platformy -rozorane golenie;/
ten bicer to jakis niesamowity frajer!! a z kad wiesz jaki on ma rower ?? widziles go kiedys ?? -nie wiem dlaczego mu jezdzisz 'masz importowany rower wlasnie z tamtad' czy 'rowerze marki "linkoln" . znalazlem gdzies na pinku twojego nsx - fajny ale nie widzilem zdjecia co ty na nim umiesz zrobic- ja sie nei chwale bo sam nei wiele narazie umiem - ale ja nie jestem pozerem jak jezdze w ochraniaczach ! a co do tych wiosek to przysrales. nie kazde miasto musi piec kur.wa wielkie schody !! nieslyszales w szkole nigdy o nizinie mazowieckeij ????? wszystko plasko i trzeba samemu wszystko robic !! dobra ale nic - nie klucic sie juz ob to kulturalne forum :P pozdr.
BEZOWIAK www.bezowiak.neostrada.pl -nasz klub
ZAPRASZAM! beżowe jasne pełne ;) BJP i FR:]
ZAPRASZAM! beżowe jasne pełne ;) BJP i FR:]
rece opadaja... bicer.. no wlasnie jak cie obrazic? k ur wa nie warto nawet... kurcze koles moze sobie nawet na karpielu w ff po parku sie bujac i nie bedzie pozi pooki nie bedzie sciemnial jaki to byku nie jest ani nie bedzie sie wysmiewal z gorszych rowerkow. czy tak trudno to zrozumiec? ciebei za to z czystym sumieniem mozna nazwac dupkiem za takie wypowiedzi. fagas krwA, idz rob sobie swoje 3x backflipy to 500m manual na golasa a potem sie podniecaj ze jak miales roczek to rodzice cie z okna wyrzucili i teraz mowisz ze 2m dropy waliles zanim powiedziales "taato znowu spuscilem sie z szpodnieee"
no offence :)
afe!
szyskin fajny bike :)
no offence :)
afe!
szyskin fajny bike :)
what can I say... ;)
bicer pozerku. mozliwe ze kupujesz sobie full face, zbroje, spodenki i ochraniacze za 400 zl i idziesz sie przejechac po starowce u ciebie w miescie i tyle !! nie obrazaj inych ludzi mowiac ze ochraniacze pilkarskie sa do dupy ! widocznie na takie ich stac albo poorsotu zajebiscie spelniaja swoje powolanie - od takich jak ty na dh zonie robi sie burdel bo tylko wszczynasz dyskusje swoim kretynskim zachowaniem :/ nastepnym razem po prostu [pmysl co masz zrobic albo powiedziec a jak nie to poprostu WÓN Z FORUM !! PEWNIE WSZYSCY BAJKERZY Z TEGO FORUM SIE ZGODZA Z MOJA OPINIA - NIE TOLERUJEMY POZERSTWA !!
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
A wiecie co ja wam powiem?....Ja mialem sobie zakupic wyj...y rowerek ale powiedzialem sobie ze kupie sporo tanszy i bedzie spoko a reszte kasy przeznacze naa..........wlasnie na ochraniacze na golenie,kask i rekawice bo bezpieczenstwo jest wazniejsze niz pozewrski rower ale i tak jest wyjebany.Co do pilkarskich ohraniaczy to u nas jezdzi w nich polowa bikerow.Pozdrow
PS.wypowiedz moze byc tyci bez sensu i haotyczna ale bylem zmeczony i nie chcialo mi sie myslec nad tym co pisze :)
PS.wypowiedz moze byc tyci bez sensu i haotyczna ale bylem zmeczony i nie chcialo mi sie myslec nad tym co pisze :)
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
Jesli nie chce sie goic to kup Rivanol, jalowe gaziki i przemywaj nimi rane 2, 3 razy dziennie. Radze tez nie bawic sie w opatrunki bo przy zmianie czesto odrywa sie troche miecha i przez to wydluza sie czas gojenia(nie wspomne o bolu ).
Ps. Polecam zaszczepic sie na tezec (przydaje sie, wiem to z wlasnego doswiadczenia), mozna za wczasu ale w sytuacji kryzysowej do 7 dni po powstaniu rany i unika sie slimaczenia ran :)
Ps. Polecam zaszczepic sie na tezec (przydaje sie, wiem to z wlasnego doswiadczenia), mozna za wczasu ale w sytuacji kryzysowej do 7 dni po powstaniu rany i unika sie slimaczenia ran :)