na złomie, a w tej sytuacji trochę kasy możesz jeszcze zarobić, pod warunkiem iż za kanapy będziesz płacił grosze. Jest zawsze 2 wyjście zbieraj od wszystkich domowników zużyte gąbki do kąpieli :D:P
-
- Kontakt:
ja cie krece kurka wodna!! nie przeklinajcie bo ja wam coś powiem kurka wodna polska musi zacząc
popkazywać tegeś smeges troszke kultury;] zamiast gadaj o kur.. jak ci pier.. ty je.. sku.. to można wszystkie przekleństwa zastąpić słowami takimi jak tegeś śmeges albo kurka wodna
(by pan. Kurka wodna) i tyle!! a co do tematu to najlepsze sa gabki.. kurka wodna no nie jest aż tak trudno je załatwic i nie gadajcie mi tu tegeś śmeges głupot bo wystarczy isc na smietnik albo złom z autami i z foteli w samochodach mozna kurka wodna wydzierac teges smeges te gombki:D ot co!!:D
popkazywać tegeś smeges troszke kultury;] zamiast gadaj o kur.. jak ci pier.. ty je.. sku.. to można wszystkie przekleństwa zastąpić słowami takimi jak tegeś śmeges albo kurka wodna
(by pan. Kurka wodna) i tyle!! a co do tematu to najlepsze sa gabki.. kurka wodna no nie jest aż tak trudno je załatwic i nie gadajcie mi tu tegeś śmeges głupot bo wystarczy isc na smietnik albo złom z autami i z foteli w samochodach mozna kurka wodna wydzierac teges smeges te gombki:D ot co!!:D
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl