Kradziez w Warszawie-pomocy
W CZWARTEK O GODIZnIE 14,20 PRZY MUZEUM WOJsKA POlsKEIGO SIEDZIAŁEM WRAZ Z KUMPLEM I ZAKŁĄDĄŁEM OCHRANIACZe
podbiło do nas 5 dresów i zajebali nam rowery
jeden to KONA STUFF
a drugi czarny POINT z przodu z amorem SUNTOUR DURO 130 skoku
jesli ktokolwiek zoabczyłby stuffa lub pointa walcie na gg 1883963 lub na komórke 692421199
błagam was wsyztskcih o pomoc a szczególnie warszawiaków
podbiło do nas 5 dresów i zajebali nam rowery
jeden to KONA STUFF
a drugi czarny POINT z przodu z amorem SUNTOUR DURO 130 skoku
jesli ktokolwiek zoabczyłby stuffa lub pointa walcie na gg 1883963 lub na komórke 692421199
błagam was wsyztskcih o pomoc a szczególnie warszawiaków
-
- Kontakt:
to mi własnie i kumplowi ukraldi rowery.jesli ktokolwiek widizął lub cos wie neich szybko napsize!!!wiecie jaka tostrata i bardzo preosze was o pomoc !!!!!!!!!!! moje gg to 1883963 zgłosiłem na policje wsyztsk oale to raczej gówno da :/ wiec prosze was wsyztskcih jescze raz o pomoc!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
dobra wiadomości twoje rowerki były widziane tego samego dnia na gocławiu spotkałem poszkodowanych wraz z policją a momęt póziniej spotkałem gosici którzy widzieli wsze biki na gocławiu zawiadomilisimy policje ale brak w iaryw ich zdolności siledcze spowodował że w 4 zabraliśmy się ich szukać ale musieli się gdzieś zamelinować w każdfym bądzi razie zawiadomiliśmy wszystkich z gocławia jak rowery się pokażą to ich dorwiemy
z powou wiary w rowerzystów !!!!!!
z powou wiary w rowerzystów !!!!!!
pozdro all pozytywni wariaci
gg3465517
gg3465517
8iker jestem z sosnowca.ale topcia załozyl koles z katowic bo nie byłem zaresjstrowany na forum!!! dopeiro dizś mi sie udało.
do warszawy przyejchalismy do taty chłopajka który stracił pinta...jego tata mieszka w soswnocu a pracuje w wawie wiec rpzyejchalismy na tydzien do neigo.jeźdizlimsy cłay tydzien na alcjie.ale dwa dni rpzed wyjazdem(dzie wróciłem do domu) neistey to ise wydarzyło ......
do warszawy przyejchalismy do taty chłopajka który stracił pinta...jego tata mieszka w soswnocu a pracuje w wawie wiec rpzyejchalismy na tydzien do neigo.jeźdizlimsy cłay tydzien na alcjie.ale dwa dni rpzed wyjazdem(dzie wróciłem do domu) neistey to ise wydarzyło ......
Wspołczuje...
Ja ci chyba nie pomoge ale jak cos takiego bede widział to dam znac ale gvery watpie.... Gliwce czujne To nie daleko... :P
Bikerek...
gg: 1208007...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=455210
gg: 1208007...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=455210