Author a-gang czy kona scrap
Author a-gang czy kona scrap
Author A-gang em czy Kona Scrap przeznaczenie dirt którą wziąć ?
Z tych dwoch to bez dwoch zdaj agang ale tylko jesli jestes w miare lekki, smigalem na agangu i bardzo go chwale bo ma swietne geo i jest bardzo lekka ale balem sie go katwac przy mojej wadze 70kg okolo. Za ta cene do tyopwego dirtu to satlowka bedzie lepsza void badz 9,81 tematow bylo masa wiec mozesz sobie poczytac.
jeżdziłem a-gangiem w dircie i powiem tylko tyle że geo ma naprawde świetne , z tym że po zlądowaniu na płaskim (mój błąd) lakier mi na główce odstrzelił , główka cała nic jej nie jest - pęknięcia nie ma , katowałem jeszcze tę rame długo i nic
Mam ją do dzisiaj i zamierzam jeszcze na niej troche poskakać
aha waże 72 kg

Mam ją do dzisiaj i zamierzam jeszcze na niej troche poskakać
aha waże 72 kg
-
- moderator
- Kontakt:
Agang jest idealna ramka jak dlamnie sam bym jezdzil do dzis ale nie bede wsadzal do niej juniora :P bardzo ja chwale super sie jezdzilo
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
mogę sie wypowiedzieć co do ramy a gang pm zarąbista ramka świetne geo jak dla mnie to najlepsza sztywna rama nie zamianił bym jej na żadna inną jeżdżę wszystko po trochu jest uniwesalna świetnie się na niej jeździ . Co do wytrzymałości to nie wiem jak z nią jest bo jeszcze jej nie połamałem, ma już ponad 3 lata poprzednik 2 lata i ja ponad rok więc myślę że nie jest tak najgorzej (bez ostrego katowania ale swoje robi) to chyba tyle pozdrawiam
http://maciek89.pinkbike.com/