muza!!!!

entombed
Kontakt:

Post autor: entombed »

a po co przekaz przy jedzie na rtowerze, jak jade to nie mam czasu zastanawiac sie o cyzm jeden i drugi spiewa, byle by cos w uszach szybko dudniło i nakrecało, dodawała energi..
a tak poza rowerem to lubie takie zespoły jak: therion, Iron Maiden, Turbo, Kiss, Deep Purpl, Led Zeppelin i odulnie stary rock i metal
mtb to ***
Święty
Kontakt:

Post autor: Święty »

Ja tam słucham JUST 5 i jestem z tego dumny...nie pogardze ryczy marcinem
http://img96.imageshack.us/my.php?image=xaj1.jpg
Święty
Kontakt:

poważnie to słucham metalu punka itd
Święty
Kontakt:

a tak wogóle hip-hop to straszny szmelc jest,,,słuchać sie tego nie da...przy niektórych piosenkach to kurwica taka bierze że ja piernicze
AMen
dirtybastard
Kontakt:

Post autor: dirtybastard »

Nie lubie ludzi ktorzy wszystko generalizują ,osobiscie słucham punku ,hC ,hip hopu i z pośrod tych gatunkuw muzyki jest wiele zespołuw kture mi sie nie podobają i wiele kture lubie.A co do hip hopu to żeczywiście duzo teraz jest masuwki i trudno znaleźć jest cos wartościowego.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=272207
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

nom peeenywise fajny jest i aaron chease go słucha he he ale mi aż tak bardzo się niepodoba wole ksu albo sex pistols :))
damianbiker
Kontakt:

Post autor: damianbiker »

ja słucham tego co mi sie podoba :) oprócz disco polo i metalu:) ale nie mam nic do fanów tej muzyki
hmm lubie słuchać radiostacji tam leci najróżniejsza muza , ale zajebista
Zks !!!
Maciapp
Kontakt:

Post autor: Maciapp »

Dziwne macie podejście do muzyki.Muzyka to nic innego jak sztuka.Na przykład obrazy.Każdemu sie nie podoba na przykład van gogh.Ale o gustach sie nie mówi.Komuś sie podoba to drugiemu to.Żyjemy w wolnym kraju.A co do przekazu.Trudno wymagać aby każdy muzyk nastawiał sie na to żeby mieć jakiś przekaz.Czasami chodzi po prostu o rytm.Słowa to dodatek.Lub na odwrót.Z powodu nie zrozumienia tego często dochodzi na przykład do samobójstw-fani marylina mansona itd.Trudno wymagać od człowieka zrozumienia co w tej chwili muzyk czuł.Moze był najarany i popierdlilo mu sie co ś we łbie;)Niikt nie jest w stanie zrozumieć o co w tym chodziło.Dlatego do muzyki trzeba podchodzic z wyczuciem.Nie może ona sie stać nową ideologią w którą sie ślepo wierzy. To jest bezsensu!!Tak samo jak kogoś znienawidzieć za to co słucha.To paranoja.To co człowiek słucha o nim nie świadczy!!!.Sam byłem keidyś metalem i pamiętam z jaką pogardą traktowałem "innych"......teraz mnie to serdecznie pierdoli!!!!!...i co z tego że on nie słucha tego co ja.Większość ludzi których znam nie słucha tego co ja. A ci ludzie są zajebiści:):).Nabijanie sie z jakiegoś zespołu kompletnie nie ma sensu.To cie tylko ogranicza.Po pewnym czasie tak cie zniewoli że stajesz sie niewolnikiem własnego poglądu.Nie otwierasz sie na inne rzeczy ........cofasz sie....zaymasz sie na coś innego ...coś co może być akurat lepsze.Pozdrawiam
Maciapp
Kontakt:

Post autor: Maciapp »

A w obecnej chwili słucham
Biohazard,Clawfinger,Coal chamber,Disturbed,Drowning pool,Goodsmack,Korn,Machine head,Marylin Manson,Nine inch nails!!,Slipknot!!!!!!!!!!!!!,Static-X!!,Slayer,Tool,Dezerter!!!!!!
FuGiS
Kontakt:

Post autor: FuGiS »

AC DC
Black Sabbath
Metallica !!!
troche nirvany
czyli ogólnie lubie taką średnią muze - nie za ostre , nie też łagodne. często lubie posłuchać od korna przez run dmc ,beastie boys a nawet FASOLKI :D
evilbiker
Kontakt:

Post autor: evilbiker »

ludzie znalazłem fajną kape punkową o nazwie Billy Talent sporo jest na emulu jeśli ktoś może to niech sobie ściąga piosenke Billy Talent- River Below zajebioza !!!!!!! albo lag wagon też ma super muze !!!!!!!!!!!!!!!!!1
http://tiny.pl/1h2
just fuck it.
<<MASA>>
Kontakt:

Post autor: <<MASA>> »

Ja tam slucham różnej muzy od ac ad przez qrwa 1125, wlochatego, dezertera, ksu i inne do iron maiden, starej metallicy, children of bodom czy nawet czasami cannibal corpse.
I moze w metalu nie ma przekazu ale muza jest zajebista.
Ale niech mi ktos powie ze w punku nie mam przekazu.
A co do hip hopu to mnie to pierdoli.
Rower ??? A co to ??
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

acdc, acid drinkers, audioslave, black sabbath, blink 182, budgie, budka suflera, cranberries, deep purple, disturbed, drowning pool, elektryczne gitary, evanescene, foo fighters, godsmack, gorrilaz, guns and roses, hammerfall, iron maiden, hendrix, korn, lady pank, limpbizkit, linkin park, manowar, marylin manson, metallica, mnemic, motorhead, new found glory, nickelback, nirvana, ozzy, pap roach, perfect, pink floyd, placebo, pod, prodigy, queen, rage against the machine, rammstein, redhot chilii peppers, rob zombie, sepultura, slipknot, soundgarden, sum41, system of a down, the 69 eyes, the hives, the offspring, tool, twisted sister, udo, white snake, cradle of filth, abyssos, immortal, vader i type o negative

i duuuzo czego nie wymienilem :) niektorych mniej innych wiecej ale wszystko ma w sobie cos zajebistego :P zalezy od nastroju. a muzy wogole nie lacze z bikiem jakos :| zabieralem sie do brania discmana duzo razy ale troche szkoda go przy glebie (zwlaszcza ze nie moj :P mojego juz rozjebalem)

hmmmmm tez nei uwazam ze lack metal 'ave salata" i takie tam to suuper sprawa. o wiele bardziej wole black sabbathy (ozzy rulz) i takie tam. i tam jest cos z rodzaju przekazu. utwory 'after forever' 'lord of this world' i znajdz mi tam chwalenie szatana ^^

owszem slayerowa i vaderowa rabanka to przesada, zgrzyty, walenie bez sensu. mimo to czasem slucham :) manson - pogiete to od niektorych kawalkow uszy bola ale czasem zlapie faze.

a takie zespoly jak manowar - to jest klasa. ale to zeby do listu do tego zespolu sie podpisywac wlasna krwia tez niepopieram (a takie cos mialo miejsce)

a aprpo innej muzy slyszeliscie faithless "mass destruction"? to jest zajebioza :D albo Rjd2 - exotic talk :P fajne teledyski, az sciagnalem sobie.

noo ale o gustach sie nie gada panowie. jeden lubi to drugi tamto. "nienawisci" do osob sluchajacych innej muzy nie rozumiem wogole. mimo ze sammam long hairy, czarne ciuchy to nie neguje tego ze moja panna hh slucha :) (moze dlatego jestem bardziej otwarty?)

/ale sie rozpisalem. hihi
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
peys
Kontakt:

Post autor: peys »

satyricon itp, a oprócz tego punk-włochaty i inne
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=565504
rasta biker
Kontakt:

Post autor: rasta biker »

a ja w sumie słucham głownie muzyki dla przekazu. słucham reggae i punku i rocka. ale punku i rocka to bardziej melodyjnych kawałkow a nie bardzo ostrego. pozatym gram na bebnach i ucze sie na gitarce i musze powiedziec ze jak sie na czyms gra to zupełnie zmienia sie poglad na muzyke bo wyczuwa sie rytmy, riddimy i sie mysli jak to zagrac itd. mozna wtedy ocenic czy zespól jest dobry muzycznie czy tylk osie wokalem i tekstami ratuje.
kupie kola na 24 cale komplet do 400 zeta. kontaktowac sie na gg 1056720
haker11
Kontakt:

Post autor: haker11 »

helowen radzi
Mine Fahhrad:
http://tnij.com/TPP
Street - only for fun!
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

a kto ma może załatwić takie kawałki jak
vitalisticks - bladow
quakes - renaissance man

jak ktos ma to plz na maila enjoymike[malpa]tlen.pl

hh nie slucham, ale ten jest jakiś inny, tak mi w ucho wpadł :]
Pyro
Kontakt:

Post autor: Pyro »

"owszem slayerowa i vaderowa rabanka to przesada, zgrzyty, walenie bez sensu"- stary nie dołuj mnie takimi tekstami. Nie wszystkim jest dane zrozumieć taką muzyke. Jedyna reguła to nie dla mas!!!
A na następnym razem pisz z dużej litery!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=252687
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

ja siewlasnie staram uspokoic nbo bym musiel zjebac tych wielkich chipchopowcow teknomulow ktorzy objechali hc, metal itd "bo im sie nie podoba"
dobra sedrik i inne mulki sluchajcie sobie tego waszego tekno, dram en bejs i disko w polu ale kto tutaj mowi o przekazie w muzyca??
:*
ODPOWIEDZ