skradziono v10 z boxxerem!!!!

KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

Sector, miałem na myśli to że:
1. wziąłbym jakichś kolesi (też bikerów) na świadków,
2. zostawił im i poszkodowanemu swoje namiary (nawet pisząc mu flamastrem na czole swój numer komórki) byleby nie być posądzonym o znieczulicę i obojętność.

Sam plułbym sobie w brotę gdybym na drugi dzień usłyszał, że kolesiowi koło którego przechodziłem zapieprzyli bika a ja byłem tam 5 min. wcześniej i mogłem do tego nie dopuścić. Takie to trudne?
Bender
Kontakt:

Post autor: Bender »

ale to do niczego nie prowadzi...
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
MajDzia
Kontakt:

Post autor: MajDzia »

wszystko bylo o wiele bardziej skomplikowane niz sie wydaje... beku zachowywal sie niezwykle agresywnie pokazujac to np kiedy rzucal rowerem waldiego... nikt nie chcial dostac za friko... poza tym byl z ekipa ktora mu wiernie wturowala... mysmy sie nawzajem pilnowali i nikt nie powinien miec pretensji ze ktos cos zle zrobil... wszyscy byli najebani nikt nie myslal racjonalnie a w efekcie rower zignal!!!!!
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Beku, opisz ta V10 troche moze? Bo wszyscy byli widzieli a ja kurwa nie bylem i nie wiem. A widzialem ostatnia kilka w Kraku. Jedna nawet z Boxxerem... Wiec?
Bender
Kontakt:

rama santa cruz v10, rozmiar s, kolor transe red, damper 5th element z tytanowa sprezyna
-boxxer world cup
-kola na obreczach mavic d321, zarowno przod jak i tyl na sztywna oske
-heble hope m4
-korba dmr stalowa
-siodlo big boy, sztyca thomson
-od tego na zdjeciu moze sie roznic detalami, chyba ma inny napinacz ale nie jestem pewien

http://www.krank.pl/data/im_nowosci/198.jpg
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Dobra pokurwience. Teraz widze. Tej niestety nie widzialem.

A co do reszty, nie chcialo mi sie czytac tych wymiocin wszystkich ale jesli kurwa-jego-mac przechodziliscie kolo nieoprzytomnego goscia, ktory harowal jak dzika swinia na v10 i sie troche zapomnial z alkoholem TO KURWA TRZEBA GO BYLO JESZCZE KOPNAC MOZE CO!?! Ja pierdole, co za scierwo tu sie wozi. Zycze Wam kurwa takiej sytuacji nierozgarniete gnoje aby Wam w podobnej sytuacji zginal rower. TAK CIEZKO BYLO WZIAC TEGO BIKE'A ?!?!?!? SCHOWAC GO I NASTEPNEGO DNIA ODDAC KURWAAAA?!?!?!? To nie jest Kanada, gdzie V10 kosztuje tyle co mleko wiec grrrrraaaattttuuullluuujjeeee Wam, i Tobie kurwa Sector w szczegolnosci!!! Chcecie kurwa leszcze do Unii a sami zachowujecie sie jak tepe swinie... Ja jebie... Jak to ma byc solidarnosc to ja jestem astronom kurwa.

Wszystkim ktorzy widzieli ta sytuacje i nie pomogli chcialbym zyczyc szybkiej smierci. ****** chujoklepce. Jesli same takie ciecie jezdza na festiwal to ja nie wiem... Przeprowadzam sie z tego pojebanego kraju...
Rudy
Kontakt:

Post autor: Rudy »

jacys niekumaci jestescie normalnie pisalem a ci jada jebie to i was bym pomogl ale nie bede podchodzil do kolesia co wszystkim 30min wczesniej napierdalal do okola,a wy pajace nie wypowiadajcie sie jak nie bylo was na miejscu i nie wiecie jak dokladnie bylo.
BEKU nic do ciebie nie mam tak sobie pozartowalem a te dzieci Bendery i inne cieci juz na mnie najezdzaja ze mi cos nie pasi i nie pomoglem ale wiedz ze jak wczesniej wszystkim napierdalales to nie chcialem podchodzic i ci pzrenocic roweru bo jeszce bys nam zajebal rower byl wystarczajaco blisko ciebie i w oswietlonym miejscu wiec nie ruszalismy a przechodzilismy tam ok4.00-4.30 ulica byla pusta i byles tylko ty i rower,najwidoczniej ktos po nas przechodzil i ci go podjebal.
pozdro a ty bender daj swoje zdjecie to jak gdzies cie bede widzial to dam ci buta na twarz za to co piszesz nie wiedzac jak bylo
KorreS
Kontakt:

Rudy nie denerwuj się. Faktycznie może nie powinienem (nie tylko z resztą ja) wypowiadać się bo mnie tam nie było. Ale sam napisałeś że jak szliście ok. 4-tej to nikogo tam nie było, więc spokojnie mogliście przechować bika i kolesiowi oddać za kratę piwa na drugi dzień (choćby za to że tak się zachowywał). END
Bender
Kontakt:

Rudy, pozartowac se chciales? to masz poczucie humoru godne totalnego idioty
Rudy
Kontakt:

nie znam koleia nie wiem gdzie mieszka i nie mialem z nim zadnego kontaktu nie chcial brac rowery i napotkac sie 100m na paly bo mam ostatnio z nimi przypaly a oni napewno by sie przyjebali ze zajebany czy cos albo jeszcze ktos inny by nas o to oskarzal ktos jeszcze byl na szachach wiec myslelismy ze moze jego koledzi i przyjda i pocisna z nim do chaty ale moze nie ma takich kolegow co pomagaja.
Niech jeszcze jakies bendery czy inne huuje napisza ze cos nie tak zrobilismy to spotakm jakiegos to bede bil bo juz nie mam sil gadac z takimi pajacami..

Beku oby sie znalazl bik pytaj sie wszystkich ludzi co byli na szachach oni moze beda cos wiecej wiedziec bo jak odchodzilismy i rzucales rowerami to byli jeszce jacys kolesie z toba,a amor powinien miec mocno przerysowane prawe golenie patrzac od przodu roweru bo zul z glutem zwisajacym z noca mocno go pzretarl o murek wiec jak ktos cos takiego bedzie widzial niech da bekowi znac

pozdro zycze znalezienia rowerka

a wy inne kozaki jak sie nie nacie choc troche na zartach to nie pisac i n9ie pisac jak nie byliscie tam
Rudy
Kontakt:

bender ale zamulacz z ciebie wspolczuje ludzia co cie znaja..(tak wogole wyjebana ksywa pewnie z wszystkich kraweznikow skaczesz w swoim miescie)
BEKU
Kontakt:

Post autor: BEKU »

RUDY NA POCZĄTKU SAM SIĘ NA CIEBIE WKURWIŁEM ZA TE ŻARTY,ALE MAM NADZIEJE ŻE W RAZIE CZEGO TO DASZ CYNK.
MAM NADZIEJĘ ŻE JESZCZE DZISIAJ UDA MI SIĘ ZDOBYĆ LISTĘ WSZYSTKICH V 10-TEK SPRZEDANYCH W POLSCE U DYSTRYBUTORA ŁĄCZNIE Z ICH KOLORAMI IDO JAKICH MIAST POSZŁY. SAMI WIECIE ŻE JEST ICH NIEWIELE W POLSCE.
Bender
Kontakt:

rudy mow mi tak jeszcze, podnieca mnie to. sluchaj ******, zalozylem topic po to zeby rower sie znalazl, ale oczywiscie jak zawsze rozpetalo sie pieklo. jak masz jakies problemy to idz na ksiedza, bedziesz mogl molestowac male dzieci. nie mam zamiaru sie z toba klocic. skonczylem.
MajDzia
Kontakt:

Post autor: MajDzia »

bender skonczyl... na szczescie
KorreS
Kontakt:

Zniknął mój ostatni post. Nie wiem co się stało więc powtarzam.

Rudy nie irytuj się bo nie ma potrzeby. Może faktycznie nie powinienem się był wypowiadać bo mnie (i nie tylk omnie) tam nie było, ale sam w ostatnim poście napisałeś, że jak szliście po 4-tej to nikogo nie było na ulicy. Więc trzeba było przechować bika a na drugi dzień oddać kolesiowi za kratę piwa (za przechowanie, zainteresowanie i za to że się tak wcześniej zachowywał).
KorreS
Kontakt:

sorry coś mi się dh-złom chrzani. Raz posty są a raz znikają. Do cholery!
Rudy
Kontakt:

pewnie poszedl golebie na podworku ganiac
Adam
Kontakt:

Post autor: Adam »

witam wszystkich bardzo serdecznie ja również tak jak BEKU zapraszam wszystkich któży z poważnego tematu robią sobie jechanke na zawody do Olsztyna i możecie sie śmiało przyznawać i mówić" tak to ja jechałem po BEKU" a co do rudego to widze że zaczynasz pisac na temat bo napoczątku zachowałeś się jak ........ ale widać że rozum wrucił i piszesz na temat pozdrower a tak wogle co do buta w morde i dropów to myśle że będer robi naprawde duże dropy a nie to co niektuży z dywanu na podłoge. A TAK WOGULE DO WSZYSTKICH POKURWIEŃCÓW JEŻELI CHCECIE SOBIE JECHAĆ PO BEKU TO ZAŁUŻCIE ODDZIELNY TOPIK BO TEN O ILE DOBŻE PAMIĘTAM NAZYWAŁ SIĘ "SKRADZIONO V10 Z BOXEREM" WIĘC POWINNA BYĆ TU POWAŻNA ROZMOWA A JEŻELI CHODZI O NAUCZKE TO MYŚLE ŻE BEKU I TAK JUSZ JĄ MA I NIEMUSICIE JESZCZE PO NIM JECHAĆ. A TAK APTROPO DO JECHANIA PO SOBIE TO NAJLEPSZY JEST CZAT WP ALBO JAKIŚ INNY A NIE PISAĆ NA FORUM JAK BYŚMY BYLI SWOIMI WROGAMI
POZDRAWIAM WSZYSTKICH POKURWIEŃCÓW I NIECH WAM PRZYTRAFI SIĘ COŚ PODOBNEGO JAK BEKUWI
I RISPEKT DLA PRAWDZIWYCH BIKERÓW KTUŻY MAJĄ ZAMIAR POMUC INNYM A NIE DOPIERDALAĆ IM
3MAJCIE SIĘ
SORY JEŚLI KOGOŚ URACIŁEM
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

Oo Deathwitch ty żyjesz jeszcze - dawno cie ty nie było :D

a wracając do tematu Rady ma w 100% racje - koleś jest alkoholikiem i w dodatku nie szanuje cudzej własności bo słyszałem że rzycał czyimś bikem a później inni bikerzy mają takiego szanować i jeszcze mu pomagać ?

na takich to się dupe wypina - Rudy dobrze zrobił, szkoda typa ale ma za swoje
ODPOWIEDZ