UWAGA Kraków Las Wolski

Roman_KRK
Kontakt:

UWAGA Kraków Las Wolski

Post autor: Roman_KRK »

ten temat zakladam aby do kradziezy nie doszlo.
Dzisiaj ok. godz. 16 w lasqu w Krk na trasie - Łopacie czekalo 4 dresow.
Czekali przy pieńku jak sie konczu pierwszy wawoz.
Jak podeszlismy blizej xD to wzieli jeszcze kijaszka do reki, pomachalismy im i pojechalismy w dol bo akurat podchodzilismy trasa.
Dlatego miejcie sie wszyscy na bacznosci.
Twoja Stara
bikerDHX
Kontakt:

Post autor: bikerDHX »

Ja tam wpadnę z rurką to im dam chyba w ten weekend będę w lasku wolski to się zaopatrzę w bardzo grubą rureczkę (już się cieszę)
Roman_KRK
Kontakt:

no sam nie dasz rady... ale jakby tak przyjechac w 10 to by ladnie dostali =D skonczyloby sie dresiarstwo ...
Twoja Stara
koleś
Kontakt:

Post autor: koleś »

albo zaczeło jeszcze wieksze.szkoda że macie takie przygody z dresami bo zamiast jeździć człowiek sie stresuje niepotrzebnie
adrian99
Kontakt:

Post autor: adrian99 »

hehe widze ze zeby jezdzic w lasku wolskim nie wystarczy miec bika, trzeba miec jeszcze metalowe narzedzi;p moze niedługo beda w sklepach rowerowych sprzedawali rurki;P hehehe pozd
krycham
Kontakt:

Post autor: krycham »

w dziale off topic jest temat o bombach no to looknijcie tam zrobcie miny granaty i po dresach :D wkopac pare min am gdzie oni czatuja i oo :]
Przepraszam, którędy na Warszawę ??
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

Trzeba zebrac ekipe 8 osob i sobie pojedzic po łopacie w tygodniu w godzinkach po południowych może coś upolujemy....
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
serek1990
Kontakt:

Post autor: serek1990 »

Kur..............wa ale oni mnie wkurwiają tacy goście źle sie spojrzysz i już cię chcą lać taki dres to kozak z kumplami mam tu takiego jedno u mnie w mieście kozak z kumplami a jak idzie sam to nawet sie nie patrzy na ciebie cipy to są jak ich mało co im do **** przeszkadza ze sobie cisniesz z kaskiem a jak chce miec kase to niech zapierdala do roboty a nie stoi pod sklepem i piwo pije (sory zza wyrażenia ale już dawno chciałem tutaj coś powiedzieć o nich;/)
http://serekdh.pinkbike.com/album/Azonic/ = My Bike
Dzelon_1990
Kontakt:

Post autor: Dzelon_1990 »

zaopatrzyć się w batony i jeździć na luzie:)
Dh-ziom
Kontakt:

Post autor: Dh-ziom »

Kurdwe chlopaki amcie racja zbierzmy sie i wpier...my im cwaniaki z tego zyja. czlowiek kurwa skalda rower czasem kilka lat a taki dres Ci podejdzie z czyms i zapier...!! ustalcie termin ja sie pisze wezme kilku kolegów!!.. nauczymy ich dresowac..
dh-ziom
serek1990
Kontakt:

Post autor: serek1990 »

Ale to w niczym nie pomorze wpierdolenie im ja mam 2 takich w klasie dresów to goście kurwa lubi sie bić no ma spierdolony łeb lub sie bic lubi dostawca wpierdol a jak ma nową szramę na ryju to sie cieszy z tego a tak naprawde to jest cipą i wszyscy w klasie go tępią
http://serekdh.pinkbike.com/album/Azonic/ = My Bike
Arch
Kontakt:

Post autor: Arch »

btw serek1990, gdzie chodzisz do szkoły?

a co do tematu: wpi***ol się im należy bezapelacyjnie. I to tak żeby popamiętali.
Ale owca daje rade, widać ją na łące xD
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

jeździjcie jak ja.....zawsze między plecakiem a plecami mam batona(jest bardzo pod ręką) ostatnio chciałem go używać na bulwarach wiślanych jak mi koleś wszedł pod koła
9na ścieżce rowerowej), potrąciłem go i jeszcze miał pretensje...zobaczył co mi się pojawiło w rączce i wymiękł....kupić coś takiego sobie i jeździć(w miarę możliwości) nie samemu. a co do lasku......temat zawsze powraca co roku we wakacje..jak komary..
mAcieKz
Kontakt:

Post autor: mAcieKz »

u mnie w mieście na szczęście nie ma tego problemu bo mieścina 25-tysięczna.

ale kupcie sobie chłopaki batony i będzie po sprawie, wydatek nie duży a może dupę uratować
www.roztocze.yoyo.pl
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

baton dobra sprawa- za 79 zl masz niezłą pałe i
chlop z nozem moze Ci naskoczyc;
no chyba ze to jest 3 chlopow a ty siedzisz na rowerze
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
Dh-ziom
Kontakt:

Post autor: Dh-ziom »

kurw.. wpier.. nie zaszkodzi taki cwaniaką..ja jestem za tym by sie zebrac i im dojebac.. i tyle!!!!! pisC O NICH NIE MA SENSU.. TRZEBA DZIALAC.. NIE TYLKO W WAKACJE GINA SPRŻETY ZA PARE KOLA.!!!!!!!!!! zróbmy zbiurke i wyjasnimy sprawe!!!!!!
dh-ziom
Roman_KRK
Kontakt:

krycham pisze:w dziale off topic jest temat o bombach no to looknijcie tam zrobcie miny granaty i po dresach :D wkopac pare min am gdzie oni czatuja i oo :]

hmmm ... ta sie sklada ze stoja na trasie <lol>

ustawke mozna zrobic ale taka solidna w 15 osob, zeby blagali o litosc :]
poza tym ostatnio malo ludzi jezdzi w lasqi co poniektorzy nawet w pojedynke wiec sa latwym lupem... trzeba sie wybrac kiedys i zalatwic to z nimi =]
Twoja Stara
Lucek140
Kontakt:

Post autor: Lucek140 »

Gdzie można kupic baton?? najepiej w internecie...

Msle ze wpierdolenie dresą nic nie da... Może i dostana po ryju ale potem może sie zacząć zabawa z policja czy nawet bedą chcieć pokazać ze wcale tak bardzo w dupe niedostali i może stać sie tragedia ze pobija kogoś tak ze wyląduje w szpitalu ... Myśle ze to zły pomysł... Oni sa pojebanymi ludźmi i czeba uciekać od takich...
Nerwus
Kontakt:

Post autor: Nerwus »

batona (zajebista sprawa, sam mam zamiar sobie takie cudeńko sprawić) kupisz w każdym sklepie z militariami typu:
www.bron.pl lub www.militaria.pl
Zablokowany