[Bydgoszcz i okolica] Trasy i miescowki
Sami Proooo
widze sie wypowiadaja ;] to ja sie tez dolacze :P na moje czyt. jak narazie ( Dylski, Byniek, i Ja) pozostaje nam koronowo bo soory ;] mieszkam na miedzyniu i na swojej krowie nic nie polatam
a jak chcecie to mozecie kopac na miedzyniu ja palcem nie tkne robilem rok temu z Kondziem i pie... juz to
ja najchetniej bym zebral ekipe hmmm kto teraz zostaje
Bordo, byniek, dylski, mozna nie wiem darka wziasc ugadac moze bogucha i grzesia i zabrac sie za koronowo lub jak Bordo dzis rano wspomniaj oberac to Dh za 4fordonem czy jest cos ciekawego
bo co jak co ale nie mam zamiaru latac chopek na monsterze tych garbatych i to jeszcze w SPD zycie mi mile jeszcze xD bo taka prawda

Bylem i widzialem...trasa zajefajna szybka i mozna polatac...tylko szkoda ze na czesci trasy hopek nie mozna robic bo je maniacy jezdzenia na koniach rownaja z ziemia.
Na stronce wesolaekipa.xt.pl sa fotki sorki za jakosc ale robione telefonem. Chce uruchomic takze forum nasze bydgoskie dh zeby mozna bylo sie na nim swobodnie wypowiadac a nie szukac topicow na dhzonie. Forum na razie w fazie roboczej dostepne pod adresem dhbydzia.xt.pl
Na stronce wesolaekipa.xt.pl sa fotki sorki za jakosc ale robione telefonem. Chce uruchomic takze forum nasze bydgoskie dh zeby mozna bylo sie na nim swobodnie wypowiadac a nie szukac topicow na dhzonie. Forum na razie w fazie roboczej dostepne pod adresem dhbydzia.xt.pl
-
- Kontakt:
juz nie marcowe bo kwietniowe
zapraszam na nasze forum www.dhbydzia.xt.pl

Kozaczki a wy na zawody w gory sie wybieracie czy macie zamiar caly sezon napierdalac po Bydgoszczy ? i sie lansowac na zjazdowce ktora oprocz koronowa nie jest potrzebna tutaj
? ... ? Jak ktos jedzie w gory na jakas edycje Groobera badz Do Zielenca lub Dh contesta niech tu napisze bo ja chetny pozdrower

-
- Kontakt:
Odświeże,bo trzeba sprawdzić,czy przez ponad rok coś w mieście zmieniło
Poza hopami na Miedzyniu i mocnym rozwojem Myśla to jest coś jeszcze wartego uwagi lub coś nowego?

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów