jeszcze lzejsze kola!!?!!
5g lol ?gwarek pisze:obrecze zostaw, piasty w zalezności od kasy to masz duż epole do popisu, moze hope pro II, dt hugi fr, co do szprychmoim zdaniem najlepszymi szprychami do dh sa dt alpineIII i już uzasadniam swoja odpowiedx bo napewno wileu ludzi napisąło by że straszniue cięzkie. Competitiony ważą kilka gram mniej (36szt) niz alpine III a sa słabsze i mysle ze te moze 5 gram warto poświęcić na rzecz duzow większej sztywności. Revolutiony?? nie też onich myślałem ale jest zasadnicza uwaga mianowicie na koła działąją masakryczne przeciążenia i nietylko moim zdaniem revo by sobie nieporadziły w tym boju. Ja napewno bym wziął alpineIII po wysłuchaniu wszytskich "za" i "przeciw"
waga alpiny wedlug DT 64 szt 264 mm to 418g a competiion to samo.... w zaleznosci od wersji od 311 do 382 wiec chyba wiecej niz 5g :>
www.mm-foto.pl
Obręczy nie zmieniaj to już wiesz. Natomiast co do piast to ktoś tu wspomniał o WTB które są naprawde wagowo porównywalne z piastami Hopa'a a nie zabijaja ceną. Na całkiem przyzwoitym poziomie są też piasty DMR Revolver (207g przód na oś 20mm oraz 385g tył kupisz w extreme-shopie) i jest to producent sprzętu raczej do katowania więc powinno być ok.
Wracajac do WTB wszystko pięknie tylko gdzie je kupić????????
pozdr
Wracajac do WTB wszystko pięknie tylko gdzie je kupić????????
pozdr
Ernold Bikeneger.... is BACK :)
Dzięki za info. Myślałem że te WTB są tańsze :(
DMR przód kosztuje 200zł a jest cięższa o 17g przy czym jest to wartość sprawdzona a WTB lekko zaniża. Tył DMRa to chyba 275zł więc relacja waga cena no i mam nadzieje jakośc jest bardzo dobra. To będą moje piasty w nowym sezonie:)
DMR przód kosztuje 200zł a jest cięższa o 17g przy czym jest to wartość sprawdzona a WTB lekko zaniża. Tył DMRa to chyba 275zł więc relacja waga cena no i mam nadzieje jakośc jest bardzo dobra. To będą moje piasty w nowym sezonie:)
Ernold Bikeneger.... is BACK :)