Krakow LO ??
-
- Kontakt:
ja rowniez chodze do IX lo jak Sudi, i od siebie nie polecam szkoly, dla ludzi takich jak ja (ktorzy sie systematycznie nic nie ucza). jak lubisz sie podporzadkowywac dyrekcji i nauczyciela to ta szkola bedzie ok. poziom dosc wysoki, jestem na mat-fiz i jest nawet elo, teraz trzeba wyciagac z zagrozen :P
ale zdecydowanie lepszym wyborem bedzie XIII tylko tam od 120 Cie raczej nie przyjma, poziom wyzszy niz w IX (mnie tam nie przyjeli), ale w 13 sa ponoc zajebisci nauczyciele i ludzie ( o tym jestem pewien)
pozdro
ale zdecydowanie lepszym wyborem bedzie XIII tylko tam od 120 Cie raczej nie przyjma, poziom wyzszy niz w IX (mnie tam nie przyjeli), ale w 13 sa ponoc zajebisci nauczyciele i ludzie ( o tym jestem pewien)
pozdro
-
- Kontakt:
ludzie to wszystko zalezy jak sie kto uczy.ja jestem w 8LO i robie mniej niz w gimnazjum mozna zajebiscie sciagac i ogolnie jest lajt poza...ludzmi.towarzysko to tam specjalnie nie jest.no i zalezy jeszcze od klasy bo mat fizy sa zjebane totalnie.inne klasy juz lepiej.no i duzo lasek raczej 30-35% tej szkoły to faceci.ogołem nie jest zle a nauczyc sie idize wiecej niz w 28.ja nic nie robie w domu a na rower jest zawsze czas.tylko ze npna połrocze ze srednia 3.4 bylem na koncu w klasie.teraz na koniec bedize lepiey;))8 moge polecic bez niczego.inne lo to chyba tylko 4
http://mmorswin.pinkbike.com/
-
- Kontakt: