KRK - las wolski, dresy na rowerach ?!

Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

jo jebe....szkoda słów...co do męża ten Pani....gratuluję opanowania, być może był na tyle inteligentny, że nie chciał nic agresywnego robić przy dzieciach......

groochasże tak to określę..."nie ******* się i napisz kto to jest.........jak ktoś napisał, sam taki temat nic nie zmieni w debilnym zachowaniu tego czegoś, ale jak wszyscy w Krakowie wszyscy go "skarcą" słownie, opierdolą go czy co kto tam woli to może przyniesie to jakiś efekt??? niewiem nie mam więcej pomysłów na takich...

a nie mam jeszcze jeden...

zacytuje mojego ojca:"dla takich debili to powinni uruchomić ponownie Oświęcim"
bumelant
Kontakt:

Post autor: bumelant »

czy przyniesie efekt to niewiadomo, ale może przynajmniej się wstydu naje, jak na niego wskoczy pół dh-zona..
=disbrainer=
Kontakt:

Post autor: =disbrainer= »

BUMELANT, tu nie chodzi o najedzenie sie wstydu tylko o opinie kosztem wszystkich uzytkownikow "lopaty". GROOCHAS, jesli wiesz kto to, a nie chcesz mowic oficjalnie to pisz na GG, jakies namiary, rower chociaz, by kazdy bywalec lopaty wiedzial ze to on. nie ma zmiluj. ja chamstwa tolerowac nie zamierzam, bo jesli to pozniej do mnie wydymi straz miejska, policja, lub jakikolwiek lesnik to chce wiedziec komu ma sie za to oberwac.

SORRY, ALE NO WAY... CZUJE SIE TAK JAKBY KTOS PRZYSZEDL DO MNIE DO DOMU I POWIEDZIAL MATCE BY WY********LA :/
=disbrainer=
Kontakt:

aha, tez wczoraj jezdzilem... o ktorej to mialo miejsce? i w ktorym dokladnie miejscu?
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

ta... kto jest bez winy niech pierwszy rzuci...

a groochas teraz w roli tego no piłata
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
KrBiker87
Kontakt:

Post autor: KrBiker87 »

Wedługo mnie to powinniśmy wiedzieć co to za Typ jeden, niech się kreton naje wstydu i pomysli na przyszłość...ale wracając do męża tej babki to naprawde wielki respekt ze nie pobił tego rowerzysty, mysle ze ze względu na dzieci, ktore z pewnością zapamietałyby tą sytuacje...mozna sie smiac ale po takiej akcji dzieci boją sie swoich ojców...
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Qcor nie wiem jak Ty,ale ja do ludzi nie wyskakuje z takimi tekstami jak w nich wpadam...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Spawacz666
Kontakt:

Post autor: Spawacz666 »

Naszego miszcza mozna tu przedstawic. Jak przez niego znow lopate wyplaszcza to bedzie poprostu w pyte. Osobiscie zawsze mialem do czynienia z milymi pieszymi na lopacie i dobrze by bylo gdyby stosunki rowerzysta-turysta nadal byly dobre. Napiszcie ktory to bo bedzie wiecej tego shitu jak sie nie zacznie tepic
bukkake & farmsex .... tony.pl & xnxx.com
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

jeżeli chodzi o cały lasek wolski to trzeba sobie zakodować w główce, że tam pierwszeństwo mają piesi....w końcu są tam szlaki spacerowe....

groochas
też w sumie chłopie postąpiłeś hmmm jak by to określić...hmmm głupio??

skoro nie chcesz napisać kto tak postąpił to po cholerę ten temat??

rozumiem Twoje "delikatne" zdenerwowanie tą całą sytuacją, ale z drugiej strony robiąc to co robisz teraz to po prostu go kryjesz(niektóre mądre główki określiłyby to jako współwinny popełnionego czynu ;-D)

pomyśl.....napiszesz kto to ,to koleś może i tak nic nie zrozumie( a raczej tak będzie) ale jak większość ludu go będzie opierzać za takowe zachowanie bądź będą go unikać to może dojdzie do tego jego orzeszka w główce co robi/robił źle.

co do opinii.... on tylko pogorszył sytuację....opinia światka grawitacyjnego i tak już jest mocno wyrobiona niestety na nie korzyść rowerzystów...a najgorsze w tym jest to, że obrywa się praktycznie wszystkim rowerzystom....o szosowców, przez xc, do grawitacji.. i nie są to puste słowa tylko podsumowanie tego co przeciętny kowalski myśli o rowerzystach....niestety przez zachowanie "kolegi" nie pomaga to zmienić myślenia na temat rowerzystów głównie tych grawitacyjnych..
=disbrainer=
Kontakt:

nie widze sensu dalej ciagnac tego tematu, skoro i tak nie dowiemy sie kto to. fakrycznie, jaki wiec byl sens go zakladac - moze taki zeby kazdy mial okazje wyladowac swoja frustracje. i chyba tylko tyle, bo koles i tak sam z siebie sie nie zmieni, nikt na niego nie wplynie rowniez, bo nie wie ze to on. a najwieksze prawdopodobienstwo ze kolezka pewnie nie ma nawet netu i o calej dyskusji nawet nie uslyszy...

"niech lopata bedzie z wami"

pozdrower :/
ebeb
Kontakt:

Post autor: ebeb »

=disbrainer=, ale jednak sens założenia tematu był. Mam nadzieję, że wszystkie rowerowe chamy po przeczytaniu zrozumieją, że takie zachowanie nie jess fajne. A prawdopodobieństwo posiadania neta - musze się nie zgodzić, bo akurat większość ludzi z polskich miast w młodym wieku ma dostęp do internetu..
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych

http://www.pajacyk.pl/
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

Tak jak piszecie, osobnik ten postapil wulgarnie, powinien dostac kopa w ryj i tyle, ale coz... czasem sie trafi taki kretyn i trudno na to cokolwiek poradzic dlatego osobiscie uwazam ze nalezy jedzic i ********* glupie uwagi ludzi ze zadzonia na straz miejska bo straz to akurat za jazde na rowerze w lesie to gowno moze zrobic...

Proponowalbym zakonczyc ta dyskusje bo do niczego nie prowadzi, nikt sie nie przyzna i nic nie pomoze ze go wszyscy zbluzgaja, pewnie sam juz wie ze zle zrobil a jak nie wie to napewno ta gadka nic nie zdzialacie. :mrgreen:
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

gdybys byl o pare lat starszy to bym obstawial ze to Twoja robota bo nawet tutaj podobnie się wyrażasz

chociaz dzieci teraz wczesniej dojrzewają
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
Kart_kRk
Kontakt:

Post autor: Kart_kRk »

Sens jest bo mysle ze kazdemu z nas da to do myslenia zanim sie cos palnie, kultura musi byc a takiego delikweta nie zmieni wazne zebysmy my utrzymali jakis poziom :wink:
Banda:
http://www.pinkbike.com/photo/3491292/
Slopstyler
Kontakt:

Post autor: Slopstyler »

Kultura musi być :)
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10861186
Buka
Kontakt:

Post autor: Buka »

Rada jest taka żeby patrzeć na siebie i dawać sobą dobry przykład a jak ktoś jest "inny" i uważa że jak będzie jechał po ludziach i zwłaszcza ich tak bluzgał to bedzie emo to trzeba mu to spokojnie wytłumaczyć a jak nie zrozumie o co chodzi to do skutku.... Wiem że to trochę bez sensu ale mam siostre i robi czasem takie rzeczy że aż żal i to chyba jedyny sposób jaki na nią działa :twisted:
Czy sie stoi czy sie lezy to szacunek sie nalezy...
ODPOWIEDZ