korki
korki
Cześć. Chciałbym się dowiedzieć czy SR SUNTOUR DURO lubi strrzelać korkami po oczach. Bo w RST było takich dużo przypadków. Pytam bo się tak zastanawiam czy warto go kupować jak mi ma walnąć po oczach. Z góry dzięki za odpowiedzi.
Odważni nie żyją wiecznie, ale ostrożni nie żyją wcale.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
siemka mam taki problem kupilem suntour xcm na allegro nowy lecz nie uzywalem go zgodznie z przeznaczeniem poniewaz jeździlem na nim w dh i streecie i mi korki na gwintach sie pościerały poniewaz sa plastikowe i mam pytanie czy korki od duro beda pasowac i czy ma ktoś sprzedać chetnie bym kupil oferty na gg 6263267
Powiem tak.
Ładnie szalejecie, że odkopujecie moje tematy sprzed 2 lat i jeszcze na nie odpowiadacie :P Aż się zdziwiłem, że dostałem maila, że ktoś odpowiedział na jakieś moje zapytanie na dh-zone, bo już trochę nie jeżdżę na MTB, bo się na BMX przerzuciłem bo i tak w streecie jeździłem, a tematów na dh-zone raczej nei zakładałem :P
Tak wracając do duro to wytrzymał ze 3 miechy i się złamał, ale już dokładnie nie pamiętam bo to trochę dawno było :P
Myślę, że mój temat można zamknąć żeby ludzie na niego nie odpowiadali, bo te informacje już mi nie są potrzebne
Ładnie szalejecie, że odkopujecie moje tematy sprzed 2 lat i jeszcze na nie odpowiadacie :P Aż się zdziwiłem, że dostałem maila, że ktoś odpowiedział na jakieś moje zapytanie na dh-zone, bo już trochę nie jeżdżę na MTB, bo się na BMX przerzuciłem bo i tak w streecie jeździłem, a tematów na dh-zone raczej nei zakładałem :P
Tak wracając do duro to wytrzymał ze 3 miechy i się złamał, ale już dokładnie nie pamiętam bo to trochę dawno było :P
Myślę, że mój temat można zamknąć żeby ludzie na niego nie odpowiadali, bo te informacje już mi nie są potrzebne

Odważni nie żyją wiecznie, ale ostrożni nie żyją wcale.