Co jest dla was najważniejsze w rowerze?
-
- moderator
- Kontakt:
według kolejnosci od najwazniejszego :P
-Geometrią
-Zawieszenie (chodzi o prace)
-Wytrzymałość
-Wygląd
-Osprzęt
Chociaż niewiem czy nie postawie wyglądu wyzej niz wytrzymalosc :P bo np mam single tracki... 32 szprychy itp. Zeby sie dobrze jezdziło rower przedewszystkim musi mi sie podobac, bez tego niz rusz
-Geometrią
-Zawieszenie (chodzi o prace)
-Wytrzymałość
-Wygląd
-Osprzęt
Chociaż niewiem czy nie postawie wyglądu wyzej niz wytrzymalosc :P bo np mam single tracki... 32 szprychy itp. Zeby sie dobrze jezdziło rower przedewszystkim musi mi sie podobac, bez tego niz rusz

Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt:
A ja bede orginalny i powiem, ze dla mnie najważniejsze jest to, ze rower jest moj, podoba mi sie i dzieki niemu czerpie radoche z jazdy. Wali mnie to co powiedza inni. Np. "On ma duro." Co z tego?? Nie wazne na czym sie jezdzi ale czy ma sie z tego radoche. Bo dzisiaj naprawde odpoczolem jezdzac na bajku po pysznym blotku. Najlepsze w nim jest to, ze jak wchodze do piwnicy to mysle: Tu jestes sliczna... Albo niezly pocisk 

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10861186
-
- Kontakt:
Slopstyler masz racie nie liczy sie pojazd tylko kierowca i dlatego nie warto składac roweru sugerując sie tylko jednym... Rower każdy powinien złożyć pod siebie a nie pod innych
A wracając do priorytetów to dla mnie sa w takiej kolejności:
1. Osprzęt/ zawieszenie
2. wytrzymałość
3. Geometria
4. Wygląd
5. Waga

1. Osprzęt/ zawieszenie
2. wytrzymałość
3. Geometria
4. Wygląd
5. Waga
...::: No Risk no funn :::...
-
- moderator
- Kontakt:
Panie ale to niebezpieczne trzymać bika w piwnicy :PSlopstyler pisze:ze jak wchodze do piwnicy
Trek Session Park
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Umiejetnosci umiejetnosciami ale zły rower da ci gorsze czasy/ wolniejszy rózwój i nauke tricków etc.
Zrobilibyscie traske na sudayu/commencalu/turnerze a potem na sinisterze r9/karpielu armageddon i ciekawe jakie byłyby róznice (sam chciałbym miec taka możliwosc ale posiadanie niejezdnej cegly to troche bez sensu finansowo
)
Zrobilibyscie traske na sudayu/commencalu/turnerze a potem na sinisterze r9/karpielu armageddon i ciekawe jakie byłyby róznice (sam chciałbym miec taka możliwosc ale posiadanie niejezdnej cegly to troche bez sensu finansowo