coiler 06 SMALL do slope ?

Stick_Bike
Kontakt:

coiler 06 SMALL do slope ?

Post autor: Stick_Bike »

czy kona coiler 2006 na takim osprzęcie jak jest firmowo w rozmiarze s będzie fajną machinką do slope ? kumpel ma i chce sie pozbyć bo jego przeznaczeniem jest street i sztywniak, rowerek nie ma nic wymienionego jest zadbany i sie świeci jak dupa niemowlaka, zawieszenie chodzi świetnie chociaż z przodu drop offa wymieniłbym za jakiś czas na np. 66 jakieś albo travisa single ew. jakąś 2półke, ale co ja sie martwie o amory jak jeszcze roweru nie mam.... rower tak jak w temacie, do szeroko pojętego slopestyle i lekkiego fr
ThoRx
Kontakt:

Post autor: ThoRx »

S = 15inches ?
jak dla mnie nadaje sie, ale trzeba pare czesci wymienic. ogolnie rama jest przeznaczona wg producenta fr/enduro, wiec da rade. amor do wymiany, piasty i damper, moze obrecze, ale zalezy ile wazysz i w jakim stopniu jetses zaawansowany bo single tracki do katu sie nie nadaja. korby xc ? jak wytrzymaja to zostaw, jak nie wstaw LX albo jakiego stylo.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

Stick_Bike nada sie znakomicie, zwłaszcza że Coiler to stare Stinky sprzed 2005roku
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Stick_Bike nada sie wlasnie nei dawno w takim samym celu zakupilem kone stinky 04, ktora jest ta sama rama. Z tym, ze 17" I jezdzi sie bardzo dobrze :)
Ssij pento
Stick_Bike
Kontakt:

Sulring prawie wszystko co małe jest piękne :D a w tym przypadku prawie nie robi wielkiej różnicy, myślałem sprowadzać ramke kona howler 2006 ale po pierwsze troche zamało skoku, po drugie to jest bardziej do 4x niż do slope a po trzecie to koszty mogłyby mnie zabić :P
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Stick_Bike rozwazalem kupno 15" Jednak patrzec na wymiary stwierdzilem, ze bedzie zbyt krotka, a mam juz odsc haczenia kolem o ramie korby.
Ssij pento
Stick_Bike
Kontakt:

Sulring jak to powiadają, róbta co chceta, ja kocham małe rowery i tyle bo są bardziej zwinne mają lepszą sterowność itd...
ODPOWIEDZ