Dekompresja 2007 by DHS
Dekompresja 2007 by DHS
witam wszystkich!
juz jakis czas temu umiescilismy trailer naszego filmu, premiera pelnej wersji niestety troche sie opoznila... dzis oficjalnie przedstawiamy film pt DHS Dekompresja 2007 :)
zapraszamy na www.dhslaves.com
film mozecie sciagnac TUTAJ - plik dhs_dekompresja_2007.avi
lub z Rapidshare w dwoch plikach: PLIK 1 oraz PLIK 2
film jest rowniez dostepny do ogladniecia na pinkbike, niestety pinkbike spieprzyl sprawe zmieniajac rozdzielczosc filmu co znacznie pogarsza efekt :/
http://www.pinkbike.com/video/10263/
zachecam do ogladniecia i komentowania. czekamy na konstruktywna krytyke :)
juz jakis czas temu umiescilismy trailer naszego filmu, premiera pelnej wersji niestety troche sie opoznila... dzis oficjalnie przedstawiamy film pt DHS Dekompresja 2007 :)
zapraszamy na www.dhslaves.com
film mozecie sciagnac TUTAJ - plik dhs_dekompresja_2007.avi
lub z Rapidshare w dwoch plikach: PLIK 1 oraz PLIK 2
film jest rowniez dostepny do ogladniecia na pinkbike, niestety pinkbike spieprzyl sprawe zmieniajac rozdzielczosc filmu co znacznie pogarsza efekt :/
http://www.pinkbike.com/video/10263/
zachecam do ogladniecia i komentowania. czekamy na konstruktywna krytyke :)
www.grawitacyjny.pl - free przesyłka od 300zł!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
Trailer był zabójczy... niósł klimat, dynamikę, poważne akcje... był ciekawszy...
Kurde.. strasznie ciężko mi to przyznać, ale czekałem na ten film. To była jedyna iskierka tej częsci roku. Myslałem: Wyjdzie Dekompresja i rzuci mnie na kolana. Trochę się pomyliłem.
Nie zrozum mnie źle. Film jest na prawdę dobry. Ale trailer zapowiadał, że będzie masakrą polskiej kinematografii kolarstwa ekstramalnego... Nie jest. Pewnie jestem za surowy, za bardzo się najarałem. Ale jestem trochę rozczarowany.
Pozdrawiam.
V
Kurde.. strasznie ciężko mi to przyznać, ale czekałem na ten film. To była jedyna iskierka tej częsci roku. Myslałem: Wyjdzie Dekompresja i rzuci mnie na kolana. Trochę się pomyliłem.
Nie zrozum mnie źle. Film jest na prawdę dobry. Ale trailer zapowiadał, że będzie masakrą polskiej kinematografii kolarstwa ekstramalnego... Nie jest. Pewnie jestem za surowy, za bardzo się najarałem. Ale jestem trochę rozczarowany.
Pozdrawiam.
V
Got to get AIRBORNE before it's too late!
hehehe, groochas tak pisze, bo powazny wywiad, z tak powaznym czlowiekiem przeprowadza po raz pierwszy w zyciu, -drobne zajakniecie przy zadawaniu pytania rzecz zrozumiala, taka malutka wpadka nie dyskwalifikuje. -ale za to jaka spostrzegawczosc! w policji by mogl za alkomat robic
hehe 

http://koszulekup.pl Koszule meskie i krawaty sklep internetowy
Trailer był zabójczy... niósł klimat, dynamikę, poważne akcje... był ciekawszy...
Pozdrawiam.
Niestety musze sie z Toba zgodzic;) Film ogolnie bardzo przyjemny ale po trailerze mysalem, ze zmiazdzy mnie okrutnie;o Troche sie przeliczylem, co nie zmienia faktu ze jest na prawde fajny, pierwsza czesc czasami bywala nudna ale juz z kiczery na prawdziwym wypasie:] No i jazda na bardzo wysokim poziomie:]
Pozdro i nakurwiajcie:]
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
bolas -adwokat jego czy co??? niech sie jasniej wyraza 

http://koszulekup.pl Koszule meskie i krawaty sklep internetowy
abble , nie ma babicy , nie ma tez olszynek ani lisiej gory , tak sie złozyło ze miałem powazna kontuzje kostki i 1miech miałem gips na nodze , a jak odzyskałem forme to sie pogoda spieprzyła i praktycznie zadnego materiału juz niekrecilismy , dlatego brakuje paru miejscowek ktore miały sie znajdowac na filmie .
Jak dla mnie naprawdę fajna jazda, fajne miejscówki, fajne akcje, ale nie pokazane w taki dobry sposób. Zmontowany ładnie, ale jak dla mnie kupy sie to nie trzyma tak zremixowane, film totalnie bez klimatu. Puławy bardzo ładnie pokazane jak zwykle miażdżą
W skrócie jest co pokazac, ale z tym jest już gorzej. Nie zjedzcie mnie za ten koment, taka poprostu moja subiektywna opinia