pewny sposób na hajs na rowereq
QRDE SPROSTOWANIE. JA NIE REDAGOWAŁEM TEGO GÓWNA NA 10 STRON TYLKO GOŚĆ KTÓRY TEN SYSTEM STWORZYŁ.JA OPRÓCZ SWOICH DANYCH NICZEGO TAM NIE ZMIENIAŁEM!!!!
pozdro 4 all
PS.Jak zarobię coś koło >2000 to skrobnę nowy topic na ten temat chyba będzie sie wabił "qrdę !!! Zrobiłem"
pozdro 4 all
PS.Jak zarobię coś koło >2000 to skrobnę nowy topic na ten temat chyba będzie sie wabił "qrdę !!! Zrobiłem"
większy młotek nie zawsze bywa lepszy...
gg:1470386
LIPA
Czyli sprzedając te raporty sprzedajemy mozliwosc zarobienia. To nie przejdzie. Ludzie nie sa tak głupi. nie da sie zarobic pieniedzy a darmo poza tym im wiecej raportów sie sprzeda tym wiecej ma sie konkurentów w tym wirtualnym interesie ci co mieli na tym zarobic juz zarobili. To jest jedna wielka lipa!!
drformat w sumie tak ale w gruncie rzeczy nie. ty po okresie jakiegoś czasu +/- 1-2 miechy kończysz swoją działalnosć w piramidce. Każda osoba z poziomu przesuwa Cię o jedną pozycję w dół tzn. jak sprzedasz komuś raport nr 1 to następny raport poleconej osoby nie przyjdzie do Ciebie tylko do tej osoby , aty dostaniesz od pierwszej osoby poleconej zamówienie na raport nr2.
W ten sposób konkurencja się eliminuje co max 3 miesiące
tomek 1111 w raporcie nr 1 są adresy firm w których możesz się za frre reklamować, adresy klubów marketingowych i sposoby ogłaszania. Nie ma w nim twoich danych, dane są w opisie aby mozna było od Ciebie zamowić konkretny Raport
W ten sposób konkurencja się eliminuje co max 3 miesiące
tomek 1111 w raporcie nr 1 są adresy firm w których możesz się za frre reklamować, adresy klubów marketingowych i sposoby ogłaszania. Nie ma w nim twoich danych, dane są w opisie aby mozna było od Ciebie zamowić konkretny Raport
Lepsze to niż klikanie w banery za 5 centów kilaka godzinn dziennie. Plusem tego systemu jest to ze kasę dostajesz w łapę razem z zamówieniem, a nie masz jej gdzieś w banku kruszcoym na Alasce, który zamienia kruszec na dolary ty dolary za złotówki i tracisz przy tym +/- 20 % wyklkiamnej kasy ( po 3 tygodniach klikania miałem "aż" 15 dolców a zużyłem na to jakieś 100 godzin przed kompem)
czytałeś do końca opis???
Jak nie to zapraszam do lektury.
Przedmiotem sprzedaży w Raporcie nr 1 są miejsca w których możesz za free reklamować swój produkt (raport) aby inni o tym wiedzieli i zamawiali, jak wiesz co to jest piramidka finansowa to będziesz wiedział o co chodzi
Tematy raportów
1. "Przewodnik darmowej reklamy w Internecie"
2. "Tajniki zarządzania pokaźną ilością poczty elektronicznej w Internecie"
3. "Sekrety Multilevel Marketing'u w Internecie"
4. "Jak zostać milionerem wykorzystując siłę Multilevel Marketing'u i Internetu"
To są tematy raportów. Po raz kolejny ostrzegam że ja tlko REKLAMUJE raporty a nie je tworze/redaguję
Jak nie to zapraszam do lektury.
Przedmiotem sprzedaży w Raporcie nr 1 są miejsca w których możesz za free reklamować swój produkt (raport) aby inni o tym wiedzieli i zamawiali, jak wiesz co to jest piramidka finansowa to będziesz wiedział o co chodzi
Tematy raportów
1. "Przewodnik darmowej reklamy w Internecie"
2. "Tajniki zarządzania pokaźną ilością poczty elektronicznej w Internecie"
3. "Sekrety Multilevel Marketing'u w Internecie"
4. "Jak zostać milionerem wykorzystując siłę Multilevel Marketing'u i Internetu"
To są tematy raportów. Po raz kolejny ostrzegam że ja tlko REKLAMUJE raporty a nie je tworze/redaguję
Jest coś co niedawno wymyśliłem. Cały czs ktoś mówi że piramidka finansowa to dno, lipa itp poniewarz w końcu kiedyś się skończy lista ludzi którzy nie byli jeszcze w systemie. Otóż nie! człowiek przecież nie żyje wiecznie tylko po pewnym czasie umiera. Jak i ludzie umierają to i się rodzą. Pomyślcie teraz o piramidce z innej strony. Praktycznie do moment kiedy skończą się rodzić nowi obywatele to wtedy będzie można mówić że już nie będzie nowych chętnych przystąpić do systemu. W każdej godzinie rodzi się x obywateli którzy za x lat bedą potencjalnymi chętnymi do uczestnictwa w systemie.
Pozdro
Pozdro