Dzidek mam dokladnie taki sam dylemat ...Rock shox wizualnie mi sie bardziej podoba...i Mozo nie maja czarnych kolorkow ;/ A jesli chodzi o dzialanie to juz niech sie wypowiadaja ci co maja te amorki ...
nom Mozo ma tylko
Czerwony srebrny i niebieski
mi się wizualnie bardziej mozo podoba a praca jest podobna wiem bo kumpel ma Psylo race 2002 są bardzo podobne psylo ma lepsze tłumienie a mozo lepiej pracuje jak dla mnie :)
Kurde dziwne z tym kolorem bo na stronie dc jest napisane że są też w czarnych kolorach:
"W konstrukcji Soul X wykorzystano stopy aluminium i magnezu o wysokiej wytrzymałości. Amortyzator ma skok płynnie regulowany w przedziale 70 do 140 mm i regulowane tłumienie olejowe. => Dostępny jest w kilku kolorach: czarnym, srebrnym, czerwonym, granatowym.<= Dzięki szerokiej regulacji producent zaleca Soul X do różnych zastosowań: od ostrego XC, poprzez enduro i lekki freeride, aż do jazdy dualowej. Do zakupu zachęca przystępna cena: 1199 zł."
nie wiem napisałem maila do dc z zapytaniem o czarnego Mozo, może mają:)
ale *******, dzwoniłem do dc, bo mi nie odpisywali i pytałem o kolory tych mozo i koleś powiedział że są czarne ale oni nie mają i nie będą sprowadzać, mają tylko czerwone i granatowe
kurva nawet srebrnych nie mają
no ale mimo tego proszę o opinie który lepszy i który byście wybrali?
czy ktoś urzywał tego mozo na dircie czy jest mocny ? albo czy nie wyginają sie rury sterowe itp ? Mozo to w sumie dość egzotyczna marka ale cena i wygląd sprawiają dośc pozytywne wrażenie zwłaszcza żę teraz jakośc bomberów tak sie obniżła.
BIG LOL
jak mozna poruwnywac prace Mozo z praa Psylo:/
Mozo to przynjmniej o jedną klase niższy amor;/ psylo
jest dużo lepszy i napewno przez te kilka lat bardziej dopracowany niz Mozo:]
quilong weż spier.dalaj stąd i się nie wypowiadaj jak ci coś nie pasuje
jak składam rower to chcę też żeby wszystko pasowało do siebie kolorystycznie i mi na tym zależy tobie nie musi jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to nie pisz, a polewać to się możesz ze swoich kolegów dwunastolatków.