skradziono v10 z boxxerem!!!!

Bender
Kontakt:

Post autor: Bender »

[quote="MajDzia"]bender lache rob... [/quote]

haha, ja nie ty, nie mam zamiaru nikomu robic lachy a szczegolnie nie kazdemu na ulicy za symboliczna zlotowke. poza tym nie znalazlem infa i nie zalozylem topicu tak sobie, chodzi o mojego kolege, ale ty pewnie nie masz kolegow bo wszystkim laski robisz. przykro mi

Qcor - proponuje powrot do pierwszej klasy podstawowki i solidna nauke czytania

wezcie sie qrwa yebcie bo zaden interes z wami...
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
Maciek_08
Kontakt:

Post autor: Maciek_08 »

Gość jest sam sobie winny a jak idzie się najebać to niech idzie bez roweru. Mimo to będę się rozglądał za bikiem.
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

szkoda roweru :( ale Rudy ma racje - koleś jest sobie sam winien, jak ktoś jest pijakiem i woli się najebać niż mieć cały (zajebisty) rower - jego sprawa

jak bym widział taki w wawie to dam znać - chociaż wątpie aby tu trafił, skoro tylu bikerów widziało go tam na schodzach jak kima to pewno znalazł się i jakiś biker który skorzystał z okazji (okazja czyni złodzieja) :/

pewno pójdzie na części - jak wam zależy to allegro obserwować
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

Bender ja będę pytał i patrzył co jednak nie zmienia faktu, że rower głupio zginął:)) Może ma go jakaś popierdułka ze Szklarskiej i nigdzie dalej nie puści go w świat:) To jak spotkam to przejmę tanka i dam znać:)
eeeeee.....rower...
KARL
Kontakt:

Post autor: KARL »

szukajcie na miejscu powinnien se tam znalesc chociaz watpie ze sie znajdzie i pogratulowac inteligeci bylego wlasciciela
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917
pitbull
Kontakt:

Post autor: pitbull »

za swoją głupote koleś poniósł konsekwencje...tak już jest....ale LUDZIE WEŻCIE SIE DO KUPY I SZUKAĆ ROWERKU MOZE SIE GDZIES ZNAJDZIE....pzdr
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=258640
shinobi
Kontakt:

Post autor: shinobi »

ta, ja też wątpie że będzie w bielsku...
Bender
Kontakt:

^uuuuup
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

Jak widzieliście, że koleś jest nawalony a rower leży koło niego, to trzeba było wziąć bika i gościa. Schować rower tak żeby go nikt nie zapieprzył a na drugi dzień kolesiowi oddać. Byłoby fair, nie?
MajDzia
Kontakt:

Post autor: MajDzia »

bender **********

koles byl wypasny wczesniej rzucal rowerem wiec podejscie do niego nie byloby najlepszym rozwiazaniem... poza tym robil duza obore ale chyba o to wlasnie chodzilo

my tam bike'i zostawilalismy wieczorami..
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

MajDzia, to może wystarczyło bika schować.
W zeszłych latach głośno było o kradzieżach na festiwalu. Ja bym swojego nie zostawił na widoku nawet gdyby był przyspawany do słupa. Po co prowokować. PLakaty informujące o festiwalu były rozklejone po całej Polsce.
Bender
Kontakt:

majdzia, nie pozwalaj sobie na zbyt wiele. kiedys tobie ktos ukradnie fure, dasz tu posta a ja cie troche powyzywam, okej? lepiej qrwa? wez sie dziewczyno w garsc, okres nie trwa wiecznie, pogadamy jak ci sie skonczy ;f
MajDzia
Kontakt:

kazdy byl nawalony i nie kazdy myslal co trzeba i jak trzeba...

a za rowerkiem trzeba sie rozgldac... na bank byl porysowany bo zul kotry na nim jezdzil wczesniej natrafil na murek
Bender
Kontakt:

majdzia, nie pozwalaj sobie na zbyt wiele. kiedys tobie ktos ukradnie fure, dasz tu posta a ja cie troche powyzywam, okej? lepiej qrwa? wez sie dziewczyno w garsc, okres nie trwa wiecznie, pogadamy jak ci sie skonczy ;f
MajDzia
Kontakt:

bender o co ci chodzi? o to ze napisalismy ze po pijaku mu zajebiali??? no szkoda go ale nic juz nie poradzimy.... jak moj zginie to nie bedzie czego szukac bo sie niczym nie wyroznia dlateg go pilnuje.. a swoja droga coraz wiecej facetow z fochami masakra - wez sie kontroluj bo ci to na dobre na bank nie wyjdzie
MajDzia
Kontakt:

bender o co ci chodzi? o to ze napisalismy ze po pijaku mu zajebiali??? no szkoda go ale nic juz nie poradzimy.... jak moj zginie to nie bedzie czego szukac bo sie niczym nie wyroznia dlateg go pilnuje.. a swoja droga coraz wiecej facetow z fochami masakra - wez sie kontroluj bo ci to na dobre na bank nie wyjdzie
Adam
Kontakt:

Post autor: Adam »

co za k..wa inteligentne toważystwo czy wy jesteście naprawde pokurwieni ludzie czy nielepiej by było jak każdy z was napisał by "spoko będe się rozglądał\ała" to już by było lepsze jak by komuś z was zginą rowerek i czytali byście takie uwagi na swuj temat to chyba niebyło by wam przyjemnie weźcie się za siebie bo niektuży powinni się cofnąć do 1 klasy podstawówki jak napisał BENDER ja tam niebęde dochodził w jakich okolicznościach zginą ten rower tylko powiem tyle znam Beka i kolesiom zawsze się pomaga więc moge napisać że jak tylko zobacze choćby jedną część z tego roweru to ją odbiore i oddam właścicielowi a wy tłumoki weźcie się za siebie oczywiście to niebyło o wszystkich tylko o niekturych
POZDROWER
3majcie się
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

głupio czy nie rower zginął i nie ma co bez sensu pierdolić, ja gdybym zobaczył najebanego kolesia a obok v 10 które każdy mógłby w tej sytuacji wziąć to starałbym się mu jakoś pomóc a nie przejechał obojętnie obok i jeszcze z niego zbeczał...
ludzie kurwa proszę was zastanówcie się czasem nad tym co robicie, gdybym nie pracował to pojechałbym na festiwal i napewno gdybym go zauważył to odstawiłbym go nawet na wytrzezwiałe jeżeli byłaby taka potrzeba a rower w bezpieczne miejsce i zostawił mu kontakt, wiem że łatwiej powiedzieć niż zrobić ale kurWa jeżeli mamy być zgraną społecznością bikową to nie możemy odpierdalać takich żeczy a pózniej mówić że komuś tak dobrze i że sobie zasłużył, gdybyście się znalezli w takiej sytuacji to nie gadalibyście tak jak teraz...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
Bender
Kontakt:

o to mi wlasnie chodzi. szkoda, ze nie wszyscy potrafia to zrozumiec
ODPOWIEDZ