najwiekszy importer części a usa

ryba-89
Kontakt:

najwiekszy importer części a usa

Post autor: ryba-89 »

Ludu rowerowy polećcie kogos godnego zaufania kto importuje czesci ze stanów. Z góry wielkie dzięki
emhyr
Kontakt:

Post autor: emhyr »

zagadaj do maxdamageda ... jest moderatorem na forum
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

ludzie z http://www.dhsklep.prv.pl/ wydają się zaufani. (choć mają obecnie zawieszone konto allegro - myślę,ze im się spóźniło z zapłatą, bo negatywów nie mają)
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

zdecydowanie chlopacy z rzeszowa www.dhsklep.prv.pl

A konto im zablokowali dlatego ze podawali na aukcjach link do swojej strony

max zdziera
pitbul
Kontakt:

Post autor: pitbul »

gary kiedyś sprowadzał czesci z USA :D
PinkBike http://tiny.pl/w765
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

max damage

groochas czemu robisz maxowi antyreklame? :/ nieladnie troche
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
maNS1
Kontakt:

Post autor: maNS1 »

groochas masz racje !
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Groocha wredny jestes... Czasami robie ludziom serwis sprzetu za free i oddaje czesci prawie po kosztach, a ty mowisz, ze zdzieram ;/

Ja nie caritas. Dobrze wiesz, ze sprowadzanie niesie za soba szereg ryzyka - od zaginiecia paczki, olanie przez sprzedajacego po nadejscie paczki z np towarem uszkodzonym. Ryzykuje sporymi kwotami - a wiec i musze cos zarobic, aby ryzyko bylo oplacalne prawda? Zawsze dopinam sprawy do konca i staram sie pomagac ludziom ktorzy kupili sprzet nawet u konkurencji (!)

Prosze nie mow, ze zdzieram bo moje zarobki sa naprawde niewielkie.

Nie bede wytykac palcami, ale sa u nas ludzie, ktorzy zarabiaja duzo wiecej i jakos nikt sie nie czepia.

Przykro mi to slyszec z twoich ust.

Proponuje oglosic konkurs na najlepszego klienta... Szczerze to co sie teraz dzieje ( z kilkoma wyjatkami ) przechodzi wszelkie granice.

Ludzie zadaja tak kretynskie pytania, ze rece opadaja, przypierdalaja sie do tego ze amor ma ryski na naklejkach, nie wiedza co to karpiel ( sick! ) , proponuja 1000zl za dorado i tak mozna by wyliczac do usranej smierci.

Porzadnych klientow godnych transakcji jest juz naprawde niewielu, a szkoda. Kilka lat temu wygladalo to duzo lepiej. Moze dlatego, ze kiedys byla to stara jezdzaca kadra, ktora tearz juz ma sprzet, a dzieciaki nie bardzo wiedza czego chca...

Naszczescie mialem ostatnio kilku bardzo wyrozumialych i zdecydowanych klientow i za ich zachowanie bardzo dziekuje i pozdrawiam ( beda wiedziec, ze o nich mowa )

Tyle z mojej strony.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Wojt
Kontakt:

Post autor: Wojt »

ja swego czasu od Maxa bralem 2 ramy i tylne koło :)
nie nazekalem, kolo nawet przyszlo duzo przed czasem :P
wszystko sie zgadzalo i bylo ok, polecam go.
www.frmk.prv.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Jako argument niskich cen dodam, ze ludzie czesto po roku uzytkowania sprzedaja ramy ode mnie Z ZYSKIEM na allegro. Nawet teraz sa na allegro ramki ode mnie i to drozej :>
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
KUPERnick
Kontakt:

Post autor: KUPERnick »

Nie jest to typowy importer czesci rowerowych ale tez dadza rade. http://www.kupwusa.pl/
Swego czasu korzystalem z ich uslugi. Nie sprowadzalem za ich posrednictwem, ale musialem jakos zaplacic za czesc (wahacz). Przeslalem kase na ich konto a oni przeslali mi czek, ktory wyslalem do sklepu w USA. Wszystko bylo O.K. a tak na prawde mogli mnie zrobic w siusiaka. Polecam.
http://www.maxxoponyrowerowe.pl
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Jak z USA to tylko MAX, człowiek uczciwy, zna się na rzeczy. Dodam, że jeszcze zanim powstało to forum był z niego zacny młody człowiek, a teraz jest zacny młody facet :)
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

Danielchwalenie chwaleniem ,ale to już prawie podryw <joke> ;)
ja nie wiem po co dyskusja
i www.dhsklep.prv.pl dobry
i www.workshopda.prv.pl dobry.
A Pan Max wg mnie nie "zdziera", a po prostu ma ofercie rzeczy raczej z wyższej półki, stąd ceny wyższe
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Jezeli Cie max urazilem to przepraszam, nie chcialem tego zrobic. Napisalem tylko co mysle. Zreszta to nie tylko moj pogląd :] Aczkolwiek chwała Ci za uczciwośc, bo uczciwych ludzi w obecnych czasach mozna szukac z latarką po kanałach...
Tomasz-DH
Kontakt:

Post autor: Tomasz-DH »

Jeśli coś potrzebuje i nie mam do tego dojścia zgłaszam sie z prośba do wielu osób, ale najbardziej ufam Maxowi i Markowi , im powierze kase z zamknietymi oczami , spoko koledzy i zawsze odpowiadają jesli coś cza. ** I nie Sprowadzają SYFU !! ** Według Mnie ZAJ..... KUMPLE !! !!.

Pozdro; Kruszyna.
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Ja tez sprowadzam, ja też :P Ale nie na zamówienie. Najpierw coś kupuje, potem sprzedaje.

jeśli chodzi o polecenie kogoś kto sprowadza coś na zamówienie to polecam Maxa. Mi też kiedyś coś sprowadził, jeszcze w czasach kiedy nie brał za to kasy (ATX One DH - dawno to było).
MaxDamageDA pisze:rece opadaja, przypierdalaja sie do tego ze amor ma ryski na naklejkach, nie wiedza co to karpiel ( sick! ) , proponuja 1000zl za dorado i tak mozna by wyliczac do usranej smierci.
Oj prawda Maxiu prawda, mam na allegro Travisa 2007 najwyższy model, pierwszy egzemplarz w polsce i dostałem jakiś czas temu mejla "Czy cena 1500 zł jest ceną za jaką sprzeda pan widelec ??"

Pozdrawiam
Driver
Kontakt:

Post autor: Driver »

Tez sprzedaje sprzety z usa i jesli mowa o glupich ofertach to musze sie wypowiedziec hehe. Sprzedawalem niedawno prawie ze nowego Dirt Jumpera II 2006 (za 1020 zl) i dostalem maila: "czesc, sprzedasz mi za 350 zl?".

Ale to nei wszystko, mialem niedawno Drop Offa 1 na sprzedaz, i gosc sie mnie zapytal czy sprzedam mu go, ale bez ETA'y bo mu nie potrzebna, a i taniej by bylo przy okazji :)

Max ma racje, mozna wyliczac w nieskonczonosc.
Pure Freeride
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

Zdecydowanie mogę polecić pana MaxDamageDA, bardzo tanio kupiłem widelec w fantatycznym stanie (jak nowy) i wszystko było elegancko zapakowane.

Driver, właściwie dało by radę bez...
co prawda mógł napisać "bo itak się sperdoli" bo jeszcze działającej ety poza sklepami rowerowymi nie widziałem
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
zawiasbartek
Kontakt:

Post autor: zawiasbartek »

MAX zdecydowanie, kupiłem u niego amorka i koło i jestem super zadowolony, jakbym miał jeszcze raz kupic tak samo powiezyłbym mu kase bez wachania, tak jak to zrobiłem, i nie ma mowy o jakims zdzieraniu, ceny sa bardzo rozsądne jak za rzeczy w wysmienitym stanie, co do głupich pytań to zapewne coraz ich wiecej, Max to konkretny gość rzeczowa rozmowa i łatwiej podjąc decyzje
[S][S] http://tiny.pl/7s3h
ODPOWIEDZ