no w sumie to nie bardzo rozumiem po co 7anna robi sobie konkurencję w postaci tańszej o 300zł ramy, o takim samym przeznaczeniu jak ich sztandarowe produkty...
mod Wydaje mi się, że to tak jak z dc i prodigy. Możliwe że po prostu chcąc zwiększyć dochody wypełniają lukę tańszym i w miarę dobrym sprzętem nie chcąc tym samym psuć wizerunku marki(chodzi mi o NS'a) W sumie to chyba coś między subem i destroyerem. No i chyba robiony hand-made niedopracowany destro musi się poprawić bo zginie jeżeli ta rama się sprawdzi.
Twoja stara pierze w rzece, a moja jej za to płaci.
Produkty wygladaja swietnie, wytrzymalosc jest podobno na wysokim poziomie tak jak i poziom wykonania. Tylko ceny cos mi nie pasuja, w oficjalnym cenniku 7anna (przeslanym do sklepu rowerowego), cena za korbe dh to ok 160zl a nie 199... no nic wyjdzie w praniu. Chcialem ta korbe brac od reki ale niestety w kwietniu dopiero sprzet bedzie dostepny. A co do ramy to uwazam ze bedzie bardzo popularnym zakupem, cena jakosc i wyglad na pewno zrobia swoje.
to takie prdigy dc, puszczaja produkty tansze na polske bo jak jest kazdy wie. wiecej zarobia jak sprzedaja wiecej tanszego. najprawdopodobniej to gotowe produkty z tajwanskiego katalogu. moze nie bedzie zle, ale sie nie spieszcie prodigy tez bedzie mialo tania stalowke i powiem szczerze ze lepsza od tej:)
a mnie ciekawi , jak sprawa z ramka bedzie wygladala... Mialem zamiar kupowac Bitch'a/Pussy ale widze, ze ta ramka to fajna alternatwa :P ciekawe tylko jak sie sprawuje w jezdzie... na geo za bardzo sie nie znam, ale po przeczytaniu parametrów z Suburbana - bardzo podobne ;) nie liczac paru mm :)
pare rzeczy zapowiada sie ciekawie - napewno dobrze, ze cos nowego weszlo - zwieksza sie konkurencja. a co do tanich stalowych streetowek - to tak jak poweidzial Eee... poczekajcie na odpowiedz konkurencji - chociazby prodigy :)