Strona "evera" czyli zera !!
jak kumuś brakuje evera to niech zajży na BA
tak dalej go tępią
Mam brechte, bo mechanizm egzystowania tam tego ... hmmm, Evera Wwygląda tak:
-zaloży jakiś bzdurny temat, ludzie go wyśmieją, nawrzucają (słusznie)
on im odpowie coś w swoim stylu "J****ne leszcze" i dostaje punkcik :D słodkie heheh
Szkoda,że tu nie ma punktów;] (BĘDĄ KIEDYŚ CZY E TAM ??)
Ale ever to najgorsza zakałą nie forów ,a pinka. gnojek sie prężnie "udziela". jak widze co wypisuje pod PODami to aż mnie kurwica bierze. I lekko mi wstyd,ze on jest z Polski;]
zresztą nie tylko on kilku oszołomów sie znajdzie. Ale z tym nic sie nie zrobi niestety...
tak dalej go tępią
Mam brechte, bo mechanizm egzystowania tam tego ... hmmm, Evera Wwygląda tak:
-zaloży jakiś bzdurny temat, ludzie go wyśmieją, nawrzucają (słusznie)
on im odpowie coś w swoim stylu "J****ne leszcze" i dostaje punkcik :D słodkie heheh
Szkoda,że tu nie ma punktów;] (BĘDĄ KIEDYŚ CZY E TAM ??)
Ale ever to najgorsza zakałą nie forów ,a pinka. gnojek sie prężnie "udziela". jak widze co wypisuje pod PODami to aż mnie kurwica bierze. I lekko mi wstyd,ze on jest z Polski;]
zresztą nie tylko on kilku oszołomów sie znajdzie. Ale z tym nic sie nie zrobi niestety...
przesun na 18 to evera nie obejmie :| juz kilkanascie razy czytalem co to za dziecko itd:/ ten gosc jest starszy od duzej czesci uzytkownikow(17lat..) co nie zmienia faktu ze ma naprawde najebane do glowy... rodzice chyba serio go nie kochaja a gnebi o rame i inne rzeczy tarnow i okolice.. widze tez ze i do krk dotarl! :| jego poziom umyslowy nie przekracza wieku 9 lat... ehh i uwazam ze lepiej o nim zapomnijcie i tak juz mu zrobiliscie wspaniala reklame! Aha, ktos kto napisal zeby mu samemu powiedziec.. do niego tak i tak to nie trafia mysle ze juz wszystkie probowali ludzie z miasta, od perswazji slownej przez krzyki (zjebanie przez 2 fora tez) nawet chyba dostal oklep od kogos w bochni. TO NIE POMAGA!!!!:| wiec najlepiej poprostu go olac.. gowna nie tykacgajek pisze:powinna byc jakas norma na neta od minimum 16-17 lat...
PIS!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kurcze, specjalnie nie chce mi się nawet tego pisać, ale obserwując już od dłuższego czasu co ten koleś wyrabia (dh zone, pinkbike, BA nie ogladałem) nie moge się powstrzymać, jego bez sensowne tematy, idiotyczne komentarze, itd... Na poczatku nawet nie przypuszczałem, że może być starszy ode mnie, nie mam konta na pb, myślałem sobie "kurcze, smieje się z jego komentów i fotek na pb, moze gdybym sam miał konta pozakładane, strony o sobie porobione, może też bym tak miał jak on :p". Ale oglądając tą jego strone, jestem pewien ze na szczęście nie. Nigdy nie kopiował bym na hama czyjegoś loga, tekstów czy kradł muzykę z czyiś filmików, czy wklejał cudze fotki bez zgody autora (PB). No i jego zachwalanie xcr-a...sam mam więc wiem, porazka. I co everek może to nie jest "żal" :/
www.coasterss.fotosik.pl
-
- Kontakt: