subkultura streetowa ?

misiek112
Kontakt:

Post autor: misiek112 »

Chłopie jeźdź se w czym chcesz, komune już u nas znieśli. Jeśli chodzi o panków to u nas zbyt wiele ich nie ma bo są tępieni, i uważaj jeszcze na zbyt szerokie spodnie bo czasami potrafią się wkręcić w korbę :mrgreen:
Nerwus
Kontakt:

Post autor: Nerwus »

Ej dajcie już spokój chłopakowi, zachowujmy się jak cywilizowani ludzie... pomyślcie sobie jak on musi się czuć kiedy właściwie cała społeczność bikerów się z niego naśmiewa.
Może i zakłada głupie tematy itd., ale jak wam to przeszkadza to lepiej czasami milczeć, niż komuś przykrość zrobić, przecież on nikogo nie obraził i nikogo nie skrzywdził. A takie naśmiewanie się z kogoś może być dla tej osoby dość przykre... Pomyślcie o tym zanim coś napiszecie.
EverEloStreet
Kontakt:

Post autor: EverEloStreet »

a gdzie w temacie zostalo napisane ze styl chce miec dla siebie ? pytam sie ogolnie i moze inni tez sa tego ciekawi. Po drugie jest post '' przewoz roweru pociagiem '' po co taki temat jak tego bylo mnostwo, po d rugie moze isc na pkp i sie zapytac, jak ja bym taki temat zalozyl odrazu bym byl zjechany. Dawno Dawno temu Inur zalozyl tez nie ciekawy temat o tym jak moze sie zemscic na kims za jakis czyn. Zostal zjechany, ale zapomniano o tym temacie, moje posty kazdy rozwaza bierze pod uwage itp.
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

bo oni to nie ty, przez całe ich zycie nie zadadzą tylu głupich pytań co ty do tej pory i nie zapracowali sobie ta taką opinie jak ty przez co błedy im można wybaczyc lol koles, nikt nie będzie cie traktował na równi z innymi bo starannie przekonywałes ludzi zeby przez długi okres czasu ze jestes jaki jestes, teraz to procentuje i watpie zeby to dało sie kiedys z ciebie zdjąc, bo co by nie było to wylecisz prędzej czy pózneij z pytaniem rodem z bravo czy elo streetowej koooolToRy
http://dhcyc.pinkbike.com
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

Ja nie rozumiem Ever jak Cię mozna lubić albo po Tobie nie jechać. Pytasz się jak masz się ubrać na rower co masz na siebie włożyć jakiej muzy słuchać? Chłopie weź się zlituj przecież za takie pytanie to nie dziwne że ludzie Cię jadą.
dm88
Kontakt:

Post autor: dm88 »

EverEloStreet pisze:a gdzie w temacie zostalo napisane ze styl chce miec dla siebie ? pytam sie ogolnie i moze inni tez sa tego ciekawi
froger34 pisze:Pytasz się jak masz się ubrać
Niema to jak czytanie ze zrozumieniem
froger34
Kontakt:

dm88 To co interesuje go w jakich ubraniach ja jeżdżę na rowerze?
dm88
Kontakt:

Post autor: dm88 »

A skad wiesz ze nie interesuje go np.moda :wink: ?,moze chcial sie wymienic pogladami na wspomniane przez niego zagadnienia,nie koniecznie musialo oznaczac to ze nie wie co na siebie wlozyc...nie znam go ale podobnie jak Nerwus uwazam ze niema tez co jechac po gosciu dla samej zasady bo kiedys napisal cos glupiego...nie kazdy jest idealny...
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Ja jestem! Zobaczyłbyś na żywo to uwierzyłbyś. Właśnie dlatego o swojej modzie nie napisze bo inni być nie mogą.

Btw. Froger mnie też to interesuje. Co masz na sobie? ;)

A tak na temat. dm88 moze ludzie troche przesadzają ale temat rzeczywiscie troche bez sensu. Jak chce sie poznac mode streetową to niech sie jeździ ze streetowcami, a nie siedzi w domu i pyta o to jak wyglada streetowiec. Taki stajl na pani z playboya wiszącej nad łóżkiem nie zrobi wrażenia ;)
Xard
Kontakt:

Post autor: Xard »

emhyr pisze:Jak by to powiedział pan minister Ziobro, i dhcyc jesteś pan ZEREM panie ever... ;

taaaa... taki szczegół, ale "jest Pan zerem" powiedziane było do Ziobry, a nie przez Ziobrę ( czy jak się tam go odmienia ) podczas którejś tam komisji ( rywin? ) przez Leszka Millera.

A styl streetowy to jak ci wygodniej - normalne ciuchy i tyle... mnie nie podoba się jakaś niechęć do ochraniaczy i kasków na streecie - tam gdzie ten sprzęt najbardziej może się przydać.

...no ale w ochraniaczach to "niestylowo"
[S] Manitou Stance Static 80mm, koło BFR24" 48H, 14mm, bdb stan. na PW pisać
froger34
Kontakt:

Spaced pisze:tw. Froger mnie też to interesuje. Co masz na sobie? Wink
na obecną pogodę czapka zimowa bluza z kapturem i luźne dresy i trampki co by się dobrze jeździło :mrgreen: haha
misiek112
Kontakt:

Post autor: misiek112 »

Ja na deszcz zakładam różowe ortalionowe nachy i gumofilce jak mój wujek z PGRu :mrgreen: :D
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

Ever złapal zajawe na street.. musi sie dowiedziec co i jak żeby się dobrze wbić w nowe towarzystwo w którym go jeszcze nie znają ;p :mrgreen:
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Keffear
Kontakt:

Post autor: Keffear »

heh
kto wymyślił ten temat?? Trzeba być naprawdę pustym żeby martwić sie o takie rzeczy !!! ja narazie szukam tego w co naprawde mnie grzeje ale ubieram to co mam na wierzchu w szufladzie i jeżdże na poincie z rst i mnie wali czym i w czym, po prostu jeżdże i tyle.
Keffear
Kontakt:

Post autor: Keffear »

szkoda że dopiero sie ucze :/ ale może kiedyś...
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

nie interesuj sie i tak jestes nikim
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Bartu$$$
Kontakt:

Post autor: Bartu$$$ »

wiec tak chlopaki,zobaczcie sobie wywiad z kollbkiem w bike ection ,on tam jest extra ubrany na street,tak sie ubierajcie to bedziecie tacy fajni jak on hehehehe czyli full mega lans,kollbi i spulka
Bartu$$$
Kontakt:

Post autor: Bartu$$$ »

a po drugie do tego co zalozyl ten temat,naucz sie jezdzic streetowo a potem pomysl o stylu,bo znajac zycie jestes jednym z takich co naja nisko siodelko i uwazaja ze czyni ich to steeciarzami,downhillowcami,4croserami itp,fajnie nie?heheheh
milkman
Kontakt:

Post autor: milkman »

ever jak zarejestrujesz sie na hcfr.pl to pojade do tarnowa i ci zacjebie
http://www.pinkbike.com/photo/1826155/
ODPOWIEDZ