Co byście tu wsadzili???
-
- Kontakt:
Co byście tu wsadzili???
Moj rowerek w tym momencie wygląda tak: http://img255.imageshack.us/my.php?image=rower2kf0.jpg
Sory za jakosc zdjęcia :P PYTANIE BRZMI:
Co byście tu wsadzili??? Jaka rame do 500-600 złotych? Niech każdy z was, rzuci jakas propozycje. Jesli by sie dalo to i by sie link przydal. :) Bede na nim jeżdzil głownie po lesie, lekki fr, moze jakies gapy nad zchodami w mieście. Ale ta rama musi byc uniwersalna. Tak, zeby jak bym ja wziol do skateparku to zeby sie nie połamała.
Z GORY DZIEKI ZA ODPOWIEDZ!!!
POZDRO FOR ALL..........
Sory za jakosc zdjęcia :P PYTANIE BRZMI:
Co byście tu wsadzili??? Jaka rame do 500-600 złotych? Niech każdy z was, rzuci jakas propozycje. Jesli by sie dalo to i by sie link przydal. :) Bede na nim jeżdzil głownie po lesie, lekki fr, moze jakies gapy nad zchodami w mieście. Ale ta rama musi byc uniwersalna. Tak, zeby jak bym ja wziol do skateparku to zeby sie nie połamała.
Z GORY DZIEKI ZA ODPOWIEDZ!!!
POZDRO FOR ALL..........
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10861186
ja polecam aganga p.m. 14" jezdziłem na nim głównie fr i dh. bede szczery rama ma kąty genialne jest tania bo około 530zł nowa w sklepie!!!!! (jest promocja dla niedowarków) pekła mi 2 razy problemów zadnych z gwarą dostaęłem nową za kazdym razem ost sprzedałem ja duzo os jest chetnych na nie. POLECAM w 100%
P.S. a na wiasem mówiąc to mam dartmora uzywanego mało na sprzedasz. ale polecam owiele bardziej aganga
Edit: poprzednik poleca pidbula ja go odradzam miałęm miesiac i poprostu ta rama mi nie siadła. co do dziwki to nie jezdzięłem ale duzoos ja poleca.
P.S. a na wiasem mówiąc to mam dartmora uzywanego mało na sprzedasz. ale polecam owiele bardziej aganga
Edit: poprzednik poleca pidbula ja go odradzam miałęm miesiac i poprostu ta rama mi nie siadła. co do dziwki to nie jezdzięłem ale duzoos ja poleca.
-
- Kontakt:
cromo - lepsze , wytrzymalsze - o wiele wiecej zniesie niz alu, i w razie jakiegos klopotu ;) mozna sobie pospawac tanio...
Haki poziome - rlz , pionowe s00x - na pionowych gowno ustawisz :/ - kolo caly czas w tej samej pozycji... 0 regulacji
Ja w tej cenie polecam
NS METROPOLIS
NS BITCH :)
http://www.ride-zone.pl - pchli targ :P
jakbym mial kase to zaraz bralbym...
Haki poziome - rlz , pionowe s00x - na pionowych gowno ustawisz :/ - kolo caly czas w tej samej pozycji... 0 regulacji
Ja w tej cenie polecam
NS METROPOLIS
NS BITCH :)
http://www.ride-zone.pl - pchli targ :P
jakbym mial kase to zaraz bralbym...

-
- Kontakt:
Re: Co byście tu wsadzili???
Slopstyler pisze:Bede na nim jeżdzil głownie po lesie, lekki fr, moze jakies gapy nad zchodami w mieście. Ale ta rama musi byc uniwersalna
ja z tego wnioskuje ze raczej nie bedzie to singiel a wiem po własnym doświadczeniu ze w fr (agang model 2006) udało mi sie wyrwać koło i nie nalezy to do przyjemnych. miałem model 2004 i ja sobie ceniłem pionowe haki.
-
- Kontakt:
a ty mi powiedz co masz w kole ustawiać no jak ci w hakach poziomych przestawi to masz co ustawiać ja osobiście nie lubie poziomych sad dupy tak jak papier toaletowy<blee>psycho144 pisze:na pionowych gowno ustawisz :/ - kolo caly czas w tej samej pozycji... 0 regulacji
a widziałeś w czym chce gość jeździć fr a we fr ss jest do dupy wiem bo miałem[=Groove=] pisze:A guzik ;/ Co za typ. To że może kiedyś bedzie chciał mieć singla.
nie wiem czy ty umiesz czytać przecież nie twierdze ze cr-mo mniej wytrzyma od alu no i fajnie by twój rower wyglądał "tanio pospawany" <lol2>psycho144 pisze: cromo - lepsze , wytrzymalsze - o wiele wiecej zniesie niz alu, i w razie jakiegos klopotu ;) mozna sobie pospawac tanio...
-
- Kontakt:
Nie wiem jak u Ciebie , ale dla mnie regulacja w poziomej plaszyznie jest wazna, niby "pare" mm regulacji , ale czuc , ze sie rower lepiej prowadzi...mczuszu pisze:a ty mi powiedz co masz w kole ustawiać no jak ci w hakach poziomych przestawi to masz co ustawiać ja osobiście nie lubie poziomych sad dupy tak jak papier toaletowy<blee>
ja tam wole kolo na maxa z przodu :)
Czytac to ja potrafie... w mojej wypowiedzi sie nie zwracalem bezposrednio do Ciebie , lecz do osoby ktora zakladala ten temat. Ja tylko doradizlem, ze Cromo lepsze i tyle ! Jak rama pierdyknie po jakims czasie to zawsze mozna ja tanio pospawac , a nie jak w ramach aluminiowych...nie wiem czy ty umiesz czytać przecież nie twierdze ze cr-mo mniej wytrzyma od alu no i fajnie by twój rower wyglądał "tanio pospawany" <lol2>