jeszcze lzejsze kola!!?!!

LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

tomeks
obczaj sobie masy opon schwalbe i wszystko jasne...

nie wiem jak z przyczepnoscia ale podobno dobrze, niebawem sie przekonam bo bede ktores kupowal (wybralem sobie przed swietami a teraz nie pamietam juz, niewazne)
http://bodzio.pinkbike.com/
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

gwarek pisze:obrecze zostaw, piasty w zalezności od kasy to masz duż epole do popisu, moze hope pro II, dt hugi fr, co do szprychmoim zdaniem najlepszymi szprychami do dh sa dt alpineIII i już uzasadniam swoja odpowiedx bo napewno wileu ludzi napisąło by że straszniue cięzkie. Competitiony ważą kilka gram mniej (36szt) niz alpine III a sa słabsze i mysle ze te moze 5 gram warto poświęcić na rzecz duzow większej sztywności. Revolutiony?? nie też onich myślałem ale jest zasadnicza uwaga mianowicie na koła działąją masakryczne przeciążenia i nietylko moim zdaniem revo by sobie nieporadziły w tym boju. Ja napewno bym wziął alpineIII po wysłuchaniu wszytskich "za" i "przeciw"
5g lol ?

waga alpiny wedlug DT 64 szt 264 mm to 418g a competiion to samo.... w zaleznosci od wersji od 311 do 382 wiec chyba wiecej niz 5g :>
www.mm-foto.pl
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Piasty moze na dt cerit?? do tego lekkie oponki i detki i bedzie elegancko :)
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

cerity lzejsze nie beda i z teg co wiem nie ma na os 20mm
www.mm-foto.pl
ERNI
Kontakt:

Post autor: ERNI »

Obręczy nie zmieniaj to już wiesz. Natomiast co do piast to ktoś tu wspomniał o WTB które są naprawde wagowo porównywalne z piastami Hopa'a a nie zabijaja ceną. Na całkiem przyzwoitym poziomie są też piasty DMR Revolver (207g przód na oś 20mm oraz 385g tył kupisz w extreme-shopie) i jest to producent sprzętu raczej do katowania więc powinno być ok.

Wracajac do WTB wszystko pięknie tylko gdzie je kupić????????

pozdr
Ernold Bikeneger.... is BACK :)
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Ja mam na przodzie piaste MassiveMachine na qrke i jak wazylem u mamy na wadze kuchennej to wcale takie massive tez nie byly ok230gram. Ogolnie kolo na przod zlozylem prawie rowny kilogram :)
puchu
Kontakt:

Post autor: puchu »

Wracajac do WTB wszystko pięknie tylko gdzie je kupić????????

pozdr[/quote]

W zeszlym sezonie mielismy je na sklepie
Laserdisc Super Duty
przod 400
tyl 800
Wiec jak cos mysle ze nie bylo by problemu .
Pozdr i sory za spam
NOX Startrack
http://www.mkbikeonline.com
ERNI
Kontakt:

Post autor: ERNI »

Dzięki za info. Myślałem że te WTB są tańsze :(
DMR przód kosztuje 200zł a jest cięższa o 17g przy czym jest to wartość sprawdzona a WTB lekko zaniża. Tył DMRa to chyba 275zł więc relacja waga cena no i mam nadzieje jakośc jest bardzo dobra. To będą moje piasty w nowym sezonie:)
Ernold Bikeneger.... is BACK :)
ODPOWIEDZ