skradziono v10 z boxxerem!!!!
[quote="MajDzia"]bender lache rob... [/quote]
haha, ja nie ty, nie mam zamiaru nikomu robic lachy a szczegolnie nie kazdemu na ulicy za symboliczna zlotowke. poza tym nie znalazlem infa i nie zalozylem topicu tak sobie, chodzi o mojego kolege, ale ty pewnie nie masz kolegow bo wszystkim laski robisz. przykro mi
Qcor - proponuje powrot do pierwszej klasy podstawowki i solidna nauke czytania
wezcie sie qrwa yebcie bo zaden interes z wami...
haha, ja nie ty, nie mam zamiaru nikomu robic lachy a szczegolnie nie kazdemu na ulicy za symboliczna zlotowke. poza tym nie znalazlem infa i nie zalozylem topicu tak sobie, chodzi o mojego kolege, ale ty pewnie nie masz kolegow bo wszystkim laski robisz. przykro mi
Qcor - proponuje powrot do pierwszej klasy podstawowki i solidna nauke czytania
wezcie sie qrwa yebcie bo zaden interes z wami...
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
szkoda roweru :( ale Rudy ma racje - koleś jest sobie sam winien, jak ktoś jest pijakiem i woli się najebać niż mieć cały (zajebisty) rower - jego sprawa
jak bym widział taki w wawie to dam znać - chociaż wątpie aby tu trafił, skoro tylu bikerów widziało go tam na schodzach jak kima to pewno znalazł się i jakiś biker który skorzystał z okazji (okazja czyni złodzieja) :/
pewno pójdzie na części - jak wam zależy to allegro obserwować
jak bym widział taki w wawie to dam znać - chociaż wątpie aby tu trafił, skoro tylu bikerów widziało go tam na schodzach jak kima to pewno znalazł się i jakiś biker który skorzystał z okazji (okazja czyni złodzieja) :/
pewno pójdzie na części - jak wam zależy to allegro obserwować
majdzia, nie pozwalaj sobie na zbyt wiele. kiedys tobie ktos ukradnie fure, dasz tu posta a ja cie troche powyzywam, okej? lepiej qrwa? wez sie dziewczyno w garsc, okres nie trwa wiecznie, pogadamy jak ci sie skonczy ;f
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
majdzia, nie pozwalaj sobie na zbyt wiele. kiedys tobie ktos ukradnie fure, dasz tu posta a ja cie troche powyzywam, okej? lepiej qrwa? wez sie dziewczyno w garsc, okres nie trwa wiecznie, pogadamy jak ci sie skonczy ;f
bender o co ci chodzi? o to ze napisalismy ze po pijaku mu zajebiali??? no szkoda go ale nic juz nie poradzimy.... jak moj zginie to nie bedzie czego szukac bo sie niczym nie wyroznia dlateg go pilnuje.. a swoja droga coraz wiecej facetow z fochami masakra - wez sie kontroluj bo ci to na dobre na bank nie wyjdzie
bender o co ci chodzi? o to ze napisalismy ze po pijaku mu zajebiali??? no szkoda go ale nic juz nie poradzimy.... jak moj zginie to nie bedzie czego szukac bo sie niczym nie wyroznia dlateg go pilnuje.. a swoja droga coraz wiecej facetow z fochami masakra - wez sie kontroluj bo ci to na dobre na bank nie wyjdzie
co za k..wa inteligentne toważystwo czy wy jesteście naprawde pokurwieni ludzie czy nielepiej by było jak każdy z was napisał by "spoko będe się rozglądał\ała" to już by było lepsze jak by komuś z was zginą rowerek i czytali byście takie uwagi na swuj temat to chyba niebyło by wam przyjemnie weźcie się za siebie bo niektuży powinni się cofnąć do 1 klasy podstawówki jak napisał BENDER ja tam niebęde dochodził w jakich okolicznościach zginą ten rower tylko powiem tyle znam Beka i kolesiom zawsze się pomaga więc moge napisać że jak tylko zobacze choćby jedną część z tego roweru to ją odbiore i oddam właścicielowi a wy tłumoki weźcie się za siebie oczywiście to niebyło o wszystkich tylko o niekturych
POZDROWER
3majcie się
POZDROWER
3majcie się
-
- Kontakt:
głupio czy nie rower zginął i nie ma co bez sensu pierdolić, ja gdybym zobaczył najebanego kolesia a obok v 10 które każdy mógłby w tej sytuacji wziąć to starałbym się mu jakoś pomóc a nie przejechał obojętnie obok i jeszcze z niego zbeczał...
ludzie kurwa proszę was zastanówcie się czasem nad tym co robicie, gdybym nie pracował to pojechałbym na festiwal i napewno gdybym go zauważył to odstawiłbym go nawet na wytrzezwiałe jeżeli byłaby taka potrzeba a rower w bezpieczne miejsce i zostawił mu kontakt, wiem że łatwiej powiedzieć niż zrobić ale kurWa jeżeli mamy być zgraną społecznością bikową to nie możemy odpierdalać takich żeczy a pózniej mówić że komuś tak dobrze i że sobie zasłużył, gdybyście się znalezli w takiej sytuacji to nie gadalibyście tak jak teraz...
ludzie kurwa proszę was zastanówcie się czasem nad tym co robicie, gdybym nie pracował to pojechałbym na festiwal i napewno gdybym go zauważył to odstawiłbym go nawet na wytrzezwiałe jeżeli byłaby taka potrzeba a rower w bezpieczne miejsce i zostawił mu kontakt, wiem że łatwiej powiedzieć niż zrobić ale kurWa jeżeli mamy być zgraną społecznością bikową to nie możemy odpierdalać takich żeczy a pózniej mówić że komuś tak dobrze i że sobie zasłużył, gdybyście się znalezli w takiej sytuacji to nie gadalibyście tak jak teraz...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...