SMX
-
- Kontakt:
SMX
Napewno słyszeliście o tym typie sportu... Jest on opisany na stronie głównej dh-zone.
Powiedzcie czy będe do niego pasował przy masie 100 kg i wzroście 187 cm??
Gdzie można dostać sprzęcior do tego sportu??
Pozdrawiam Ramzes.
Powiedzcie czy będe do niego pasował przy masie 100 kg i wzroście 187 cm??
Gdzie można dostać sprzęcior do tego sportu??
Pozdrawiam Ramzes.
GG. 7664078.
Pisz!
Pisz!
-
- Kontakt:
ramzess_lodz obczaj........kupujesz tanie stery......mostek i kiere bmx.......do tego narty dzieciece no i wedle życzenia jakiś amorek typu rst...jak chcesz bardziej kombinować to mozesz załadować damper na tył .w zależnosci od weny.....rame składasz np. z profili prostokątnych... przynajmniej ja tak sobie wymysliłem wszystko ładnie spawasz i masz zajebistą maszynke za góra 150 zł...ja sobie już zrobiłem projekt i jak znajde trochę czasu to go wykonam. Pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/2138053/ - Ride !
-
- Kontakt:
Raczej na pewno nie bedzie działać tak samo , pozatym połozy ( narty ) sie połamią zegną , czy bedę za wąskie w przeciwieństwie do ty ch przy smx'e które mają tez ograniczony kat uniesienia przodu/tyłu płozy.
Tak samo jest z pracą i ułożeniem nóg.
Polecam Smx'a bo to naprawde fajna zabawka.
Pomoze wam w doćwiczeniu trików , które mozna robić później na rowerze.
Jeździ sie na tym bardzo fajnie.
Kąty/geometria itp idealnie dobrane.
Odnośnie twojego wzrostu i wagi nie masz sie czym przejmowac to jest nie lekka zabawka-stalowa
.
Nic jej sie nie stanie
www.northlegion.com
i rozkmiń film.
Zapraszam też na polską strone Smx'a , a człowiekiem dzięki któremu mozemy cieszyć sie tym sprzetem w pl , bez zbednego sprowadzania go z austri/niemiec itp jest:
Łukasz Pociecha-Pociech.
W razie kontaktu piszcie do niego , odpowie na kazde pytania , i moze uda zrobić sie troszkę lepsza cene niz przewidział producent lub ewent. do mnie.
Pozdrawiam Kruszyna.
Tak samo jest z pracą i ułożeniem nóg.
Polecam Smx'a bo to naprawde fajna zabawka.
Pomoze wam w doćwiczeniu trików , które mozna robić później na rowerze.
Jeździ sie na tym bardzo fajnie.
Kąty/geometria itp idealnie dobrane.
Odnośnie twojego wzrostu i wagi nie masz sie czym przejmowac to jest nie lekka zabawka-stalowa

Nic jej sie nie stanie

Zapraszam też na polską strone Smx'a , a człowiekiem dzięki któremu mozemy cieszyć sie tym sprzetem w pl , bez zbednego sprowadzania go z austri/niemiec itp jest:
Łukasz Pociecha-Pociech.
W razie kontaktu piszcie do niego , odpowie na kazde pytania , i moze uda zrobić sie troszkę lepsza cene niz przewidział producent lub ewent. do mnie.
Pozdrawiam Kruszyna.
wątpie zbey domowy projekt chulał jak tamto czy podobnie jak przyjdzie co do czego, zwłaszcza że płozy tylne potrafią cały czas być równolegle do ziemi, a wykombinowanie czegoś takeigo z amortyzacją i zeby nie ważyło tone i było mocne nie jest chyba najłatwiejsze...do tego zeby amortyzatory chodziły (rst nie jest raczej amorek który pracuje, zwłaszcza w zime :P)
http://dhcyc.pinkbike.com
Ja nie mowie ze to by chociaż w malym stopniu konkurowało z orginałem, bo tak by nie było. Sam sobie obczaiłem HT bo za dużo jebania by było z damperem....ale bym już zrobił z ruchomymi płozami tylnymi......myśle ze taki sprzecik na lokalne górki to dobra sprawa
a co do rst to każdy wie co to jest ... ale przynajmniej ma lepsza prace niz sztywny wideł.....nawet w zime
:D:D a jak nie bedzie chciał chodzić to wymontuje z roweru 66 .... 

http://www.pinkbike.com/photo/2138053/ - Ride !
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Drogie to jest :P ale w mielcu by ci zrobili tanio taka rame chyba
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/