coiler 06 SMALL do slope ?
-
- Kontakt:
coiler 06 SMALL do slope ?
czy kona coiler 2006 na takim osprzęcie jak jest firmowo w rozmiarze s będzie fajną machinką do slope ? kumpel ma i chce sie pozbyć bo jego przeznaczeniem jest street i sztywniak, rowerek nie ma nic wymienionego jest zadbany i sie świeci jak dupa niemowlaka, zawieszenie chodzi świetnie chociaż z przodu drop offa wymieniłbym za jakiś czas na np. 66 jakieś albo travisa single ew. jakąś 2półke, ale co ja sie martwie o amory jak jeszcze roweru nie mam.... rower tak jak w temacie, do szeroko pojętego slopestyle i lekkiego fr
S = 15inches ?
jak dla mnie nadaje sie, ale trzeba pare czesci wymienic. ogolnie rama jest przeznaczona wg producenta fr/enduro, wiec da rade. amor do wymiany, piasty i damper, moze obrecze, ale zalezy ile wazysz i w jakim stopniu jetses zaawansowany bo single tracki do katu sie nie nadaja. korby xc ? jak wytrzymaja to zostaw, jak nie wstaw LX albo jakiego stylo.
jak dla mnie nadaje sie, ale trzeba pare czesci wymienic. ogolnie rama jest przeznaczona wg producenta fr/enduro, wiec da rade. amor do wymiany, piasty i damper, moze obrecze, ale zalezy ile wazysz i w jakim stopniu jetses zaawansowany bo single tracki do katu sie nie nadaja. korby xc ? jak wytrzymaja to zostaw, jak nie wstaw LX albo jakiego stylo.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: