Krakow LO ??

Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

ja VIII odradzam tyle powiem. siuskowy klimat raczey, polowa lasek to zlo jedzace koty, nauczyciela nie mam zadnego spoko z wyjatkiem gasha z wf-u. a dyro najwiekszy snob swiata (pewnie czyta to forum i mnie dojedzie za ten text)
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
don_felippo
Kontakt:

Post autor: don_felippo »

a mam jeszcze kilka pytan :)
- niewiecie od ilu pkt przyjmuja w 13 w 2 rekrutacji?
-jaki jest prog w 28?
-i co jesli spiepsze tak ten egzamin ze bede miał łaczne 90 pkt ??;>
pozdrower
S: http://www.allegro.pl/item289887729_dartmoor_turrtle_ochraniacz_nowy.html
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

ja rowniez chodze do IX lo jak Sudi, i od siebie nie polecam szkoly, dla ludzi takich jak ja (ktorzy sie systematycznie nic nie ucza). jak lubisz sie podporzadkowywac dyrekcji i nauczyciela to ta szkola bedzie ok. poziom dosc wysoki, jestem na mat-fiz i jest nawet elo, teraz trzeba wyciagac z zagrozen :P
ale zdecydowanie lepszym wyborem bedzie XIII tylko tam od 120 Cie raczej nie przyjma, poziom wyzszy niz w IX (mnie tam nie przyjeli), ale w 13 sa ponoc zajebisci nauczyciele i ludzie ( o tym jestem pewien)
pozdro
mmorswin krk
Kontakt:

Post autor: mmorswin krk »

ludzie to wszystko zalezy jak sie kto uczy.ja jestem w 8LO i robie mniej niz w gimnazjum mozna zajebiscie sciagac i ogolnie jest lajt poza...ludzmi.towarzysko to tam specjalnie nie jest.no i zalezy jeszcze od klasy bo mat fizy sa zjebane totalnie.inne klasy juz lepiej.no i duzo lasek raczej 30-35% tej szkoły to faceci.ogołem nie jest zle a nauczyc sie idize wiecej niz w 28.ja nic nie robie w domu a na rower jest zawsze czas.tylko ze npna połrocze ze srednia 3.4 bylem na koncu w klasie.teraz na koniec bedize lepiey;))8 moge polecic bez niczego.inne lo to chyba tylko 4
http://mmorswin.pinkbike.com/
mroziq
Kontakt:

Post autor: mroziq »

BTW ja wam polecam 7 LO im. Zofii Nałkowkiej. Atmosfera lajtowa, nauczyciele do wytrzymania, czasem trzeba się przyłożyć do nauki....W tym roku zdaje maturę (jakoś przeszły te 3 lata :p)
don_felippo
Kontakt:

Post autor: don_felippo »

mroziqwłasnie czytalem o 7 LO i podobno niema progu punktowego , niewiesz czy to prawda ??
S: http://www.allegro.pl/item289887729_dartmoor_turrtle_ochraniacz_nowy.html
mroziq
Kontakt:

Post autor: mroziq »

Nic mi o tym nie wiadomo, ale podejrzewam, że ustalą go jak rekrutacje skończą (ja mialem 160 pkt, ale niektórzy się dostawali ze 130)
ODPOWIEDZ