Pilnujcie rowerów !!!

siedzocy byk
Kontakt:

Post autor: siedzocy byk »

ktoś napisał wcześniej żeby sie stawiać to wtedy mogom sobie odpuścić. Jak mi jumali telefon to jak sie zaczołem stawiać to dostałem wpie*dol
niech rower będzie z Tobą!!
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

wg mnie najlepiej spierdalac, dopiero jesli nie mozesz uciec z rowerm to sie stawiaj,

najlepiej dyskretnie wyjac sztyce (jak sie ma na taki zacisk ktory mozna rekam otworzyc) i napieprzac po lbach siodelkiem... ;)
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

Też kiedys reagowałem na głupote ludzką w topicach typu "Zaginoł bike..." i jak ktoś pisał że zostawił rower przed sklepem....
Ale trudno ..... niech sobie ludzie już sami z tym radzą... za głupote się płaci.. i niech płacą jak głupcy...
Pozdrooo
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Arek-Hs
Kontakt:

Post autor: Arek-Hs »

Matys HIPNO
Kontakt:

Post autor: Matys HIPNO »

ehhh..... lol ja mam taki pawilon na moim osiedlu typu Biedronka tyle ze mniejszy o polowe.... tez koszyki kasy itp.. i zostawialem rower oparty o sklep na parkingu :| jak to czytam ze np. koles zostawia bika na minute i go nima to jak ja na 5 min zostawialem bika i nawet na niego nie patrzylem to masakra !:|:/ dobrze ze mialem szczescie juz tak nie robie...
Smagal
Kontakt:

Post autor: Smagal »

ja swoj rower ostatnio zostawiam pod sklepem w ogole nie zabezpieczonego, co rpawda jest to marketowkowy FULL za 500zl ale jednak 500zl to 500zl i do tego prezent na 2 komunie to i tak by mi go bylo szkoda :( kiedys zapinalem linką za 7zl :D teraz tylko wstawiam do stojakow na rowery i jakos nikt nie kradnie, na szczescie mi nikt nie ukradl roweru, jakies 8 lat temu moj brat jechal z kumplem na rowerach i wlasnie w lesie wyskoczylo na nich kilku dresow i zajebali im rowery i ich przy okazji, tydzien pozniej na pobliskiej gieldzie ojciec kumpla znalazl obydwa rowery i za 50zl obydwa odkupil...

teraz kupowalem czesci do mojego roweru caly rower czesc po czesci i wyszlo jakies 1500-1600zl - merida kalahari 590, jeszcze nim nie jezdzilem po miescie i boje sie go gdziekolwiek zostawic bo rower rzuca sie w oczy... jak ktos mi go ukradnie to sie pochlastam :(
MacGyver
Kontakt:

Post autor: MacGyver »

mi tam kozy nigdy nieukradli (no raz wujek sobie pozyczył bez mojej wiedzy alr to dawno) tak własciwie to u mnie w miescie znam dosc duzo wazniejszych ludzi - u mnie raczej niema dresów sa za to kibice i ich tez znam -naklejka zespołu na amorze i jestem nietyklany:) . rower zawsze zostawiam pod czyjąs opieką sam to on w piwnicy stoi.
ebeb
Kontakt:

Post autor: ebeb »

Co do piwnicy - raczej większośćzależy od sąsiadów. U mnie w bloku wejście do piwnicy jest zawsze zamknięte, ale swego czasu rok w rok były kradzieże. Oczywiście drzwi wejściowe do klatki ani drzwi do piwnicy nie były uszkodzone, a włamywano siętylko do piwnic z najlepszymi rowerkami. Pewnie taki dziwny zbieg okoliczności.. :/
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych

http://www.pajacyk.pl/
ThoRx
Kontakt:

Post autor: ThoRx »

ebeb u nas na osiedlu tez to bylo, neistety. a rowera nigdy nie zostawiam, jak mam pod sklepem zostawic to wracam do domu i nie robie zlodiejom okazji, wole sie przejsc anizeli tracic rower.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
siwiutki
Kontakt:

Post autor: siwiutki »

Moim zdaniem najlepiej jeździć w grupie (najbezpieczniej poza tym "w kupie siła" :D)

a w "sytuacjach podbramkowych" spierdalac...
~Run for your life!~
ODPOWIEDZ