Jaki przedłużacz do głosników.... :)
-
- Kontakt:
Jaki przedłużacz do głosników.... :)
Witam :) Dzis w m1 kupiłem sobie głosniki Media - Tech.Wszystko działa tylko kable sa troszke za krótkie.Chciałbym sobie głosniki oddalic od kompa bo jak narazie mam soobwoofer z jednej strony a 2 głosniki obok siebie z drugiej wiec nic specjalnego.Chciałbym kupicp rzedłuzacz tylko nie wiem jaki.Zobacz link http://www.allegro.pl/item263105392_h9_ ... 5_0_m.html
Nie taki ale tam są 2 koncówki (czerwona i czarna) które mi z głosnika wchodządo wzmacniacza :) Chodzi mi o to by znalesc taki kabel który podłacze z koncówkami z glosnika a nowy kabel podłącze do wzmacniacza.Inaczej mówiąć Głosniki z kablem + nowy kabel + wzmacniacz.Mam nadzieje że mnie ktoś zrozumiałem :) Prosze o pomoc gdyz nieznam sie zbyt dobrze i nie cche byle czego kupic(kabla)kótry niepodejdzie.Patrzyłem na allegro ale wole jakby ktoś kto coś wie podpowiedział mi.Dzieki z góry.Pozdro
Nie taki ale tam są 2 koncówki (czerwona i czarna) które mi z głosnika wchodządo wzmacniacza :) Chodzi mi o to by znalesc taki kabel który podłacze z koncówkami z glosnika a nowy kabel podłącze do wzmacniacza.Inaczej mówiąć Głosniki z kablem + nowy kabel + wzmacniacz.Mam nadzieje że mnie ktoś zrozumiałem :) Prosze o pomoc gdyz nieznam sie zbyt dobrze i nie cche byle czego kupic(kabla)kótry niepodejdzie.Patrzyłem na allegro ale wole jakby ktoś kto coś wie podpowiedział mi.Dzieki z góry.Pozdro
-
- Kontakt:
idź do elektronicznego i kup 2 końcówki z gniazdami na chinche
i kabel czy co Ci jeszcze potrzeba i polutuj w domu albo powiedz kolesiowi w sklepie żeby Ci polutował i bedzie git
chodzi Ci o coś takiego tylko pojedyńcze ??
i kabel czy co Ci jeszcze potrzeba i polutuj w domu albo powiedz kolesiowi w sklepie żeby Ci polutował i bedzie git

chodzi Ci o coś takiego tylko pojedyńcze ??
-
- Kontakt:
No niby moge isc tylko nie wiem czy mnie zrozumeją
No własnie widziałem te złote wtykiale to nie to czego szukam.
bart.ek Wezme pod uwage twoje pierwszezdanie.
A po2 to niewiem co Ty chcestamlutowac bo nie ma co:D No bo patrz...Od głosników wychodzą mi 2 kable takie jak na linku podałem wczesniej
I musze miec kabel gdzie te koncówkiod głosnika wsadzic.A potem juztylko do wzmacniacza.Aha lutowac to umiem nie makłopotu bo chodzi Ci pewnie ze musiałbym głosniki otworzyć i przylutowac nowe kable dłuższe.No niemoge bo na gwarancji i jak sie cos spieprzy to bedzie źle
Chodzi mi o.....Kabel z niego są koncówki nr 1 potem kabel nr 2 by koncóki nr 1 weszły do niego zjednej strony i koncówki z drugiej strony kablanr 2 były takie same jak kablanr 1
Ahmoze mnie mnie ktos zrozumie bo inaczej tego nie umiem wytłumaczyc
Pozdro

bart.ek Wezme pod uwage twoje pierwszezdanie.
A po2 to niewiem co Ty chcestamlutowac bo nie ma co:D No bo patrz...Od głosników wychodzą mi 2 kable takie jak na linku podałem wczesniej

http://studioporzadku.pl/
Czyszczenie-dywanow-krakow/Czyszczenie wykładzin Kraków
-
- Kontakt:
Wojt No faktycznie o to mi chodziło
Ciesze sie ze ktos mnie zrozumiał.
"czincz-czincz, z jednej strony zeby mial wtyk, a z drugiej gniazdo" Taki kupie i o taka odpowiedz mi własnie chodziło.Dzieki wszystkim za pomoc.Pozdro !

"czincz-czincz, z jednej strony zeby mial wtyk, a z drugiej gniazdo" Taki kupie i o taka odpowiedz mi własnie chodziło.Dzieki wszystkim za pomoc.Pozdro !
http://studioporzadku.pl/
-
- Kontakt: