korki

citkus
Kontakt:

korki

Post autor: citkus »

Cześć. Chciałbym się dowiedzieć czy SR SUNTOUR DURO lubi strrzelać korkami po oczach. Bo w RST było takich dużo przypadków. Pytam bo się tak zastanawiam czy warto go kupować jak mi ma walnąć po oczach. Z góry dzięki za odpowiedzi.
Odważni nie żyją wiecznie, ale ostrożni nie żyją wcale.
tadzio-krk
Kontakt:

Post autor: tadzio-krk »

nie duro nie lubi i chyba bez pomocy nie potrafi :)
PS. kupie korki do duro bo zozwalilem gwinty :P
Gość

Post autor: Gość »

nie nie strzela

ale dla bezpieczenstwa wsadz sobie korki z szampana- takie drewniane beda miec mniejsza sile ognia ;)
marcin22225
Kontakt:

Post autor: marcin22225 »

siemka mam taki problem kupilem suntour xcm na allegro nowy lecz nie uzywalem go zgodznie z przeznaczeniem poniewaz jeździlem na nim w dh i streecie i mi korki na gwintach sie pościerały poniewaz sa plastikowe i mam pytanie czy korki od duro beda pasowac i czy ma ktoś sprzedać chetnie bym kupil oferty na gg 6263267
B.Z.
Kontakt:

Post autor: B.Z. »

Nie strzelają korki, ale i tak nie warto kupować, bo strzelic może korona albo sterówka, oka możei nie stracisz w ten sposób, ale stracić zęby tudzież złamać sobie to i owo to też średnia przyjemność...
citkus
Kontakt:

Post autor: citkus »

Powiem tak.
Ładnie szalejecie, że odkopujecie moje tematy sprzed 2 lat i jeszcze na nie odpowiadacie :P Aż się zdziwiłem, że dostałem maila, że ktoś odpowiedział na jakieś moje zapytanie na dh-zone, bo już trochę nie jeżdżę na MTB, bo się na BMX przerzuciłem bo i tak w streecie jeździłem, a tematów na dh-zone raczej nei zakładałem :P
Tak wracając do duro to wytrzymał ze 3 miechy i się złamał, ale już dokładnie nie pamiętam bo to trochę dawno było :P
Myślę, że mój temat można zamknąć żeby ludzie na niego nie odpowiadali, bo te informacje już mi nie są potrzebne :D
Odważni nie żyją wiecznie, ale ostrożni nie żyją wcale.
Zablokowany