UWAGA Kraków Las Wolski
UWAGA Kraków Las Wolski
ten temat zakladam aby do kradziezy nie doszlo.
Dzisiaj ok. godz. 16 w lasqu w Krk na trasie - Łopacie czekalo 4 dresow.
Czekali przy pieńku jak sie konczu pierwszy wawoz.
Jak podeszlismy blizej xD to wzieli jeszcze kijaszka do reki, pomachalismy im i pojechalismy w dol bo akurat podchodzilismy trasa.
Dlatego miejcie sie wszyscy na bacznosci.
Dzisiaj ok. godz. 16 w lasqu w Krk na trasie - Łopacie czekalo 4 dresow.
Czekali przy pieńku jak sie konczu pierwszy wawoz.
Jak podeszlismy blizej xD to wzieli jeszcze kijaszka do reki, pomachalismy im i pojechalismy w dol bo akurat podchodzilismy trasa.
Dlatego miejcie sie wszyscy na bacznosci.
Twoja Stara
Kur..............wa ale oni mnie wkurwiają tacy goście źle sie spojrzysz i już cię chcą lać taki dres to kozak z kumplami mam tu takiego jedno u mnie w mieście kozak z kumplami a jak idzie sam to nawet sie nie patrzy na ciebie cipy to są jak ich mało co im do **** przeszkadza ze sobie cisniesz z kaskiem a jak chce miec kase to niech zapierdala do roboty a nie stoi pod sklepem i piwo pije (sory zza wyrażenia ale już dawno chciałem tutaj coś powiedzieć o nich;/)
http://serekdh.pinkbike.com/album/Azonic/ = My Bike
-
- Kontakt:
Ale to w niczym nie pomorze wpierdolenie im ja mam 2 takich w klasie dresów to goście kurwa lubi sie bić no ma spierdolony łeb lub sie bic lubi dostawca wpierdol a jak ma nową szramę na ryju to sie cieszy z tego a tak naprawde to jest cipą i wszyscy w klasie go tępią
http://serekdh.pinkbike.com/album/Azonic/ = My Bike
jeździjcie jak ja.....zawsze między plecakiem a plecami mam batona(jest bardzo pod ręką) ostatnio chciałem go używać na bulwarach wiślanych jak mi koleś wszedł pod koła
9na ścieżce rowerowej), potrąciłem go i jeszcze miał pretensje...zobaczył co mi się pojawiło w rączce i wymiękł....kupić coś takiego sobie i jeździć(w miarę możliwości) nie samemu. a co do lasku......temat zawsze powraca co roku we wakacje..jak komary..
9na ścieżce rowerowej), potrąciłem go i jeszcze miał pretensje...zobaczył co mi się pojawiło w rączce i wymiękł....kupić coś takiego sobie i jeździć(w miarę możliwości) nie samemu. a co do lasku......temat zawsze powraca co roku we wakacje..jak komary..
krycham pisze:w dziale off topic jest temat o bombach no to looknijcie tam zrobcie miny granaty i po dresach :D wkopac pare min am gdzie oni czatuja i oo :]
hmmm ... ta sie sklada ze stoja na trasie <lol>
ustawke mozna zrobic ale taka solidna w 15 osob, zeby blagali o litosc :]
poza tym ostatnio malo ludzi jezdzi w lasqi co poniektorzy nawet w pojedynke wiec sa latwym lupem... trzeba sie wybrac kiedys i zalatwic to z nimi =]
Twoja Stara
Gdzie można kupic baton?? najepiej w internecie...
Msle ze wpierdolenie dresą nic nie da... Może i dostana po ryju ale potem może sie zacząć zabawa z policja czy nawet bedą chcieć pokazać ze wcale tak bardzo w dupe niedostali i może stać sie tragedia ze pobija kogoś tak ze wyląduje w szpitalu ... Myśle ze to zły pomysł... Oni sa pojebanymi ludźmi i czeba uciekać od takich...
Msle ze wpierdolenie dresą nic nie da... Może i dostana po ryju ale potem może sie zacząć zabawa z policja czy nawet bedą chcieć pokazać ze wcale tak bardzo w dupe niedostali i może stać sie tragedia ze pobija kogoś tak ze wyląduje w szpitalu ... Myśle ze to zły pomysł... Oni sa pojebanymi ludźmi i czeba uciekać od takich...
batona (zajebista sprawa, sam mam zamiar sobie takie cudeńko sprawić) kupisz w każdym sklepie z militariami typu:
www.bron.pl lub www.militaria.pl
www.bron.pl lub www.militaria.pl