Osłony do Duro i rozkręcanie
Osłony do Duro i rozkręcanie
Czy można gdzies kupić osłony na górne golenia do sr suntour duro 130. Wiem że są takie neoprenowe, np. lizard skins, speed stuff, ale ja szukam takich gumkowych, z gumy tak jak w tańszych suntourach, albo zalukajcie na mój podpis i będzie tam widać na amorze to o co mi chodzi.
Aha i przy okazji czy ktoś juz rozkręcał duro ? moze to głupie ale czy jak go rozkręce to wycieknie olej, albo cos takiego ?
Aha i przy okazji czy ktoś juz rozkręcał duro ? moze to głupie ale czy jak go rozkręce to wycieknie olej, albo cos takiego ?
dobra a te osłony neoprenowe to one sa jakieś rozmiary czy cos ? mam duro 130 mm skoku i czy będzie dobrze ? czy cos trzeba skracać albo cos ? Jak kupie standartowe (np. lizardy albo speed stuffy) to mi obejmie całe górne golenie ?
Aha i co śmiało moge rozkręcać duro, nic mi sie na rece nie wyleje ? jakie moge miec problemy ?
Aha i co śmiało moge rozkręcać duro, nic mi sie na rece nie wyleje ? jakie moge miec problemy ?
Ja nie wiem po *** rozbierac amora. No chyba ze ktos chce zobaczyc co jest w srodku i tyle. Zupelnie co innego jak chce ktos wymienic olej.... a dobra niewazne...
A oslonki do duro to tez bym sobie kupil bo wiecznie sa brudne, zakurzone i wogole ******....
A oslonki do duro to tez bym sobie kupil bo wiecznie sa brudne, zakurzone i wogole ******....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
gg: 934712
-
- Kontakt:
zalezy co chcesz rozkrecic ... w prawej goleni na gorze masz korek pod ktorym jest olej z cienKA SPREZYNA a w lewej sprezyne gruba bez oleju ... ale to pod gornymi korkami jak z dolu rozkrecisz zeby zdjac golenie dolne to nic sie nie wyleje ani wogole nic sie nie stanie ja radze przesmarowac uszczelki jakims dobrym smarem bedzie lepiej chodzi ... i wylac troszke oleju zeby szybciej obijal ja tak zrobilem i chodzi miodzio ... bicz
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273129