Co byście tu wsadzili???

Slopstyler
Kontakt:

Co byście tu wsadzili???

Post autor: Slopstyler »

Moj rowerek w tym momencie wygląda tak: http://img255.imageshack.us/my.php?image=rower2kf0.jpg
Sory za jakosc zdjęcia :P PYTANIE BRZMI:
Co byście tu wsadzili??? Jaka rame do 500-600 złotych? Niech każdy z was, rzuci jakas propozycje. Jesli by sie dalo to i by sie link przydal. :) Bede na nim jeżdzil głownie po lesie, lekki fr, moze jakies gapy nad zchodami w mieście. Ale ta rama musi byc uniwersalna. Tak, zeby jak bym ja wziol do skateparku to zeby sie nie połamała.
Z GORY DZIEKI ZA ODPOWIEDZ!!!
POZDRO FOR ALL..........
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10861186
ThoRx
Kontakt:

Post autor: ThoRx »

bitch, o ile w tej cenie trafisz, jak nie to uniwersalny jest pitbull.
pitbull tanszy, sprzedaj jeszcze duro i z reszty z ramy wloz w amor.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
fridge
Kontakt:

Post autor: fridge »

ja polecam aganga p.m. 14" jezdziłem na nim głównie fr i dh. bede szczery rama ma kąty genialne jest tania bo około 530zł nowa w sklepie!!!!! (jest promocja dla niedowarków) pekła mi 2 razy problemów zadnych z gwarą dostaęłem nową za kazdym razem ost sprzedałem ja duzo os jest chetnych na nie. POLECAM w 100%

P.S. a na wiasem mówiąc to mam dartmora uzywanego mało na sprzedasz. ale polecam owiele bardziej aganga

Edit: poprzednik poleca pidbula ja go odradzam miałęm miesiac i poprostu ta rama mi nie siadła. co do dziwki to nie jezdzięłem ale duzoos ja poleca.
GRUBY_13
Kontakt:

Post autor: GRUBY_13 »

koszyk na bułki, bidon, lampki, odblaski itp. :D nie no a no a powaga to ja bym radził reborna norbe ;] wiesz wrazieczgo mam na sprzedaz :P
www.dh-zone.com
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Pitbula polecam, jesli ramka ma byc uniwersalna. Ale Twoj nick to nie bardzo w tej sytuacji pasuje :/ Fajna fura ale do xc, moj brat ma gianta xciaka :)
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

Pitbull, Amstaff, Dartmoor. Mysle że kazda posłuży tyle że wszystkie to alu i mają pionowe haki.
mczuszu
Kontakt:

Post autor: mczuszu »

[=Groove=] pisze:tyle że wszystkie to alu i mają pionowe haki.
a przepraszam co ma znaczyć że to sa alu i mają pionowe haki ?? to znaczy ze są do dupy bo cr-mo jest wytrzymalsze ?? a pionowe haki to niby gorsze od tych poziomych bo poziome regulowane ??
Maciek 89
Kontakt:

Post autor: Maciek 89 »

jak się wyrobisz z kasą to tylko Author a-gang 14" - genialna rama, genialne kąty i bardzo uniwersalna wszystko po trochu na niej pojeździ zwłaszcza jak jesteś początkujący lub średnio zaawansowany. Naprawdę polecam!
Pozdro
psycho144
Kontakt:

Post autor: psycho144 »

cromo - lepsze , wytrzymalsze - o wiele wiecej zniesie niz alu, i w razie jakiegos klopotu ;) mozna sobie pospawac tanio...
Haki poziome - rlz , pionowe s00x - na pionowych gowno ustawisz :/ - kolo caly czas w tej samej pozycji... 0 regulacji

Ja w tej cenie polecam
NS METROPOLIS
NS BITCH :)
http://www.ride-zone.pl - pchli targ :P
jakbym mial kase to zaraz bralbym...Obrazek
wujekeman
Kontakt:

Post autor: wujekeman »

a co on ma na hakach ustawiać jak ma przerzutkę ? co za głupia moda na tym forum? o co kto by nie zapytał to mu streetowe setupu wymyślacie....
https://www.facebook.com/brodacimechanicy
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

mczuszuA guzik ;/ Co za typ. To że może kiedyś bedzie chciał mieć singla. Trudno było pomyśleć.wujekeman Ja Helga. Nikt mu nic nie wmusza a chce doradzić i tak sam wybierze.
fridge
Kontakt:

Re: Co byście tu wsadzili???

Post autor: fridge »

Slopstyler pisze:Bede na nim jeżdzil głownie po lesie, lekki fr, moze jakies gapy nad zchodami w mieście. Ale ta rama musi byc uniwersalna

ja z tego wnioskuje ze raczej nie bedzie to singiel a wiem po własnym doświadczeniu ze w fr (agang model 2006) udało mi sie wyrwać koło i nie nalezy to do przyjemnych. miałem model 2004 i ja sobie ceniłem pionowe haki.
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

singiel w fr to chyba nei za dobry pomysl

co do porad to po 1 wyrzuc te odblaski z kol
a jesli chodzi o rame to juz pisalem duzo razy drag/prodigy ew. pitbull, a-gang+ hample avidy bb5 i mozna posmigac
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
mczuszu
Kontakt:

Post autor: mczuszu »

psycho144 pisze:na pionowych gowno ustawisz :/ - kolo caly czas w tej samej pozycji... 0 regulacji
a ty mi powiedz co masz w kole ustawiać no jak ci w hakach poziomych przestawi to masz co ustawiać ja osobiście nie lubie poziomych sad dupy tak jak papier toaletowy<blee>
[=Groove=] pisze:A guzik ;/ Co za typ. To że może kiedyś bedzie chciał mieć singla.
a widziałeś w czym chce gość jeździć fr a we fr ss jest do dupy wiem bo miałem
psycho144 pisze: cromo - lepsze , wytrzymalsze - o wiele wiecej zniesie niz alu, i w razie jakiegos klopotu ;) mozna sobie pospawac tanio...
nie wiem czy ty umiesz czytać przecież nie twierdze ze cr-mo mniej wytrzyma od alu no i fajnie by twój rower wyglądał "tanio pospawany" <lol2>
Mily J-no
Kontakt:

Post autor: Mily J-no »

GRUBY_13 pisze: koszyk na bułki, bidon, lampki, odblaski itp. :D nie no a no a powaga to ja bym radził reborna norbe ;] wiesz wrazieczgo mam na sprzedaz :P

Odblaski już ma xP widać na zdjeciu xD
MacGyver
Kontakt:

Post autor: MacGyver »

kup dartmoora street style ! rama jest nie do zakatowania mialem ją przez rok i duzo dostała w dupe i zyje dalej u nowego własciciela i jak bys kupił ta ramke masz jeszcze kase np na hamulec . ale jesli masz juz hamulec to kup dm.ds (2.0 3.0) sam mam teraz 3.0 i jest zajebista
Sajduk
Kontakt:

Post autor: Sajduk »

pitbul, dragstar, prodigy;) to moje typy na kazdej z tej ram da sie jezdzic w FR jak i w streecie co do rozmiaru to tylko 14cali;) pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/1159605/
www.kfr.go.pl
Slopstyler
Kontakt:

Post autor: Slopstyler »

JumpintheFiRe
Odblaski fajnie odpadaja przy mocniejszych udezeniach. Jeden zgubilem. Zdejme je na wiosne. :)
Bombell
No bo ta ramka to xc dlatego wymieniam.

A-gang pm okolo 700 nowa.

Jestem za pionowymi hakami.

A moze dartmoor 2005? Co myslicie??
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10861186
psycho144
Kontakt:

Post autor: psycho144 »

mczuszu pisze:a ty mi powiedz co masz w kole ustawiać no jak ci w hakach poziomych przestawi to masz co ustawiać ja osobiście nie lubie poziomych sad dupy tak jak papier toaletowy<blee>
Nie wiem jak u Ciebie , ale dla mnie regulacja w poziomej plaszyznie jest wazna, niby "pare" mm regulacji , ale czuc , ze sie rower lepiej prowadzi...
ja tam wole kolo na maxa z przodu :)
nie wiem czy ty umiesz czytać przecież nie twierdze ze cr-mo mniej wytrzyma od alu no i fajnie by twój rower wyglądał "tanio pospawany" <lol2>
Czytac to ja potrafie... w mojej wypowiedzi sie nie zwracalem bezposrednio do Ciebie , lecz do osoby ktora zakladala ten temat. Ja tylko doradizlem, ze Cromo lepsze i tyle ! Jak rama pierdyknie po jakims czasie to zawsze mozna ja tanio pospawac , a nie jak w ramach aluminiowych...
ODPOWIEDZ