Mozo Soul x vs Rock Shox Psylo XC
Mozo Soul x vs Rock Shox Psylo XC
Tak jak w temacie który amor lepszy:
Mozo Soul x czy Rock Shox Psylo XC na zwykłą oś?
Amor ma być głównie do ditru i streetu.
Mozo Soul x czy Rock Shox Psylo XC na zwykłą oś?
Amor ma być głównie do ditru i streetu.
Kurde dziwne z tym kolorem bo na stronie dc jest napisane że są też w czarnych kolorach:
"W konstrukcji Soul X wykorzystano stopy aluminium i magnezu o wysokiej wytrzymałości. Amortyzator ma skok płynnie regulowany w przedziale 70 do 140 mm i regulowane tłumienie olejowe. => Dostępny jest w kilku kolorach: czarnym, srebrnym, czerwonym, granatowym.<= Dzięki szerokiej regulacji producent zaleca Soul X do różnych zastosowań: od ostrego XC, poprzez enduro i lekki freeride, aż do jazdy dualowej. Do zakupu zachęca przystępna cena: 1199 zł."
nie wiem napisałem maila do dc z zapytaniem o czarnego Mozo, może mają:)
"W konstrukcji Soul X wykorzystano stopy aluminium i magnezu o wysokiej wytrzymałości. Amortyzator ma skok płynnie regulowany w przedziale 70 do 140 mm i regulowane tłumienie olejowe. => Dostępny jest w kilku kolorach: czarnym, srebrnym, czerwonym, granatowym.<= Dzięki szerokiej regulacji producent zaleca Soul X do różnych zastosowań: od ostrego XC, poprzez enduro i lekki freeride, aż do jazdy dualowej. Do zakupu zachęca przystępna cena: 1199 zł."
nie wiem napisałem maila do dc z zapytaniem o czarnego Mozo, może mają:)
-
- Kontakt:
czy ktoś urzywał tego mozo na dircie czy jest mocny ? albo czy nie wyginają sie rury sterowe itp ? Mozo to w sumie dość egzotyczna marka ale cena i wygląd sprawiają dośc pozytywne wrażenie zwłaszcza żę teraz jakośc bomberów tak sie obniżła.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=272207
-
- Kontakt: