pewny sposób na hajs na rowereq

adm
Kontakt:

Post autor: adm »

zgadzam się w 100% z MaxDamage'em :D.
Jaj już coś zarobisz konkretnego, to napisz o tym posta/załóż topic. My Ci popodajemy maile, ty nam za free powysyłasz raporty. Jak to będzie działać, to pozwracamy Ci kaskę.
Co Ty na to??
:]
Czy "nie" jest właściwą odpowiedzią na TO pytanie?
<Marcin>
Kontakt:

Post autor: <Marcin> »

adm nie ma sprawy bede pisał o tym co się dzieje na bierząco co mniej więcej tydzień jak wypali duża kasa to napiszę.

PS. Jak na razie mam około 20 zainteresowanych
większy młotek nie zawsze bywa lepszy...

gg:1470386
<Marcin>
Kontakt:

QRDE SPROSTOWANIE. JA NIE REDAGOWAŁEM TEGO GÓWNA NA 10 STRON TYLKO GOŚĆ KTÓRY TEN SYSTEM STWORZYŁ.JA OPRÓCZ SWOICH DANYCH NICZEGO TAM NIE ZMIENIAŁEM!!!!

pozdro 4 all

PS.Jak zarobię coś koło >2000 to skrobnę nowy topic na ten temat chyba będzie sie wabił "qrdę !!! Zrobiłem"

tomek1111
Kontakt:

Post autor: tomek1111 »

Marcin , wytłumacz mi : - przedmiotem sprzedaży są raporty które zamawiasz za 20 zł . I co w nich się znajduje ? moje dane ??? i co handluje nimi za 99999999 % więcej ???
http://www.freeride.neostrada.pl/adamus.html
drformat
Kontakt:

LIPA

Post autor: drformat »

Czyli sprzedając te raporty sprzedajemy mozliwosc zarobienia. To nie przejdzie. Ludzie nie sa tak głupi. nie da sie zarobic pieniedzy a darmo poza tym im wiecej raportów sie sprzeda tym wiecej ma sie konkurentów w tym wirtualnym interesie ci co mieli na tym zarobic juz zarobili. To jest jedna wielka lipa!!
tomek1111
Kontakt:

Marcin ,a powiedz ile na serio TY zarobiłeś ??
<Marcin>
Kontakt:

drformat w sumie tak ale w gruncie rzeczy nie. ty po okresie jakiegoś czasu +/- 1-2 miechy kończysz swoją działalnosć w piramidce. Każda osoba z poziomu przesuwa Cię o jedną pozycję w dół tzn. jak sprzedasz komuś raport nr 1 to następny raport poleconej osoby nie przyjdzie do Ciebie tylko do tej osoby , aty dostaniesz od pierwszej osoby poleconej zamówienie na raport nr2.
W ten sposób konkurencja się eliminuje co max 3 miesiące

tomek 1111 w raporcie nr 1 są adresy firm w których możesz się za frre reklamować, adresy klubów marketingowych i sposoby ogłaszania. Nie ma w nim twoich danych, dane są w opisie aby mozna było od Ciebie zamowić konkretny Raport

<Marcin>
Kontakt:

Tomek1111 jak bym zarobił to by mnie tu nie było. Na początku musisz sobie uzmysłowic na czym to polega. Musisz zareklamować swój produkt (raport) i zdobyć na niego zamówienia. Ja na razie się reklamuje bo czekam na zamówienia.

<Marcin>
Kontakt:

Lepsze to niż klikanie w banery za 5 centów kilaka godzinn dziennie. Plusem tego systemu jest to ze kasę dostajesz w łapę razem z zamówieniem, a nie masz jej gdzieś w banku kruszcoym na Alasce, który zamienia kruszec na dolary ty dolary za złotówki i tracisz przy tym +/- 20 % wyklkiamnej kasy ( po 3 tygodniach klikania miałem "aż" 15 dolców a zużyłem na to jakieś 100 godzin przed kompem)

tomek1111
Kontakt:

Czyli przedmiotem sprzedaży są firmy w których inni mogą się za garmo reklamować.

W jaki sposób ktoś może zainteresować się moim super tajnym raportem z adreesssaaammmiiiii . Jak się zareklamować , wysyłając na oślep e mail do firm ????
tomek1111
Kontakt:

ok
<Marcin>
Kontakt:

czytałeś do końca opis???

Jak nie to zapraszam do lektury.

Przedmiotem sprzedaży w Raporcie nr 1 są miejsca w których możesz za free reklamować swój produkt (raport) aby inni o tym wiedzieli i zamawiali, jak wiesz co to jest piramidka finansowa to będziesz wiedział o co chodzi
Tematy raportów
1. "Przewodnik darmowej reklamy w Internecie"
2. "Tajniki zarządzania pokaźną ilością poczty elektronicznej w Internecie"
3. "Sekrety Multilevel Marketing'u w Internecie"
4. "Jak zostać milionerem wykorzystując siłę Multilevel Marketing'u i Internetu"

To są tematy raportów. Po raz kolejny ostrzegam że ja tlko REKLAMUJE raporty a nie je tworze/redaguję

<Marcin>
Kontakt:

Jest coś co niedawno wymyśliłem. Cały czs ktoś mówi że piramidka finansowa to dno, lipa itp poniewarz w końcu kiedyś się skończy lista ludzi którzy nie byli jeszcze w systemie. Otóż nie! człowiek przecież nie żyje wiecznie tylko po pewnym czasie umiera. Jak i ludzie umierają to i się rodzą. Pomyślcie teraz o piramidce z innej strony. Praktycznie do moment kiedy skończą się rodzić nowi obywatele to wtedy będzie można mówić że już nie będzie nowych chętnych przystąpić do systemu. W każdej godzinie rodzi się x obywateli którzy za x lat bedą potencjalnymi chętnymi do uczestnictwa w systemie.

Pozdro

Stasio
Kontakt:

Post autor: Stasio »

Jakby ten system działał, to na swiecie nei byloby bezrobocia i biedy. Skoro kazdy w latwy sposob zarabialby 4000. To ta sama zasada jak wszystkie cud urządzenia do chudniecia w tv marketach.
<Marcin>
Kontakt:

tylko nie każdy ma neta, czas, chęci itp.

Dzięki za krytykę

ODPOWIEDZ