Dartmoor czy dobry ocencie
Dartmoor czy dobry ocencie
witam chcialem poznac wasze opinie na temat mojego rowerku jezdze w dircie i w streecie rozmiar ramki mam 13 mam 182cm i 16lat
dam wam fotki mojego rowerka wiec obczaicie co i jak napisze wam teraz parametry ale jedna wada dutro jest za ciezkie do dartmoora bo przod mam ciezszy niz tył ;/
no wiec
Amorek:sr suntour dutro 130mm
ramka:dartmoor Street Style 2006
przezutka tył/Przod:schimano acera/schimano
korba:Truvativ Hussefelt
kiera:Truvativ Hussefelt
opony:schwable space 2.35
klamkomanetki:schimano alivio
pedała:authory z wymiennymi pinami
felgi:Alexrims DM24
chamulce:treko v-break
nie dlugo schimano deore Xt no to chyba tyle a
i jeszcze siodło:dartmoor siter do dh i dirt
no to teraz fotka:www.dartmoor2006.fotolog.pl
wchodzic kometowac :D
dam wam fotki mojego rowerka wiec obczaicie co i jak napisze wam teraz parametry ale jedna wada dutro jest za ciezkie do dartmoora bo przod mam ciezszy niz tył ;/
no wiec
Amorek:sr suntour dutro 130mm
ramka:dartmoor Street Style 2006
przezutka tył/Przod:schimano acera/schimano
korba:Truvativ Hussefelt
kiera:Truvativ Hussefelt
opony:schwable space 2.35
klamkomanetki:schimano alivio
pedała:authory z wymiennymi pinami
felgi:Alexrims DM24
chamulce:treko v-break
nie dlugo schimano deore Xt no to chyba tyle a
i jeszcze siodło:dartmoor siter do dh i dirt
no to teraz fotka:www.dartmoor2006.fotolog.pl
wchodzic kometowac :D
::Życie jest Piękne lecz trwa zbyt długo::
dartmoor Street Style 2006
dartmoor Street Style 2006
o boze, chcesz poznac nasze opinie ? czym tu sie chwalic, nic specjalnego. jestem spokojny i nie bede cie jechal, ale temat maksymalnie z dupy i bez sensu. komentowac rower, gdyby to mialo jakis amor albo rame, a tu najpopularniejsze czesci. jeszcze te dane 182cm i 16lat. zaloz bloga albo idz na bravo.pl.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
-
- Kontakt:
ThoRx[=Groove=]Magic to wy sie zachowujecie jak jakies smarkacze którzy myslą ze tylko oni mają Cool Sprzęt :/ ludzie opanujcie sie :/ wy tylko jechac po kazdym umiecie jak ktos sie o cos zapyta :/ jestescie załosni :/ chłopak chciał sie zapytac jak w temacie cytuje ''witam chcialem poznac wasze opinie na temat mojego rowerku '' czyli piszecie co niepasi w tym rowerku i co ew mozna zmienic zeby ten rower nabrał jakiegos sensu ... chcesz sie podniecic ze jestes lepszy ? to na gay.pl ... tutaj chyba to sie nigdy niezmieni :/ połowa ludzi na tym forum jest normalna a częsc nie :/
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
1. michal15sam jesteś smarkacz, bo ja wcale lepszego roweru nie mam... :d pomyśl sobie: jakby tak każdy z powiedzmy 1000 userów założył taki temat, to co by sie tu działo!?
zresztą jak ci sie nie podoba to są jeszcze co najmniej dwa fora rowerowe - nikt cie tu nie trzyma na siłe...!
2. H a m u l c e
3. ja bym z tego roweru wywalił przednią przerzutke i hamulec (też przedni) zeby go troche odchudzić, no i wiadomo - nigdy nie wiesz, kiedy duro ci sie może połamać... :/
zresztą jak ci sie nie podoba to są jeszcze co najmniej dwa fora rowerowe - nikt cie tu nie trzyma na siłe...!
2. H a m u l c e
3. ja bym z tego roweru wywalił przednią przerzutke i hamulec (też przedni) zeby go troche odchudzić, no i wiadomo - nigdy nie wiesz, kiedy duro ci sie może połamać... :/
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl
Magic słuchaj kupo gówna smarkacz to nazywasz sie ty lubisz poszpanowac ? to wydupiaj szczerze mówiąc .... niech sobie zakładają 100000 tematów od tego jest forum ehhh :/ co ty chcesz na forum ? obrazki z rowerami jełopie :/ forum jest od tego zeby pomagac i rozmawiac ... ale niestety tego nierozumieją :/ szpan.pl nie ?
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
michal15 jeb, czlowieku nie wiem ile jeszcze pojazdu dostaniesz, ale pewnie duzo. wez splyn z tego forum a kazdemu ulzy, napi****lasz te posty jak glupi, ale zaden nie ma sensu. ty chyba nie wiesz co znaczy zasmiecone forum i 10000 tematow o rowerze jak kazdy inny. nie jestem na tyle dziecinny zeby jechac cie po rodzicach ale z tym gay.pl to przesadziles i jak cie spotkam to zdejme rekawice i chyba bedziesz mial luk brwiowy do szycia.
kolo chcial poznac nasze opinie to poznal, a ty tu nawalasz oftopic nie potrzebnie i to ty zasmieczasz forum! "witam chcialem poznac wasze opinie na temat mojego rowerku ", a ty piszesz gosciu chce sie ewentualnie dowiedziec co wymienic. chce poznac opinie to poznal.
<pokolenie neostrady>
kolo chcial poznac nasze opinie to poznal, a ty tu nawalasz oftopic nie potrzebnie i to ty zasmieczasz forum! "witam chcialem poznac wasze opinie na temat mojego rowerku ", a ty piszesz gosciu chce sie ewentualnie dowiedziec co wymienic. chce poznac opinie to poznal.
<pokolenie neostrady>
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
michal15Problemy psychiczne? Spoko ustąpie. Nazywasz mnie smarkaczem i że mam cool sprzęt, wow może powiesz jeszcze jakie liczby w totolotku padną bo widze jasnowidz.Bobek99 Jestesmy troche "nie doje..." Po 1 panie proelo nie z przymiotnikami piszemy razem po 2 gdybym Cię znał dostał byś w michę za taki tekst człowiek bo obrażasz też moich rodziców. Człowiek wyhamuj internet nie czyni Cię do końca anonimowym.
Chlopaki dajcie spokuj , jak chcecie zeby temat znikl bo was nie obchodzi to nic tutaj nie wpisujcie a jak juz musicie to napiszcie "rower jest do dupy" i bedzie jasna sprawa , pozatym odstraszacie tak nowych zawodnikow ktorzy tez by chcieli czasami cos na tym forum napisac , michal15 dobrze sie w tej sprawie zachowal , wyluzujcie!!!!
http://imnot69.pinkbike.com/album/old-photos/
Jak jeździsz w streecie i dircie to zdejmij przedni hamulec i przeżutkę. Ja na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad singlem :)
Chłopaki wyluzujcie.. temat jest conajmniej średni, ale nie trzeba jechać od razu ;)
Trzeba mieć lekki dystans do tego co się pisze na forum :)
Pozdrawiam :)
Chłopaki wyluzujcie.. temat jest conajmniej średni, ale nie trzeba jechać od razu ;)
Trzeba mieć lekki dystans do tego co się pisze na forum :)
Pozdrawiam :)
http://tiny.pl/11pz <-- Bike
http://tiny.pl/pfxf <-- Action
http://tiny.pl/pfxf <-- Action