Bardzo prosilbym o przetlumaczenie tego tekstu bo z niemieckiego jestem noga:p a chodzi o rowery ofc
"Wie immer noch der bekannte Nachsatz: Der Artikel wird von privat verkauft, Gewährleistung, Garantie oder Umtauschrecht bestehen nicht. Mit Ihrem Gebot erklären Sie sich hiermit einverstanden. Bilder und Beschreibung entsprechen dem angebotenen Stück."
pzdr
niemiecki krotkie tlumaczenie:
niemiecki krotkie tlumaczenie:
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
emu_100wez sie odwal od gościa. Pisze że nie zna niemieckiego i ładnie prosi o pomoc. Szkoła sie skończyła więc nie jest to zadanie domowe. A poaztym korzystałeś kiedyś z takich translatorów? To gówno nad gównami-takie głupoty wypisują że dramat.
Skane-pomógłbym Ci ale z niemieckim u mnie też słabo...
Skane-pomógłbym Ci ale z niemieckim u mnie też słabo...
dobra moze cos sprobuje przetlumaczyc, ogolnie to jest pewnie pod jakims opisem aukcji tak mysle to tak:
'' no i znajome zdanie : przedmiot jest sprzedawany prywatnie tak wiec nie ma na niego zadnej gwarancji. Licytujac zgadzasz sie na warunki. Zdjecia i opis mowia,opowiadaja o sprzedawanej rzeczy. ''
lub cos podobnego
'' no i znajome zdanie : przedmiot jest sprzedawany prywatnie tak wiec nie ma na niego zadnej gwarancji. Licytujac zgadzasz sie na warunki. Zdjecia i opis mowia,opowiadaja o sprzedawanej rzeczy. ''
lub cos podobnego
no tlumaczenie inqa jest z ogółu dobre. idzie o to ze przedmiot jest uzywany i sprzedawca nie udziela gwarancji, rekojmi czy mozliwosci zwrotu. licytujac zgadzasz sie na warunki i je rozumiesz. zdjecia i opis ukazuja sprzedawany przedmiot.
emu_100 mogles sie w ogole nie odzywac, to forum to jakas spolecznosc i probojemy sobie pomagac, ale ty od tej reguly odstajesz.
emu_100 mogles sie w ogole nie odzywac, to forum to jakas spolecznosc i probojemy sobie pomagac, ale ty od tej reguly odstajesz.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
-
- Kontakt: