psy suki czy jak ich zwa tzn hwdp

Burza
Kontakt:

Post autor: Burza »

ale z was mozgi, znowu jedziecie na policje... rzygac sie chce, lepiej przeczytajcie newsa o odzyskaniu cheetach przez goscia z gdyni, im policja pomogla
lukas
Kontakt:

Post autor: lukas »

tak jest chyba w okresie dorastania ze sie nie lubi zakazow nakazow palkarzy itp. zyjesz z nimi dobrze to ci nic nie zrobia i mysle ze wszelkiego typu pyskowy nie sa w takim wypadku na miejscu. sa jacy sa ale pamiec maja dobra. raz ktos podpadnie to sie bedzie ten smtod ciagnac, przy wyrzucaniu smieci spisza. a co do jazdy po chodniku.... jade sobie kilka dni temu chodnikiem i mi uprzejmie zwrocono uwage ze narazam na niebezpieczenstwo przechodniow i ogolnie od tego mamy gladkie jak pupcia niemowlaka ulice
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

ale prawda jest taka,że policja nie łapie tych co trzeba,bo się boją.Wolą bezpiecznie zapunktować u szefa i wlepić mandat rowerzyście,kturz reguły jest nastawiony pokojowo.Z resztą czego im się dziwić,za takie pienądze komu by się chciało narażać życia i łapać przestępców.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

hehe mlody_dh piszesz o picolu ? :P
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

i tak masz szczescie...
bo teraz próba ucieczki konczy sie strzałem w kolano.
a po chodniku mozna jezdzic ale musi miec odpowiednia szerokosc.
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
pczk1
Kontakt:

Post autor: pczk1 »

na szczescie ucielkismy im ale postawcie sie w mojej sytuacji jade nagle ktos kumplowi zajerzdza droge nie wiem o co chodzi juz wtedy mogl przeleciec przez maske gdyby hampla nie mial sprawnego

nie wiem jak w waszych miastach ale u nas policja oid razu daje 100 za to juz kilkunastu kumpli ma takie manadaty pomyslcie 100 bede plail to mam nowa opone za to normalnie paranoja

nic do nich nie mialem dopoki nie zaczeli wlepiac mandatow bikerom a jak byla zadyma i mi wybi;li 2 zeby to sie patrzyli bo sie bali
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

Pczk1 ... stary wez pomysl co Ty piszesz. Najpierw uciekasz a potem jeszcze sie plujesz ze Cie gonili i ze moli Cie zabic. Nie to ty bys sie sam z zabil z wlasnej glupoty. Jak ktos ucieka to znaczy ze ma cos na sumieniu. A co bys zrobil bedac policjantem. Na 100% bylbys tak samo zapalony do tego co ci uciekaja jak teraz gdy uciekales przed policja.
Bo pewnie nie bylo do konca tak jak piszesz. Pewnie leciales 40 dyszki chodnikiem pomiedzy ludzmi. I wtedy sie nie dziwie. Tez czasem lubie taki slalom. Ale bez przesady. Chodnik jest przede wszystkim dla pieszych. Rowerzysci moga po nim smigac teoretycznie nie szybciej niz 20 km/h. A jezeli jechales normalnie to czemu uciekales? Nie mieli do czego sie przyczepic. A nawet jak chca wystawic mandat to sie mowi ze teraz mozna po chodniku smigac a na ulicach jest niebezpiecznie i juz.
A uciekanie to najglupsza rzecz jaka mozesz zrobic. No chyba ze leciasz jak ******** chodnikiem i zachaczasz kiera ludzi to co innego. Ale wtedy nie marudz ze Cie suki chca zatrzymac.
Pomysl tez tak jak jedziesz rowerem to 40 dyszki na chodniku sa fajne i przeciskanie sie tez jest fajne. Ale jak juz idziesz z buta albo jedziesz samochodem to wtedy jak spotkasz takiego jak ty to juz na 100% puszczasz kurwami jak on jedzie. Ze jest zryty.
A hwdp to na maxa szczeniacki text. Wiec sorry ale podejscie masz naprawde jak dziecko z podstawowki ktoremu imponuje ze uciekl policji. Ale nie mazgaj sie ze Cie gonili bo to juz smieszne. Przeciez lubisz hardkur nie?
Ale jak (odpukac) ktos zajeb...ie Ci fure to lecisz na policje? Bo jak trwoga to do Boga.
A ja osobiscie spotykam samych fajnych policjantow. Np. wczoraj jak smigalismy z ZDWT :-) taki team w wawie :-) LOL to najpierw jak skakalem pod kolumna przywitalem sie z policjantami na rowerach bo akurat jechali tamtedy a to sa naprawde spoko kolesie. I potem jak przepychalismy bryki na snowboardowce nie robili problemow mimo ze przyjechali (pewnie jakas babcia nakablowala :-) ) A pozniej jak znowy skakalismy kolo kolumny to inni policjanci poprostu mnie zawolali i poprosili zebysmy tam nie skakali bo duzo jest ludzi i zebysmy wpadli wieczorem jak juz bedzie luzniej. I jest spoko nie uciekasz to sa sympatyczni. Jak sie jest milym to i oni sa mili. Zawsze tak to dzial. Jak ktos sie pruje to i Ty nie bedziesz mily. Takie zycie. A chu..j sie pisze przez CH .
Narka
lukas
Kontakt:

Post autor: lukas »

przypomnialo mi sie ze w pobliskiej miejscowosci policja miala najwyzsza wykrywalnosc przestepstw w kraju wynoszaca ok 95%. przyjechala inspekcja aby to sprawdzic, jak jest dobrze to trzeba to zawsze spierdzielic, taki kraj. okazalo sie ze policja lapala pijanych chlopkow wracajacych z knajp na rowerach.
apropo strzalu w kolano, siedem strzalow ostrzegawczych w tyl glowy i petent napeno sie zatrzyma
Karpiel
Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
Kontakt:

Post autor: Karpiel »

u nas w olsztynie zrobili teraz tak ze jak nie jedziesz rowerem po starowce w tepie spacerowym, to cie kamera wylapia, spyszcza psy i placisz 400 pln !!!

DEBILIZM, nawet na manualu nie zjedziesz jak prawie nikogo nie ma. :(
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

ale wy wszyscy pierdolicie... ze az milo... czy to tak trudno pojac, ze w 997 sa skurwysyny i porzadni ludzie?? tj. wszedzie... kiedy wy to zrozumiecie...??

a co do calego poscigu, to fakt, zachowali sie jak pojeby ci policjanci... to tak samo, zajebiesz marchewke ze straganu, a oni podczas poscigu zaczna do ciebie strzelac... aha, aha... to jest w porzadku co nie? adams???

wiekszosc z was nie miala takich sytuacji, ze poszla siedziec za nic, albo, ze dostala wpierdol za sama rozmowe, wiec nie dziwie sie, ze macie pretensje do tych co pisza hwdp, lub nie mozecie tego rozkminic, ale fakt, to , ze jest moda na to, to poteguje zle nastawienie na to i sie nie dziwie...

ja nie wiem, czy tylko ja potrafie sprawnie myslec? czy po prostu wam sie nie chce, i non-stop bedziecie ********* glupoty... (oczywiscie to nie tyczy sie wszystkich...)
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

No dobra niby maja taką prace, ale po **** sie czepiać biednych roweżystów?? Jak muszą wyrobić normę to niech idą pod monopol i czepiają sie żuli i niech ich spisują !!!!!
Adams
Kontakt:

To ich praca. Musza reagowac. Czasem odpuszcza a czasem nie. Pewnie w andrychowie na kazdej scianie jest (c)hwdp. Mi tez by sie nie chcialo reagowac jak jakies wyrostki sie leja a wczesnie i Ci i Ci pisali na scianach hwdp. Taka jest prawda ze czasem nie reaguja jak sie cos dzieje. Ok. Ale za taka kaske tez nie chcialbym sie narazac. Moze to zle bo to ich praca i maja obowiazek. Ale jestem pewien ze to tylko wyjatkowe sytuacje. Ja spotkalem sie zawsze z dobra reakcja policji. A szegolnie pozdrawiam policje z Gniezna :-) LOL

A jak Ci policjant od razu wlepia 100 za jazde po chodniku i nie da sobie wytlumaczyc ze inaczej sie nie da. To bierzesz. I potem sie odwolujesz. Jezeli byles spoko. I nie byl to mandat za to ze napierasz jak wariat po chodnikach to Ci go umorza. Ja tak mialem raz ze dostalem mandat za brak oswietlenia roweru. I gosciowi nie dalo sie wytlumaczyc ze jest 11 rano i ze nie sa mi potrzebne. Wiec przyjalem mandat i odwolalem sie. Przyznano mi racje bo powiedzialem ze nie jezdzilem w nocy to nie zabralem swiatelek. I juz.
A po chodniku mozna smigac jak jest niebezpiecznie na ulicy. A jest.
Wedlug przepisow (art. 33) mozna smigac po chodniku jezemi ma wiecej niz dwa metry i predkosc dozwolona jest wieksza na ulicy niz 60km/h. Co prawda w wawie wszedzie jest ograniczenie do 50 ale i tak wszyscy grzeja 120 wiec nie ma sie co szczypac bo na chodniku jest bezpieczniej. I tak trzeba mowic.
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Wlasnie to chcialem napisac czytajac poprzednie posty...

Wszedzie sa ludzie, wszedzie sie trafia spoko kolesie i pojeby.

Pczk1 - akurat na jego zabawce to 40 by nie wycisnal :D

Pewno mieli kaprys sie przywalic i juz , bywa :(
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Adams
Kontakt:

Emat-e. Ok. zgadzam sie ze zawsze znajdza sie pojeby i naprawde super policjanci. Ale ktorych jest wiecej? Mysle ze narazie jeszcze tych normalnych.
Zawsze sie zdarza ze jest taka akjcja jak opisales. Nie tylko w glupiej policji. W kazdym zawodzie sa profesjonalisci i partacze. Ale jesli skupiamy sie tylko na wyszukiwaniu tych wyjatkow to sie nakrecamy i od razu zjebiemy cala policje. A to nie fair.
Nie robmy jak TVn w Uwadze. Oni jada ciagle po lekarzach . Ze ten to zjebal ze tamten to zaszyl komus nozyce. Bylem wiele razy przy operacjach i wiem jak to wyglada. Tak naprawde to nic nie widac bo leje sie krew strumieniami. I ze oni sobie z tym radza to i tak szok dla mnie. Na tysiace operacji dziennie znadzie sie 100 takich rocznie ze cos tam sie stanie. Ryzyko zawodowe. Ale to jest pozywka dla mediow.
Tak samo jest z policja. Jakies glaby odwala taka akcje i potem cala policja jest do dupy.
A sytuacje ze strzelaja za marchewke to przeada bo jesli tak sie dzieje to policjanci powinni isc siedziec i juz. Ale ile jest interwencji naprawde udanych i tych mniejszych i tych wiekszych. O tym sie nie mowi. Zwracamy uwage na to ze ktos cos zjebal zamiast tez doceniac to co jest zrobione dobrze. A tak jest na szczescie czesciej.
Taka jest prawda ze my tez swieci nie jestesmy. Wiec piesi powinni o nas pisac na murach HWDR i nas nienawidzic. Kazda grupa spoleczna piwinna jezdzic po innej i byloby fajnie i milo.
A na tamtych policjantow co zajada droge trzeb bylo zlorzyc skarge a nie spierdalac . Wziac mandat i numer policjanta i zalorzyc sprawe. Jak nie lubicie policji to trzeba ich eliminowac. Tzn. eliminowac tych porytych. A tak nic sie z tym nie robi a potem sie marudzi.
Pozdro 4all

A tu rower ktory wpadl pod tramwaj :-)
http://rowery.trojmiasto.pl/news.phtml? ... 80&prawa=1
dirtowiec
Kontakt:

Post autor: dirtowiec »

mi też sie kiedyś zdazylo uciekac przed pałami. tylko ze było to w nocy. wracałem z lajtowej domówki, a tu nagle tajniaki zajechali mi droge.zatrzymal bym sie, ale miałem w plecaku piątke MJ :(. strasznie sie wydygałem, i zaczelem spierdalac. za jakims tam rogiem wyjebalem plecak za plot, i kawalek dalej mnie zlapali. dobrze ze nie pokumali ze mialem plecak. wzieli mnie na komende, siedzialem tam z 10 godz, a najgorsze byly baty pało po piętach.jak sie pytali czemu spierdalałem, mówiłem ze nie wiedziałem ze to policja i myslałem ze chcą mi rower zajebac, dlatego uciekłem;]. jak mnie wypuscili od razu pojechalem po plecak, i jak sie okazało leżał krzaku poprawczaka, czy czegos w tym stylu;]
GhOsT
Kontakt:

Post autor: GhOsT »

* * *

1. kto nie spier dalał w nocy przed radiowozem z włączonym kogutem albo przed obławą z kilku radiowozów i krawężników / piechurów, ten nie wie jaka to zabawa... i niech się nie odzywa - teoretycy SUXX!!!

2. rwać trzeba, jeśli sprzęt pozwala. niech kutasy widzą, że łatwy łup nie zawsze może być łatwy a pączki trzeba jakoś spalić.

3. myślicie łosie, że to "ich praca"? a czy mówił Wam ktoś kiedyś, że od każdej osoby spisanej na zeszyt krawężniki dostają kesz? teraz już wiecie, dlaczego się przyklejają nawet jak jesteście trzeźw, chodniczkiemi i grzecznie omijacie stare babcie... jak mają Was ganiać, to dajcie chociaż trochę ognia!

4. jeśli uciekać to do końca i z wyłączonym światełkiem. jeśli się zatrzymywać, to tylko przy świadkach, bo inaczej będzie wpie prz.
carvos
Kontakt:

Post autor: carvos »

jak mnie wku*** tacy para-mędrcy jak ghost!!! spierdalać, napierdalać policję, pisać hwdp na murze. co jeszcze trzeba zrobić żeby w waszym szczeniackim mniemaniu być cool? może wozić ze sobą bidon z benzyną i podpalać radiowozy? co takiego strasznego się stanie jak was spiszą? 10 minut staconego czasu? co z tego, że policjant dostanie za to jakąś kasę? dzięki temu zapewnia byt swojej rodzinie. to jest 10 minut każdego z was kontra uśmiech dziecka, które nie chodzi głodne bo ojciec zarobił na obiad dla niego. co jest ważniejsze? mam kilku znajomych w policji więc wiem jak to wygląda z ich strony. ciężka, niewdzięczna praca za marne grosze, sprzet do dupy i "motywujące" hwdp ma murze...
ghost, doceń, że dla twojego między innymi bezpieczeństwa wielu ludzi naraża życie i może nawet nie zdajesz sobie sprawy ale to dzięki nim możesz wypisywać takie pierdoły na forum.
nie rozumiem cie człowieku i wszystkich tych, którzy myślą tak jak ty.
czy wy też macie zmarszczki na mosznie? :|
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

ghost - ty sux. "spierdalac, nie dac im zarobic"

a jesli jakis biker ma wujka w policji i dostanie pieniadze na nowa opone jak ten spisze kilku ludzi :P

jak policja est spoko to gites! gorzej jak sie rzeczywiscie wyzywa na mlodzierzy. to jest przejebane. nie mam zdziwka jak do mnie podchodza jak pije browara na karowej i sie pluja, wylewaja bo maja racje :P a nawet nie spisali, wiec spoko ziomy. pogadali, upomnieli, poszli dalej
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Tryton
Kontakt:

Post autor: Tryton »

Odnośnie kozaków co wszedzie wypisują HWDP!

Jak cie zatrzyma policjant to sprobuj powiedziec mu HWDP prosto w twarz.
Dostaniesz takiego gonaga ze mozesz zapasc w śpiaczke.
HARTKOR FAKKER
Zablokowany