Strona "evera" czyli zera !!

emhyr
Kontakt:

Post autor: emhyr »

nie czytalem calego hehe ale jak ktos nie zna evera to znaczy ze zaglada na to forum mniej niz od roku;] ever to zywa legenda hehe:] zawsze gadal glupoty,
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

jak kumuś brakuje evera to niech zajży na BA
tak dalej go tępią
Mam brechte, bo mechanizm egzystowania tam tego ... hmmm, Evera Wwygląda tak:
-zaloży jakiś bzdurny temat, ludzie go wyśmieją, nawrzucają (słusznie)
on im odpowie coś w swoim stylu "J****ne leszcze" i dostaje punkcik :D słodkie heheh
Szkoda,że tu nie ma punktów;] (BĘDĄ KIEDYŚ CZY E TAM ??)

Ale ever to najgorsza zakałą nie forów ,a pinka. gnojek sie prężnie "udziela". jak widze co wypisuje pod PODami to aż mnie kurwica bierze. I lekko mi wstyd,ze on jest z Polski;]
zresztą nie tylko on kilku oszołomów sie znajdzie. Ale z tym nic sie nie zrobi niestety...
Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

SeraaX pisze:I lekko mi wstyd,ze on jest z Polski;]
Ty, a ja z nim mieszkam w jednym miescie :P to co ja mam powiedziec?:D
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

Panowie, porażka.... nawet text u góry strony został przepisany z naszej... tylko podmienił nazwe z Bull Horn MTB TEAM na ten swoj TarFreeRide....
Co za debilll.... zobaczymy się w sądzie ;P
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

gajek pisze:powinna byc jakas norma na neta od minimum 16-17 lat...
przesun na 18 to evera nie obejmie :| juz kilkanascie razy czytalem co to za dziecko itd:/ ten gosc jest starszy od duzej czesci uzytkownikow(17lat..) co nie zmienia faktu ze ma naprawde najebane do glowy... rodzice chyba serio go nie kochaja a gnebi o rame i inne rzeczy tarnow i okolice.. widze tez ze i do krk dotarl! :| jego poziom umyslowy nie przekracza wieku 9 lat... ehh i uwazam ze lepiej o nim zapomnijcie i tak juz mu zrobiliscie wspaniala reklame! Aha, ktos kto napisal zeby mu samemu powiedziec.. do niego tak i tak to nie trafia mysle ze juz wszystkie probowali ludzie z miasta, od perswazji slownej przez krzyki (zjebanie przez 2 fora tez) nawet chyba dostal oklep od kogos w bochni. TO NIE POMAGA!!!!:| wiec najlepiej poprostu go olac.. gowna nie tykac

PIS!
Dr@gstar2005
Kontakt:

Post autor: Dr@gstar2005 »

Elo, skończcie juz to. Ever jest może głupi ale robi to co lubi i już. Olejcie go i koniec, bo ten temat wg. mnie nie ma sensu. Chciał to sobie zrobil stronke jednemu sie nie podoba a drugiemu sie może podobać. Ja osobiście nie skomentuje tej stronki. ;)
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

haker11: zalozyles topic, w korym jedziesz osobe, ktora ogolnie jest nie lubiana...

odezwales sie kiedys do mnie na gadu... nawet kilka razy gadalismy... z grzecznosci Cie nei bluzgalem bo nei mam ochoty na to... ale odbieram CIe jako osobe pokroju evera...

pozdro
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

haha, ja mając 17 lat zaczynałem tu administracje :P

Mysle, że nie ma sensu kontunuować rozmowy o nim.
KlocekLego
Kontakt:

Post autor: KlocekLego »

Paul pisze:haha, ja mając 17 lat zaczynałem tu administracje :P

Mysle, że nie ma sensu kontunuować rozmowy o nim.
Administracje? Coś mi się wydaje, że w całym dhzonie twój wkład zamknie się w okolicy 0,05%. Nazwał bym to moderacja.. ; ]
Funbox
Kontakt:

Post autor: Funbox »

nie ładnie obgadywac za plecami, moja sprawa o czym se robie stronke i o kim ... zal !! Ema
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=167637732 Kupcie - slynna ramka evera
Gość

Post autor: Gość »

Funbox pisze:nie ładnie obgadywac za plecami, moja sprawa o czym se robie stronke i o kim ... zal !! Ema
jestes bardzo szybki że sie o tym dowiedziales ... widze że juz nie masz bana ....żal to sobie zatrzymaj dla siebie
Funbox
Kontakt:

paw22 nie musisz im tak lizac dupy na dhz , u mnie na gadu całkiem inaczej mowisz.. nie popisuj sie dzieciaku !!
Młody92
Kontakt:

Post autor: Młody92 »

Ja pi....le wysmiewaja sie z evera i maja radoche
kondzik16
Kontakt:

Post autor: kondzik16 »

dobra dzieci, dajcie se już siana, do nieczego to nie prowadzi. jak tak bardzo paw22 go kochasz to jedź tam do tarnowa do niego...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
Funbox
Kontakt:

temat usunac!!!
padix
Kontakt:

Post autor: padix »

ja tez proponuje zamknąć ten temat, bo przecież takie cos nie ma sensu...
gg# 3594350

[s] 2 x koła 24 !!

http://tiny.pl/ddt3
coaster SS
Kontakt:

Post autor: coaster SS »

Kurcze, specjalnie nie chce mi się nawet tego pisać, ale obserwując już od dłuższego czasu co ten koleś wyrabia (dh zone, pinkbike, BA nie ogladałem) nie moge się powstrzymać, jego bez sensowne tematy, idiotyczne komentarze, itd... Na poczatku nawet nie przypuszczałem, że może być starszy ode mnie, nie mam konta na pb, myślałem sobie "kurcze, smieje się z jego komentów i fotek na pb, moze gdybym sam miał konta pozakładane, strony o sobie porobione, może też bym tak miał jak on :p". Ale oglądając tą jego strone, jestem pewien ze na szczęście nie. Nigdy nie kopiował bym na hama czyjegoś loga, tekstów czy kradł muzykę z czyiś filmików, czy wklejał cudze fotki bez zgody autora (PB). No i jego zachwalanie xcr-a...sam mam więc wiem, porazka. I co everek może to nie jest "żal" :/
www.coasterss.fotosik.pl
coaster SS
Kontakt:

Post autor: coaster SS »

aha, popatrzcie jeszcze na ankiete:

"Czym Dla Ciebie jest Hardcore ?"

a) Skokiem z krawężnika !!
b) Dropem z Dywanu!!
c) Niczym!!
D) To pytanie jest głupie :p

:/
www.coasterss.fotosik.pl