Author a-gang czy kona scrap

camaro
Kontakt:

Author a-gang czy kona scrap

Post autor: camaro »

Author A-gang em czy Kona Scrap przeznaczenie dirt którą wziąć ?
lloll666
Kontakt:

Post autor: lloll666 »

lepiej kup voida, albo ns`a jakiegos
ashes to ashes...
Foxik_DH
Kontakt:

Post autor: Foxik_DH »

:D ja proponuje ci kone bo jom mam i na niom nie dam sobie złego słowa powiedziec solidna dobże zbuduwana ramka ok polecam na 100% :mrgreen: :mrgreen: :D
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Z tych dwoch to bez dwoch zdaj agang ale tylko jesli jestes w miare lekki, smigalem na agangu i bardzo go chwale bo ma swietne geo i jest bardzo lekka ale balem sie go katwac przy mojej wadze 70kg okolo. Za ta cene do tyopwego dirtu to satlowka bedzie lepsza void badz 9,81 tematow bylo masa wiec mozesz sobie poczytac.
Jozef
Kontakt:

Post autor: Jozef »

jeżdziłem a-gangiem w dircie i powiem tylko tyle że geo ma naprawde świetne , z tym że po zlądowaniu na płaskim (mój błąd) lakier mi na główce odstrzelił , główka cała nic jej nie jest - pęknięcia nie ma , katowałem jeszcze tę rame długo i nic :)
Mam ją do dzisiaj i zamierzam jeszcze na niej troche poskakać

aha waże 72 kg
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

Agang jest idealna ramka jak dlamnie sam bym jezdzil do dzis ale nie bede wsadzal do niej juniora :P bardzo ja chwale super sie jezdzilo
Maciek 89
Kontakt:

Post autor: Maciek 89 »

mogę sie wypowiedzieć co do ramy a gang pm zarąbista ramka świetne geo jak dla mnie to najlepsza sztywna rama nie zamianił bym jej na żadna inną jeżdżę wszystko po trochu jest uniwesalna świetnie się na niej jeździ . Co do wytrzymałości to nie wiem jak z nią jest bo jeszcze jej nie połamałem, ma już ponad 3 lata poprzednik 2 lata i ja ponad rok więc myślę że nie jest tak najgorzej (bez ostrego katowania ale swoje robi) to chyba tyle pozdrawiam
http://maciek89.pinkbike.com/
daro_53
Kontakt:

Post autor: daro_53 »

a-gang tylko i wyłącznie z tych 2:) świetne geo i fajnie sie prowadzi. Nie jest ona do katowania ale swoje tez wytrzyma:P kona raczej odpada ze względu ze jest on a dosyć ciężka( jeździłem i na seryjnym rowerku i zdecydowanie za ciężka do dirtu:/) podsumowywując: A-GANG:D
ODPOWIEDZ