KRK -UWAGA !!! Skałki ...

yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

motomyszrozwiń swój pomysł, tylko lepiej przez PW, bo mnie ta sprawa coraz bardziej irytuje, a ostatnimi czasy jeżdżę na bike'u jako 'singiel' i coraz bardziej trząse portkami o rower...
www.feel-free.pl
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

sudisluchaj stary,sprawa jest przejebana ale w tym momencie powinienes zrobic tak:
prosisz lekarza o wszelkie papierki o tym co Ci sie stalo (pewnie Ci napisze ze w wyniku mocnego uderzenia uszkodzenie tego i tamtego),ZAPIERDALASZ z tym na policje i oni to powinni zakwalifikowac juz inaczej bo doszlo do uszkodzenia ciala!Jesli masz polamane gogle lub kask to wez i pokaz go na policji!I koniecznie pojdz z Tata,niech ich solidnie zmotywuje-wiesz,ze wierzy w ich mozliwosci i tak dalej.

Zdrowiej chlopie!pozdro!
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
maciej76
Kontakt:

Post autor: maciej76 »

<piotrex> to najlepsze wyjscie, policja bedzie wiedziala ze takie cos sie dzieje i przynajmmniej beda wiedzieli o co chodzi jak przyjdzie jakis dres zglosic ze go ktos pobil albo napadl w lesie jak byl na spacerze
"po dość długiej nieobecności..."

http://ujeb.pl?hhi3tMB6HU - rower
piotrex
Kontakt:

wlasnie-jesli beda mieli kilka takich sygnalow ze dresy grasuja na skalkach to sie tym na bank zainteresuja!!
Sudi-zglos to na policje jak najszybciej!!Bedziemy mieli pierwszy etap za soba.
APEL DO WSZYSTKICH!!!!

Jedziemy dalej: jesli ktokolwiek zobaczy kiedykolwiek drechow z ewidentnie niemilymi zamiarami niech natychmiast spierdala na najblizszy komisariat zeby to zglosic!Albo niech zadzwoni na 997 i zglosi probe napasci.Jesli widzicie ze drechy kogos biora na cel to tez dzwoncie na policje-chodzi o to zeby bylo jak najwiecej zgloszen.Jesli dalej nic nie zrobia to napisze pismo do KW i wtedy beda sie musieli tym zajac,ale na to potrzeba ZGLOSZEN!!!!!Przynajmniej kilku!
nie odpuscmy tym skurwsynom!!
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

sudizycze szybkiego powrotu do zdrowia, nie wiem jakim sposobem poradzicie sobie z dresami ale mam nadzieje ze w koncu tak sie stanie i nie bedziecie bali sie o siebie i swoje rowery
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

piotrex do KM jesli juz, nie do KW:P
www.feel-free.pl
piotrex
Kontakt:

moze byc i do KM-choc im wyzej tym lepiej :P.
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

sudi
cześć ja naprawdę współczuje wam tej sytuacji, robcie co sie da żeby jeban.ym g.nojom życie utrudnić. Trzymajcie sie jestem z wami ;)

p.s całkiem niedawno zazdrościłem wam dużej ilości miejscówek i zajebistego terenu bu u mnie nie ma gdzie jeździć ale teraz jestem przerażony tym co sie dzieje.

Trzymajcie sie razem na rowerach, wolne elektorny są łatwym łupem, sam tak jeźdze ale u nas jest spokojniej.

K.urwa jeszcze tego by brakowało aby jadąc w góry było trzeba się bać.
tffffffuuuuu!!!!
team www.CYKLOTUR.com
fridge
Kontakt:

Post autor: fridge »

sudi i do innych tez !!!

mzoe jestem naiwny, ale ostatnio mnie napadli, nie na rowerze tylko w nocy. no nieważne. zadzwoniłem na policje i byłem w szoku ile oni robią odrazy sprawdzili kamery czy czegoś nie nagrały w mieście zeznania na nastepny dzień a klka dni później zrobiłem portret pamieciowy. (mimo iz kiepsko ich pamietałem wyszedł podobny)

co z tego ze zrobicie ustawke i "wklepiecie 3 os" jak na nastepny dzień bedzie bojówka jakiejs drózyny piłkarskiej i to bedzie 30 os i juz z nimi nie pogadacie a oni bedą was tepić i sie nie pozbieracie...

kiedyś sie coś któremu z was stanie nie mówie tu o kradziezach rowerów jak bedą wiedziec gdzie mieszkacie to dopiero przejebane u

nas jest spokojnie nigdy nie chcieli mi roweru skrojić a nie jezdze w jakiś wielkich grópach max 5 os...

sudi wracaj do zdrowia!!!!

tak wiec polecam nr 997 (jezeli nie zaczniecie tego tepić miedzy innymi poprzez policje to teraz was bija kijami to później bedzie stało bmw i z kazdej strony bedzie lasek obstawiony)

P.S. w paź to bedzie tez mój problem bo pewnie zawitam do was na studia:P

Zapomniałem dodać odrazu jak bedziecie w bezpiecznej odległości to dzowńcie im szybcioej tym lepiej.!!
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

No i sprawa wyglada tak :
Ide na policje jak tylko jeszcze odwiedze laryngologa.
Mam założony na tydzień gips na reke, bo stluczona jest okostna mocno od tego kija (uprzedzam pytania - nie po dropie) i mam na to już papiery...Jutro ide do laryngologa, bo z nosem tez coś nie tak( nie po dropie, bo zarysowanie, a niemal, że złamanie, to różnica ) ...mam nawet ślad od kija na policzku jakims cudem.... generalnie - albo dostalem 2 kijami, albo 1 duzym i sie on na mnie roztrzaskal... nie moge tego powiedziec, bo bylem w szoku lekkim ...

Generalnie - Mogloby byc gorzej... a tak to za 2 tyg znow bede jezdzil... ale grupami, bo saemum juz sie zaczynam bać :/

Bitką nic nie wskuramy.... trzeba sie pilnowac, a jak coś, to zgłaszać i wogóle.... Padło na mnie... miałem farta- kto inny może go nie mieć, albo może mieć słabsze kości odemnie ...

Pozdrawiam!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
el_oguro
Kontakt:

Post autor: el_oguro »

no to jest już skandal,dobże że nie pojechalem z wami Paweł
kurwa mac ****** drechy>
BO WIECIE KIEDY TA ****** POLICJA ZACZNIE SIE TYM INTERESOWAĆ???
KIEDY TE DRECHY KOGOŚ ZABIJĄ!!!,
wtedy to dopiero sie wezmą za problem,
kurwa mać
ale z tymi zgłoszeniami to dobry pomysł,
jak będą odbierać średnio po 2000000 zgłoszeń dziennie to może sięwezmą w końcu
JEBAĆ DRECHów
I love my pussy...
wojtek1506
Kontakt:

Post autor: wojtek1506 »

Robienie "ustawek" na dresów to wg. mnie conajmniej głupi pomysł- zbijemy 2 czy 3, a za jakiś czas wpadnie 30 i nie będą chcieli tylko rowerów...
Najgorsze jest to, że dopóki nie stanie sie coś złego (jakaś wieksza kradzież albo pobicie) to policja nie zacznie działac, nie ma sie co łudzić...
http://wojtekkrk.pinkbike.com/ -> zapraszam :)
fridge
Kontakt:

Post autor: fridge »

wojtek1506 mylisz sie policja zacznie działać jak to zaczniecie ZGłASZAć. oni nie muszą was nawet dotknąc wystarczy ze coś powiedzą to policaj ma obowiazek zaragować!!!
Fujibiker
Kontakt:

Post autor: Fujibiker »

Kurde na srio współczuje Wam :/ Chujo.wa sytuacja :/ Heh ajeszcze tak pisałem z Xxsinem raz że może bym wpadł bo macie fjane miejscówki i w ogole ale co by było jakby nas było może z 3 a zobaczyli by 15 latka? bo mam 15 lat no i to jest chyba oczywiste że raczej nie bede miał w nodze tyle sił co chociazby 18 latek wiec ja bym juz mógł mieć problem uciec:/ A w dodatku nie znam tam tych terenow. Ale odbiegłem od tematu ale kurde chłopaki zróbcie coś z tym bo na serio to juz moim zdaniem jest śmieszne zeby już w spokoju nie można było na rowerze pośmigac no bez jaj!! :/
http://www.team.hadronsport.com/
piotrex
Kontakt:

wojtek1506doszlo do uszkodzenia ciala-i wystarczy.za to jest kryminal.KURWA ludzie nie kozacznie przez internet tylko zglaszajcie takie sprawy na policje!!
Gawin
Kontakt:

Post autor: Gawin »

Młody92
co najwyzej ta palke wsadza ci w d.upke te dresy i ty bedziesz mial radosci i pozytku z palki!!
www.gdfr.pl
Villen
Kontakt:

Post autor: Villen »

ło wspolczuje i szybkiego powrotu do zdrowia.

okaze sie, ze w lecie to beda sami streeciarze bo wszyscy sie beda bali wyjechac do lasu, a potem to cholerstwo bedzie zadupcac za nami po magdalence...

w razie czego ja znam moze 3 mordy dosyc aktywnych drechow bo byly z kilkoma przejscia kilkukrotnie w okolicach centrum ale nie wiem czy cos to pomoze.
http://www.pinkbike.com/photo/1136980/

Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

sudi wracaj do zdrowia !

Zdarzenie to o tyle mnie nie zdziwiło, że kilka( z 8) lat temu znajomemu dresy rąbneły rower na skałkach . W sumie i tak , chwała Bozi (a może Policji) , że takie sytuacje zdarzają sie stosunkowo rzadko. Piszecie , że zawsze trzeba jezdzic w grupie, ogrom w tym racji, tylko nie da sie jezdzic w grupie np. do pracy czy na miasto do znajomego sklepu. Pokonuję codziennie ta samą trasę , staram sie miec oczy do okoła głowy , wożę przy sobie niespodziankę dla ewentualnego napastnika itd ale jak ktoś sie uprze to nie ma szans.... Wydaje mi się ,że jakimś wyjściem jest zgłaszenie Policji wszystkich tego typu zdarzeń , niekoniecznie już pobić ale np czegos co ostatnio spotkało Gruchę w Wolszczaku (agresja słowna ;). Nie ukrywam,że rozkosznie byłoby wtłuc tym termosom ale efekt byłby pewnie , zupełnie odwrotny.
Kupą mości Panowie , miejmy sie na baczności , zgłaszajmy wszystko Policji ... i myslę ,ze tylko tyle możemy zrobić .
Kart_kRk
Kontakt:

Post autor: Kart_kRk »

A ja mysle ze dobry pmysl ustawic sie tak w 20-30 osob jezdzic a przy okazji porozmawiac z tymi kutasami bo kurwa ta cholpta sie torskze rozpedza :/
Banda:
http://www.pinkbike.com/photo/3491292/
Zablokowany