a nie bylo tam czegos przed l'adore?? Bo wyglada troche na wyrwane z kontekstu. W takiej postaci, to uwielbienie, milosc. Moze tez byc uwielbiam go, kocham go.
ahap4wQ a no z takiej okazji, ze jakby byl zaimek slaby to bylo by dopelnienie blizsze... Bo teraz to wyrazenie nic nie znaczy. Jakby bylo Je l'adore, to by znaczylo - ja uwielbiam go/ja. Znasz w ogole francuski czy tak tylko wpisales adorer w google??
TC francuskiego znam troche i nie uzywalem zadnych googli :| a czy ja kurwa gdzies pisalem ze moze byc samo J'adore ? nie wiem od kiedy się klei zdanie od tyłu ..niech ci bedzie ... zal
A no pisales i nawet wkleiles odmiane adorer... Eh, a zdanie klei sie normalnie tylko, ze ten element co wkleil dexter to jest cos co trudno zidentyfikowac, bo jest wyrwne z kontekstu, nie mniej jednak ma zwiazek z uwielbianiem.
Zgadza się. To jest wyrwane z kontekstu.. po prostu tyle mi napisała :D ale, że nie za bardzo miałem sie do kogo zwrócić to napisałem tutaj, nie jestem ekspertem od francuskiego i dlatego potrzebna mi była wasza pomoc, jeszcze raz dzięki
bartec Jeżeli aż tak bardzo chcesz to wiedzieć to Ci powiem : Tak :)