Jaki przedłużacz do głosników.... :)

arturro1987
Kontakt:

Jaki przedłużacz do głosników.... :)

Post autor: arturro1987 »

Witam :) Dzis w m1 kupiłem sobie głosniki Media - Tech.Wszystko działa tylko kable sa troszke za krótkie.Chciałbym sobie głosniki oddalic od kompa bo jak narazie mam soobwoofer z jednej strony a 2 głosniki obok siebie z drugiej wiec nic specjalnego.Chciałbym kupicp rzedłuzacz tylko nie wiem jaki.Zobacz link http://www.allegro.pl/item263105392_h9_ ... 5_0_m.html
Nie taki ale tam są 2 koncówki (czerwona i czarna) które mi z głosnika wchodządo wzmacniacza :) Chodzi mi o to by znalesc taki kabel który podłacze z koncówkami z glosnika a nowy kabel podłącze do wzmacniacza.Inaczej mówiąć Głosniki z kablem + nowy kabel + wzmacniacz.Mam nadzieje że mnie ktoś zrozumiałem :) Prosze o pomoc gdyz nieznam sie zbyt dobrze i nie cche byle czego kupic(kabla)kótry niepodejdzie.Patrzyłem na allegro ale wole jakby ktoś kto coś wie podpowiedział mi.Dzieki z góry.Pozdro
SpokoRider
Kontakt:

Post autor: SpokoRider »

arturro1987 idz do sklepu, jakiego kolwiek i kup. Z allegro to moze sie nawet nie oplacac kupowac, bo przesyłka i itp ;] Koles napewno bd wiedzial o co chodzi i Ci doradzi. Nie daj sie nabrac na te "złote styki" w kablu za 10zł ;]
Ride a Bike
bart.ek
Kontakt:

Post autor: bart.ek »

idź do elektronicznego i kup 2 końcówki z gniazdami na chinche

i kabel czy co Ci jeszcze potrzeba i polutuj w domu albo powiedz kolesiowi w sklepie żeby Ci polutował i bedzie git :)

chodzi Ci o coś takiego tylko pojedyńcze ??
arturro1987
Kontakt:

No niby moge isc tylko nie wiem czy mnie zrozumeją :D No własnie widziałem te złote wtykiale to nie to czego szukam.

bart.ek Wezme pod uwage twoje pierwszezdanie.
A po2 to niewiem co Ty chcestamlutowac bo nie ma co:D No bo patrz...Od głosników wychodzą mi 2 kable takie jak na linku podałem wczesniej :) I musze miec kabel gdzie te koncówkiod głosnika wsadzic.A potem juztylko do wzmacniacza.Aha lutowac to umiem nie makłopotu bo chodzi Ci pewnie ze musiałbym głosniki otworzyć i przylutowac nowe kable dłuższe.No niemoge bo na gwarancji i jak sie cos spieprzy to bedzie źle :D Chodzi mi o.....Kabel z niego są koncówki nr 1 potem kabel nr 2 by koncóki nr 1 weszły do niego zjednej strony i koncówki z drugiej strony kablanr 2 były takie same jak kablanr 1 :) Ahmoze mnie mnie ktos zrozumie bo inaczej tego nie umiem wytłumaczyc :) Pozdro
http://studioporzadku.pl/
Czyszczenie-dywanow-krakow/Czyszczenie wykładzin Kraków
Wojt
Kontakt:

Post autor: Wojt »

idz do sklepu ze sprzetem rtv, lub jakiegos elektronika .... i popros o kabel czincz-czincz, z jednej strony zeby mial wtyk, a z drugiej gniazdo i bedzie ok ( bo sa rowniez kable czincz-czincz ktore maja po obu stronach wtyki)
www.frmk.prv.pl
Wojt
Kontakt:

Post autor: Wojt »

a koledze bart.ek chodzi o kupienie kabla w czesciach ( kabel+wtyczki) i polutowanie go, a nie wymiane kabli od samego glosnika :P
www.frmk.prv.pl
arturro1987
Kontakt:

Wojt No faktycznie o to mi chodziło :) Ciesze sie ze ktos mnie zrozumiał.
"czincz-czincz, z jednej strony zeby mial wtyk, a z drugiej gniazdo" Taki kupie i o taka odpowiedz mi własnie chodziło.Dzieki wszystkim za pomoc.Pozdro !
koleś
Kontakt:

Post autor: koleś »

hehehe.nie żałuj na kabel bo to jakosc.skocz do sklepu z kolumnami i osprzętem .taki zestaw zrobiłem sobie za 30 pare zeta a róznica jest jak cholera.dobry kabelek to lepsze przenoszenie.no
arturro1987
Kontakt:

koleś No nie mam zbyt duzo kasy więc nie bede szlała z tymi kablami :P Mam ok 30 zł wiec mysle ze starczy.ja potrzebuje tylko 2 kable z jedenj strony wtyk i drugiej gniazdo wiec mysle ze tak duzo nie bedzie kosztowac :)
ODPOWIEDZ