platformy -rozorane golenie;/

Konradek
Kontakt:

Post autor: Konradek »

Bicer ty naprawde jestes z policji!!! Jesteś tak poje....... że szkoda gadać. Nie życze ci żle ale mogly ci kiedyś jakiś pedał :P:P:P:P rozjebać doszczętnie goleń!!!!!! BICER=POZER
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

haha bicer jest moim idolem jestes najleprzy i wiem ze jestem lama i kazdy co mnie zna to potwierdzi i mam pilkarskie ochraniacze bo na leprze mnei nie stac i nie raz uratoaly mi noge
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
szyszkin
Kontakt:

Post autor: szyszkin »

ten bicer to jakis niesamowity frajer!! a z kad wiesz jaki on ma rower ?? widziles go kiedys ?? -nie wiem dlaczego mu jezdzisz 'masz importowany rower wlasnie z tamtad' czy 'rowerze marki "linkoln" . znalazlem gdzies na pinku twojego nsx - fajny ale nie widzilem zdjecia co ty na nim umiesz zrobic- ja sie nei chwale bo sam nei wiele narazie umiem - ale ja nie jestem pozerem jak jezdze w ochraniaczach ! a co do tych wiosek to przysrales. nie kazde miasto musi piec kur.wa wielkie schody !! nieslyszales w szkole nigdy o nizinie mazowieckeij ????? wszystko plasko i trzeba samemu wszystko robic !! dobra ale nic - nie klucic sie juz ob to kulturalne forum :P pozdr.
BEZOWIAK www.bezowiak.neostrada.pl -nasz klub
ZAPRASZAM! beżowe jasne pełne ;) BJP i FR:]
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

rece opadaja... bicer.. no wlasnie jak cie obrazic? k ur wa nie warto nawet... kurcze koles moze sobie nawet na karpielu w ff po parku sie bujac i nie bedzie pozi pooki nie bedzie sciemnial jaki to byku nie jest ani nie bedzie sie wysmiewal z gorszych rowerkow. czy tak trudno to zrozumiec? ciebei za to z czystym sumieniem mozna nazwac dupkiem za takie wypowiedzi. fagas krwA, idz rob sobie swoje 3x backflipy to 500m manual na golasa a potem sie podniecaj ze jak miales roczek to rodzice cie z okna wyrzucili i teraz mowisz ze 2m dropy waliles zanim powiedziales "taato znowu spuscilem sie z szpodnieee"

no offence :)

afe!

szyskin fajny bike :)
what can I say... ;)
szyszkin
Kontakt:

Post autor: szyszkin »

dzieki shaman !! mam takiego bouldera jak ty i jeszcze rok temu go katowalem :) - kup krotki mostek szerokie gumy siodlo w dol i da sie jezdzic ;) pozdr.
BEZOWIAK www.bezowiak.neostrada.pl -nasz klub
ZAPRASZAM! beżowe jasne pełne ;) BJP i FR:]
kapkama
Kontakt:

Post autor: kapkama »

bicer pozerku. mozliwe ze kupujesz sobie full face, zbroje, spodenki i ochraniacze za 400 zl i idziesz sie przejechac po starowce u ciebie w miescie i tyle !! nie obrazaj inych ludzi mowiac ze ochraniacze pilkarskie sa do dupy ! widocznie na takie ich stac albo poorsotu zajebiscie spelniaja swoje powolanie - od takich jak ty na dh zonie robi sie burdel bo tylko wszczynasz dyskusje swoim kretynskim zachowaniem :/ nastepnym razem po prostu [pmysl co masz zrobic albo powiedziec a jak nie to poprostu WÓN Z FORUM !! PEWNIE WSZYSCY BAJKERZY Z TEGO FORUM SIE ZGODZA Z MOJA OPINIA - NIE TOLERUJEMY POZERSTWA !!
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

A wiecie co ja wam powiem?....Ja mialem sobie zakupic wyj...y rowerek ale powiedzialem sobie ze kupie sporo tanszy i bedzie spoko a reszte kasy przeznacze naa..........wlasnie na ochraniacze na golenie,kask i rekawice bo bezpieczenstwo jest wazniejsze niz pozewrski rower ale i tak jest wyjebany.Co do pilkarskich ohraniaczy to u nas jezdzi w nich polowa bikerow.Pozdrow
PS.wypowiedz moze byc tyci bez sensu i haotyczna ale bylem zmeczony i nie chcialo mi sie myslec nad tym co pisze :)
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
lolek
Kontakt:

Post autor: lolek »

Jesli nie chce sie goic to kup Rivanol, jalowe gaziki i przemywaj nimi rane 2, 3 razy dziennie. Radze tez nie bawic sie w opatrunki bo przy zmianie czesto odrywa sie troche miecha i przez to wydluza sie czas gojenia(nie wspomne o bolu ).
Ps. Polecam zaszczepic sie na tezec (przydaje sie, wiem to z wlasnego doswiadczenia), mozna za wczasu ale w sytuacji kryzysowej do 7 dni po powstaniu rany i unika sie slimaczenia ran :)
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

bicer. ..chcialem cos tu napisac .. ale pomyslalem ze szkoda czasu zeby do Ciebie cos pisac.
A co do ochraniaczy to tez musze sobie jakis sprawic :-) ale narazie all kaske wydalem na ff bo ff wazniejszy wole nie miec nogi niz glowy :-)
ODPOWIEDZ