Miła trasa w PL w mixie (FR+enduro/AM) - znacie?

CJ_Squall
Kontakt:

Miła trasa w PL w mixie (FR+enduro/AM) - znacie?

Post autor: CJ_Squall »

Witam
Po poszukiwaniach na forum, stwierdzam, że chyba nikt nigdy nie pytał o coś podobnego.
Otóż prosiłbym Was, jako bardziej doświadczonych "turystów" o polecenie mi i koledze trasy/tras w PL lub blisko granicy, gdzie moglibyśmy pojeździć razem. Problem w tym, że ujeżdżamy diametralnie rożne maszyny i jeździmy w innych tak jakby dziedzinach.
Ja mam Stinkacza z 170mm mięciutkiego skoku z przodu i z tylu, a kolega Meride Matts Sport (sztywniak 19 cali) z duraczem - znacie z doświadczenia jakieś traski na których kolega mi sie nie zabije a ja znów nie wyzionę ducha na podjeździe? Dodam, że dla mnie nie musi być żadnych urozmaiceń w postaci hop, itp. Mogę dodać jeszcze jedno, ze myślę o czymś w stylu Roam i kawałka z Peatem i Shandro ;)
Pozdrawiam i dzięki za ewentualne porady - niesamowicie mi pomozecie :)
Krzychodh
Kontakt:

Post autor: Krzychodh »

W powiecie cieszyńskim mamy fajne traski. Dla początkujących i dla zaawansowanych :D
topick
Kontakt:

Post autor: topick »

CJ_Squall pisze:Witam
mix to o ile mi sie wydaje "zepsul" damsko-meski :mrgreen:

Jedzcie do wierchomli - ty sobie powjezdzasz wyciagiem, a on moze udezyc na latwiejsze niz tereny calego pasma jaworzyny k. - to dosc lamerskie tereny, ale na bocznych szlakach mozna trafic na niezle kamienie 8)
sprzedam rame Santa Cruz Bullit L-ka 04 dodatki . sprzedam roco tst 215 + sprezyna
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Jaworzyna i Wierchomla maja ładne single. Byłem tam z lekkim bikiem 140/100mm i jezdzilo mi sie very nice. Mozesz tez pomysleć o okolicach szklarskiej.
Ew. jak koło granicy to moze z drugiej strony i wtedy masz spindlerovy młyn. Najlepsze tereny imho.
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

Praktycznie całe Myślenice to takie tereny jakich szukasz :) jest wyciąg i trasy to właściwie XC/ENDURO , jest dosłownie kilka sekcji gdzie można mieć namiastkę DH ale to dosłownie na palcach jednej ręki można policzyć, większość trasek to relaksacyjne odcinki na każdy rower... polecam Myślenice bo można z wyciągu korzystać a i szlaki po okolicy są widokowe ;)
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
CJ_Squall
Kontakt:

Post autor: CJ_Squall »

Dziękuję wszystkim za rady, do zobaczenia na traskach :)
topick "mix" to określenie dotyczyło trasy mój drogi ;) I o do twojej rady to takie rozwiązanie nie pytałbym na forum, bo zawsze można się podzielić w górach. Mi chodziło o wspólne zjazdy. Ale dzięki za chęć pomocy :)
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ