Dartmoor czy dobry ocencie

Bobek99
Kontakt:

Dartmoor czy dobry ocencie

Post autor: Bobek99 »

witam chcialem poznac wasze opinie na temat mojego rowerku jezdze w dircie i w streecie rozmiar ramki mam 13 mam 182cm i 16lat
dam wam fotki mojego rowerka wiec obczaicie co i jak napisze wam teraz parametry ale jedna wada dutro jest za ciezkie do dartmoora bo przod mam ciezszy niz tył ;/

no wiec

Amorek:sr suntour dutro 130mm
ramka:dartmoor Street Style 2006
przezutka tył/Przod:schimano acera/schimano
korba:Truvativ Hussefelt
kiera:Truvativ Hussefelt
opony:schwable space 2.35
klamkomanetki:schimano alivio
pedała:authory z wymiennymi pinami
felgi:Alexrims DM24
chamulce:treko v-break
nie dlugo schimano deore Xt no to chyba tyle a
i jeszcze siodło:dartmoor siter do dh i dirt
no to teraz fotka:www.dartmoor2006.fotolog.pl
wchodzic kometowac :D
::Życie jest Piękne lecz trwa zbyt długo::
dartmoor Street Style 2006
ThoRx
Kontakt:

Post autor: ThoRx »

o boze, chcesz poznac nasze opinie ? czym tu sie chwalic, nic specjalnego. jestem spokojny i nie bede cie jechal, ale temat maksymalnie z dupy i bez sensu. komentowac rower, gdyby to mialo jakis amor albo rame, a tu najpopularniejsze czesci. jeszcze te dane 182cm i 16lat. zaloz bloga albo idz na bravo.pl.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

Chwalisz się nim czy szukasz rady bo nie rozumiem. Wiesz co większośc ma set na Twoim poziomie i gdyby każdy z nich zakładał taki topic to z banami by modzi nie nadążyli
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

[=Groove=] pisze:Chwalisz się nim czy szukasz rady bo nie rozumiem.
no ja też nie rozumiem po co ten temat... Bobek99 jak bardzo chcesz sie pochwalić swoim bike'iem to jest taki dział "Showtime" na forum BA :|
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
OmEn
Kontakt:

Re: Dartmoor czy dobry ocencie

Post autor: OmEn »

Bobek99 pisze:
...chamulce...
Kurwa mać Hamulce !
mam bmx`a i choi !
michal15
Kontakt:

Post autor: michal15 »

ThoRx[=Groove=]Magic to wy sie zachowujecie jak jakies smarkacze którzy myslą ze tylko oni mają Cool Sprzęt :/ ludzie opanujcie sie :/ wy tylko jechac po kazdym umiecie jak ktos sie o cos zapyta :/ jestescie załosni :/ chłopak chciał sie zapytac jak w temacie cytuje ''witam chcialem poznac wasze opinie na temat mojego rowerku '' czyli piszecie co niepasi w tym rowerku i co ew mozna zmienic zeby ten rower nabrał jakiegos sensu ... chcesz sie podniecic ze jestes lepszy ? to na gay.pl ... tutaj chyba to sie nigdy niezmieni :/ połowa ludzi na tym forum jest normalna a częsc nie :/
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

1. michal15sam jesteś smarkacz, bo ja wcale lepszego roweru nie mam... :d pomyśl sobie: jakby tak każdy z powiedzmy 1000 userów założył taki temat, to co by sie tu działo!?
zresztą jak ci sie nie podoba to są jeszcze co najmniej dwa fora rowerowe - nikt cie tu nie trzyma na siłe...!
2. H a m u l c e
3. ja bym z tego roweru wywalił przednią przerzutke i hamulec (też przedni) zeby go troche odchudzić, no i wiadomo - nigdy nie wiesz, kiedy duro ci sie może połamać... :/
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
michal15
Kontakt:

Magic słuchaj kupo gówna smarkacz to nazywasz sie ty lubisz poszpanowac ? to wydupiaj szczerze mówiąc .... niech sobie zakładają 100000 tematów od tego jest forum ehhh :/ co ty chcesz na forum ? obrazki z rowerami jełopie :/ forum jest od tego zeby pomagac i rozmawiac ... ale niestety tego nierozumieją :/ szpan.pl nie ?
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
ThoRx
Kontakt:

michal15 jeb, czlowieku nie wiem ile jeszcze pojazdu dostaniesz, ale pewnie duzo. wez splyn z tego forum a kazdemu ulzy, napi****lasz te posty jak glupi, ale zaden nie ma sensu. ty chyba nie wiesz co znaczy zasmiecone forum i 10000 tematow o rowerze jak kazdy inny. nie jestem na tyle dziecinny zeby jechac cie po rodzicach ale z tym gay.pl to przesadziles i jak cie spotkam to zdejme rekawice i chyba bedziesz mial luk brwiowy do szycia.
kolo chcial poznac nasze opinie to poznal, a ty tu nawalasz oftopic nie potrzebnie i to ty zasmieczasz forum! "witam chcialem poznac wasze opinie na temat mojego rowerku ", a ty piszesz gosciu chce sie ewentualnie dowiedziec co wymienic. chce poznac opinie to poznal.

<pokolenie neostrady>
^ Allegro - Zapraszam ^
000Marcin000
Kontakt:

Post autor: 000Marcin000 »

Spokojnie. Zaśmiecaniem forum bedzie wasza kłótnia, więc lepiej zamknijcie ten temat i po sprawie. Po co to ciągnąć?
Bobek99
Kontakt:

Post autor: Bobek99 »

ja chcialem sie tylko dowiedziec co mam zmienic jestem poczatkujacy wiec wiecie ale widze ze
jestescie troche nie doje..... ale trudno
michaL 15 TYLKO TY TU JESTES FAJNY :d
::Życie jest Piękne lecz trwa zbyt długo::
dartmoor Street Style 2006
ThoRx
Kontakt:

000Marcin000 no w sumie masz racje. nie bede sie uzeral z jakims 15-sto latkiem.
^ Allegro - Zapraszam ^
michal15
Kontakt:

ThoRx no ale stary czemu odrazu jedziecie po nim :/ :/ jest jakies ,, elo '' miedzy wami czy nie ? odpowiedz sobie sam na to pytanie

ps : niemam 15 lat tylko 18 jak cos ...
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
michal15
Kontakt:

Bobek99 ehhh niestety ale chce bronic kazdego ... ale widzisz co tu sie dzieje .... odrazu chcą mnie bić xD za to ze mówie prawde ;)
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

michal15Problemy psychiczne? Spoko ustąpie. Nazywasz mnie smarkaczem i że mam cool sprzęt, wow może powiesz jeszcze jakie liczby w totolotku padną bo widze jasnowidz.Bobek99 Jestesmy troche "nie doje..." Po 1 panie proelo nie z przymiotnikami piszemy razem po 2 gdybym Cię znał dostał byś w michę za taki tekst człowiek bo obrażasz też moich rodziców. Człowiek wyhamuj internet nie czyni Cię do końca anonimowym.
SzyszeQ
Kontakt:

Post autor: SzyszeQ »

japierdole.... temat z dupy.... niestety nie pierwszy i nie ostatni....
michal15
Kontakt:

ehhh najlepiej jak by ten temat zamknąć bo znowu sie zaczyna piekna a zarazem wyczerpująca rozmowa :/
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
Thrash
Kontakt:

Post autor: Thrash »

Chlopaki dajcie spokuj , jak chcecie zeby temat znikl bo was nie obchodzi to nic tutaj nie wpisujcie a jak juz musicie to napiszcie "rower jest do dupy" i bedzie jasna sprawa , pozatym odstraszacie tak nowych zawodnikow ktorzy tez by chcieli czasami cos na tym forum napisac , michal15 dobrze sie w tej sprawie zachowal , wyluzujcie!!!!
http://imnot69.pinkbike.com/album/old-photos/
Dezerter
Kontakt:

Post autor: Dezerter »

Jak jeździsz w streecie i dircie to zdejmij przedni hamulec i przeżutkę. Ja na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad singlem :)

Chłopaki wyluzujcie.. temat jest conajmniej średni, ale nie trzeba jechać od razu ;)
Trzeba mieć lekki dystans do tego co się pisze na forum :)

Pozdrawiam :)
http://tiny.pl/11pz <-- Bike
http://tiny.pl/pfxf <-- Action
ODPOWIEDZ