THE DESTINY
heheh myslalem ze film bedzie bardziej spoko po tym jak zobaczylem triler jednak do najlepszych polskich produkcji on nie nalezy naprawde duzo ale to duzo bardizej mi sie podobal inside the biotop wincentow czy nawet szpon albo arh + naprawde myslalem ze bedzie cos lepszego po takiej fajnej zapowiedzi...
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
Mnie sie muza bardzo NIEspodobala przy morswinie, chyba najgorszy element filmu. Druga Kwestia ze za krotka sama jazda za dlugie troche zakonczenie. Co do ujęć to sie raczej nie zgodze, bo wedlug mnie byly calkiem fajne. Ogolnie, wydaje mi sie ze moglo byc dluzsze, z trailera wynikalo ze muza bedzie bardziej hardcorowa.
Ale jest fajnie i miejmy nadzieje bedzie tylko lepiej
8/10
Ale jest fajnie i miejmy nadzieje bedzie tylko lepiej

8/10
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Nie rozumiem pewnej rzeczy... na tym forum pojawialy sie naprawde niezle filmy i przeszly bez echa. Mimo ze były duuuuuzo lepsze od omawianego tutaj THE DESTINY. Przykładowa dekompresja chłopaków z Rzeszowa dużo lepiej mi wpadła w oko niż ten film, a doczekała sie ledwie kilku komentarzy. Dziwne macie gusta ludziska... naprawde dziwne
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No, filmik fajny, przyjemnie się ogląda, jazda na bardzo wysokim poziomie, "ale jest też kilka ale":
- bardzo słaba nazwa, powiem wręcz że bolą od niej oczy ( ,która wzieła się nie wiadomo skąd, chyba spowodowane było to obecną modą na bycie COOL, JAZZY itp. , wtrącanie wszędzie zagranicznych słówek, albo autorzy filmiku po prostu nie mieli lepszego pomysłu i dali pierwszą nazwę jaka wpadła im do głowy)
- po drugie filmik rzeczywiście delikatnie rozczarowuje tych, którzy widzieli genialny trailer. ( w tym mnie )
- po trzecie nie mam więcej uwag.
Ale mam pytanie do autorów: jak się skończyło to uderzenie w drzewo w 5.41 ?. Bo wyglądało to strasznie. Rider chyba nawet nie miał na sobie zbroi. Jakieś złamania? Szpital?
Pozdro!
- bardzo słaba nazwa, powiem wręcz że bolą od niej oczy ( ,która wzieła się nie wiadomo skąd, chyba spowodowane było to obecną modą na bycie COOL, JAZZY itp. , wtrącanie wszędzie zagranicznych słówek, albo autorzy filmiku po prostu nie mieli lepszego pomysłu i dali pierwszą nazwę jaka wpadła im do głowy)
- po drugie filmik rzeczywiście delikatnie rozczarowuje tych, którzy widzieli genialny trailer. ( w tym mnie )
- po trzecie nie mam więcej uwag.
Ale mam pytanie do autorów: jak się skończyło to uderzenie w drzewo w 5.41 ?. Bo wyglądało to strasznie. Rider chyba nawet nie miał na sobie zbroi. Jakieś złamania? Szpital?
Pozdro!
-
- Kontakt:
wiciu f&v - THX, za podpowiedź... Nie będę już się czepiał ale mam Windy po niemiecku... :P Dobra poradzę sobie - mam nadzieję, że warto!
PzDr!
EDIT: Zasysam!
EDIT 2: Trochę dużo tych napisów końcowych ale ogółem fajne!
9.6/10 Niezłe było to spotkanie z drzewem!
I dropiki były zajebiste... to były raczej zawody, nie? :] A nallepszy był ten WallRide! Milusi! 

PzDr!
EDIT: Zasysam!
EDIT 2: Trochę dużo tych napisów końcowych ale ogółem fajne!

http://ja.gram.pl/thedragon
e-mail: vaquen@wp.pl
e-mail: vaquen@wp.pl
czupakabraco do nazwy to się zgadza, kombinowaliśmy ale nic lepszego nie wpadło do łba :P
a spotkanie z drzewem - wąsu miał wtedy rękawiczki z karbonowymi wkładami (pierwszy raz założył
). gdyby nie one to pewnie bylo by krucho.
a spotkanie z drzewem - wąsu miał wtedy rękawiczki z karbonowymi wkładami (pierwszy raz założył

gg 9174982
www.tnij.com/wiciufv - moje filmy
http://wiciu.pinkbike.com/
www.tnij.com/wiciufv - moje filmy
http://wiciu.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: