subkultura streetowa ?
Ej dajcie już spokój chłopakowi, zachowujmy się jak cywilizowani ludzie... pomyślcie sobie jak on musi się czuć kiedy właściwie cała społeczność bikerów się z niego naśmiewa.
Może i zakłada głupie tematy itd., ale jak wam to przeszkadza to lepiej czasami milczeć, niż komuś przykrość zrobić, przecież on nikogo nie obraził i nikogo nie skrzywdził. A takie naśmiewanie się z kogoś może być dla tej osoby dość przykre... Pomyślcie o tym zanim coś napiszecie.
Może i zakłada głupie tematy itd., ale jak wam to przeszkadza to lepiej czasami milczeć, niż komuś przykrość zrobić, przecież on nikogo nie obraził i nikogo nie skrzywdził. A takie naśmiewanie się z kogoś może być dla tej osoby dość przykre... Pomyślcie o tym zanim coś napiszecie.
-
- Kontakt:
a gdzie w temacie zostalo napisane ze styl chce miec dla siebie ? pytam sie ogolnie i moze inni tez sa tego ciekawi. Po drugie jest post '' przewoz roweru pociagiem '' po co taki temat jak tego bylo mnostwo, po d rugie moze isc na pkp i sie zapytac, jak ja bym taki temat zalozyl odrazu bym byl zjechany. Dawno Dawno temu Inur zalozyl tez nie ciekawy temat o tym jak moze sie zemscic na kims za jakis czyn. Zostal zjechany, ale zapomniano o tym temacie, moje posty kazdy rozwaza bierze pod uwage itp.
bo oni to nie ty, przez całe ich zycie nie zadadzą tylu głupich pytań co ty do tej pory i nie zapracowali sobie ta taką opinie jak ty przez co błedy im można wybaczyc lol koles, nikt nie będzie cie traktował na równi z innymi bo starannie przekonywałes ludzi zeby przez długi okres czasu ze jestes jaki jestes, teraz to procentuje i watpie zeby to dało sie kiedys z ciebie zdjąc, bo co by nie było to wylecisz prędzej czy pózneij z pytaniem rodem z bravo czy elo streetowej koooolToRy
http://dhcyc.pinkbike.com
A skad wiesz ze nie interesuje go np.moda
?,moze chcial sie wymienic pogladami na wspomniane przez niego zagadnienia,nie koniecznie musialo oznaczac to ze nie wie co na siebie wlozyc...nie znam go ale podobnie jak Nerwus uwazam ze niema tez co jechac po gosciu dla samej zasady bo kiedys napisal cos glupiego...nie kazdy jest idealny...

Ja jestem! Zobaczyłbyś na żywo to uwierzyłbyś. Właśnie dlatego o swojej modzie nie napisze bo inni być nie mogą.
Btw. Froger mnie też to interesuje. Co masz na sobie?
A tak na temat. dm88 moze ludzie troche przesadzają ale temat rzeczywiscie troche bez sensu. Jak chce sie poznac mode streetową to niech sie jeździ ze streetowcami, a nie siedzi w domu i pyta o to jak wyglada streetowiec. Taki stajl na pani z playboya wiszącej nad łóżkiem nie zrobi wrażenia
Btw. Froger mnie też to interesuje. Co masz na sobie?

A tak na temat. dm88 moze ludzie troche przesadzają ale temat rzeczywiscie troche bez sensu. Jak chce sie poznac mode streetową to niech sie jeździ ze streetowcami, a nie siedzi w domu i pyta o to jak wyglada streetowiec. Taki stajl na pani z playboya wiszącej nad łóżkiem nie zrobi wrażenia

emhyr pisze:Jak by to powiedział pan minister Ziobro, i dhcyc jesteś pan ZEREM panie ever... ;
taaaa... taki szczegół, ale "jest Pan zerem" powiedziane było do Ziobry, a nie przez Ziobrę ( czy jak się tam go odmienia ) podczas którejś tam komisji ( rywin? ) przez Leszka Millera.
A styl streetowy to jak ci wygodniej - normalne ciuchy i tyle... mnie nie podoba się jakaś niechęć do ochraniaczy i kasków na streecie - tam gdzie ten sprzęt najbardziej może się przydać.
...no ale w ochraniaczach to "niestylowo"
[S] Manitou Stance Static 80mm, koło BFR24" 48H, 14mm, bdb stan. na PW pisać
-
- Kontakt: